Ranskalaiset marssivat tänään presidentti Macronia vastaan ympäri maata (video)

9
Ranskassa suunniteltiin tälle päivälle noin sataa hallituksen vastaista mielenosoitusta. Ranskan hallitus presidentti Emmanuel Macronin johdolla kaavailee uudistuksia eläkkeisiin ja sosiaaliturvajärjestelmään. Käytännössä uudistukset tarkoittavat leikkauksia ja heikennyksiä ranskalaisten elämään.

Tänään monien Ranskan kaupunkien kaduilla on nähty mielenosoituksia ja marsseja suunniteltuja uudistuksia vastaan. Niitä järjestämässä on ollut muun muassa työntekijöiden liittoja, joiden mukaan hallitus vähättelee ihmisten solidaarisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

Opiskelijat, työntekijät ja eläkeläiset uskovat, että tulevat muutokset merkitsevät sosiaalimallin tuhoamista.

Mellakkapoliisi pyrki pitämään mielenosoittajia kurissa kyynelkaasulla ja kumiluodeilla.

Ruptly on ladannut YouTubeen videon Pariisin mielenosoituksesta:

Lähde: Daily Express, Ruptly / YouTube

Aiheeseen liittyvää:

Ranskan presidentti Macron poseerasi keskisormea näyttävän kanssa – ”keskisormimies” liitetty kokaiinijengiin

9 KOMMENTIT

 1. On aivan selvää mitä ”uuskieli” ”uudistukset” tarkoittavat tavallisille ranskalaisille, jossa sana: ”tavallinen” on synonyymi syntyperäiselle ranskalaiselle. En seuraa periaatteesta ja terveydellisistä syistä YLE:n -annon nk. ”uutistuotantoa”, mutta siltikin odotan mielenkiinnolla kuinka ”pohjois-suomen” virallinen uutistoimisto keittää kokoon tämänkin vastalauseiden myrskyn presidentti Emmanuel Macronin kannalta suotuisaksi.
  Ilmeisesti ”vastustus on hyvin hajanaista, eikä siten muodosta mitään uhkaa Macronin hallinnolle”!
  Sellaistapa se oli Romanian presidentin ja kommunistipuolueen pääsihteerin Nicolae Ceaușescunkin ”kannalta” ammoisina joulunaikoina v. 1989.

 2. Mahtaako Macronille äitinsä (vai onko se sen muija) kanssa tulla piankin lähtö?
  Ranskassa on ennenkin ollut vallankumouksia – muistaakseni.

 3. Ilmankos Macronilla oli kiire solmia sotilasyhteistyö Suomen kanssa. Niinistöt Jussi ja Sale lähettävät kohta varusmiehet tappamaan viattomia kantarankalaisia.

 4. voi hölmöt idiootit!! Nämä vastapuolet ovat kontroilluituja!! Juutalaisten orjia!! Älkää esittäkö tyhmää

  • Ikävä kyllä olet oikeassa. Kyse on aidon vastarinnan tukahduttamisesta -eräänlainen False-flag operaatio. Keskenään nahisteleva kansa on se mitä eliitti tavoittelee. Sekasortoinen valtio on helppo ottaa täydelliseen hallintaan kun kansan huomio on kiinnittynyt muualle.

   Globalistien vuosisatoja käyttämä keino joka toimii aina vaan tehokkaammin. Juutalaisten hallinnoima media on tehnyt tehtävänsä ja ihmismassojen ohjailu helpompaa kuin koskaan ennen.

 5. Tuhotuuko ja hukkuuko Ranska ennen Saksaa valtaviin maahan tunkeutuneiden populaatioihin, siinä pähkäiltävää. Valitettavasti nuo mellakat ovat vuosikymmeniä myöhässä, paskat ovat jo huosuissa.

 6. Tämä tulevaisuus oli jo tiedossa kun valitsivat globalistin pressaksi.
  Äijän joka on täysin pankkimafian lahjoma.

 7. en itsekään ymmärtänyt kokonais kuvaa vielä vuosi sitten vaikka ajattelin olleeni herännyt jo 10v sitten! Perehtykää asiaan ennekuin teette mielipiteitänne!!

  No tottakai jutkut on kummallakin puolella, mutta miten he hyötyvät on eri asia ymmärtää ja miksi! Ja se liittyy neuvostoliittoon ja syyrian väliseen sopimukseen joka on tehty kymmeniä vuosia sitten!!

  Mutta joo ei venäjä ja putin oo se hyvä ukko!! Jutkuilla on uskomaton valta joka on saavutettu valheilla, petoksilla ja kaikella paskalla mitä ihmismieli voi ajatella!! Ei heitä turhaan kutsuta saatanan synagoogaksi!!!

  BIS eli sveitsissä oleva mailman keskuspankki katsokaa osallisia ja lakeja ?? Heitä ei koske mitkään lait!!! Ja no antaa olla luulisi teidän jo ymmärtävän!!

  Basel sopimukset 1,2,3 ja edespäin ja katsokaa ebolakanin sivua sieltä selviää kaikki mitä tarvitsee kuinka jutkut on valehdellu kaikesta viimeset 200v!!

  Siellä on kaikkia keskuspankkeja koskevat sopimukset!! Ja kaikki on tehty varastamaan kaikki kaikilta muilta paitsi jutkuilta!!!

  JUTKU ON VALEHTELIJA, VARAS, PETTÄJÄ, VARAS, ROTTA JA SAIRAS PASKA!!!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.