Suomi sotilaallisella arviointikäynnillä Venäjällä

4
Suomi tekee Wienin asiakirjan 2011 mukaisen luottamusta ja turvallisuutta lisäävän (LTL) arviointikäynnin Venäjälle 9.-11. lokakuuta 2018.

Arviointikäynti on Suomen ja Venäjän kahdenvälisen vuosittaista ylimääräistä arviointikäyntiä koskevan sopimuksen mukainen.

Arviointikäynnin tavoitteena on todentaa aikaisemmin vuonna 2018 ilmoitettujen tietojen paikkansapitävyys. Arvioitavaksi määritetty kohde on 61. merijalkaväkiprikaati Sputnikissa.

Suomen kolmehenkistä arviointiryhmää johtaa eversti Pekka Turunen Pääesikunnasta.

Lähde: Puolustusvoimat

4 KOMMENTIT

  1. Mitähän virkaa moisilla käynneillä on? Iivana piilottaa vehkeensä jos on jotakin salattavaa. Samoin odottaisin vastavuoroisesti Suomen tekevän. Tästä tulikin mieleeni että Kun Tarvja Halosen kaudella määrättiin puolustusvoimien aseita ja materiaalia tuhottavaksi oikein urakalla, niin ei kai sentään kapiaiset totelleet?
    Suomessa on sentään metsiä piilottaa ja puolustusvoimatkin pitää hallussaan suuria harjoitusalueita.

  2. Joo, 1941-1944 pyörähdettiin myös arviointikäynnillä ja tultiin juosten turpa verillä pois, ja suuri osa ei tullut ollenkaan pois. Viisaammat tajusivat että ei kannata yrittää, mutta nyt tyhmimmät haluavat yrittää uudelleen.

  3. Ei ole mitään arviokayntejä vaan vapaamuurarit käymässä sopimassa kuinka paljon tapetaan ja missäkin ja miten jaataan maat! Typerät idiootit!!

  4. Suomalaisten rahojen tuhlaamista, mutta kaikkihan sitä on. Kyllä Suomi Vladimir Putinin tuntee tarpeeksi hyvin aivan kuten koko maailmakin. Ei siinä muutaman nallipyssyn laskemisella ole mitään merkitystä. Ennemmin voisivat käydä venäläisille annetulla saarilla Turun saaristossa katsomassa mitä siellä touhutaan? Mutta tsuhna on tsuhna eikä se ole tyhmä, joka ostaa, vaan se joka myi!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.