Suomi sotilaallisella arviointikäynnillä Venäjällä

Suomi tekee Wienin asiakirjan 2011 mukaisen luottamusta ja turvallisuutta lisäävän (LTL) arviointikäynnin Venäjälle 9.-11. lokakuuta 2018.

Arviointikäynti on Suomen ja Venäjän kahdenvälisen vuosittaista ylimääräistä arviointikäyntiä koskevan sopimuksen mukainen.

Arviointikäynnin tavoitteena on todentaa aikaisemmin vuonna 2018 ilmoitettujen tietojen paikkansapitävyys. Arvioitavaksi määritetty kohde on 61. merijalkaväkiprikaati Sputnikissa.

Suomen kolmehenkistä arviointiryhmää johtaa eversti Pekka Turunen Pääesikunnasta.

Lähde: Puolustusvoimat

4 thoughts on “Suomi sotilaallisella arviointikäynnillä Venäjällä

  • 9.10.2018 at 17:10
    Permalink

    Mitähän virkaa moisilla käynneillä on? Iivana piilottaa vehkeensä jos on jotakin salattavaa. Samoin odottaisin vastavuoroisesti Suomen tekevän. Tästä tulikin mieleeni että Kun Tarvja Halosen kaudella määrättiin puolustusvoimien aseita ja materiaalia tuhottavaksi oikein urakalla, niin ei kai sentään kapiaiset totelleet?
    Suomessa on sentään metsiä piilottaa ja puolustusvoimatkin pitää hallussaan suuria harjoitusalueita.

    Reply
  • 9.10.2018 at 17:35
    Permalink

    Joo, 1941-1944 pyörähdettiin myös arviointikäynnillä ja tultiin juosten turpa verillä pois, ja suuri osa ei tullut ollenkaan pois. Viisaammat tajusivat että ei kannata yrittää, mutta nyt tyhmimmät haluavat yrittää uudelleen.

    Reply
  • 9.10.2018 at 17:57
    Permalink

    Ei ole mitään arviokayntejä vaan vapaamuurarit käymässä sopimassa kuinka paljon tapetaan ja missäkin ja miten jaataan maat! Typerät idiootit!!

    Reply
  • 9.10.2018 at 20:44
    Permalink

    Suomalaisten rahojen tuhlaamista, mutta kaikkihan sitä on. Kyllä Suomi Vladimir Putinin tuntee tarpeeksi hyvin aivan kuten koko maailmakin. Ei siinä muutaman nallipyssyn laskemisella ole mitään merkitystä. Ennemmin voisivat käydä venäläisille annetulla saarilla Turun saaristossa katsomassa mitä siellä touhutaan? Mutta tsuhna on tsuhna eikä se ole tyhmä, joka ostaa, vaan se joka myi!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.