Teinityttö raiskattiin metsikössä Ruotsissa tiistai-iltana

7
Teinityttö joutui raiskauksen kohteeksi Tukholman eteläpuolella tiistai-iltana.

Hieman ennen iltakymmentä tiistaina Tukholman poliisi sai ilmoituksen raiskauksesta Hökarängenissä Tukholman eteläpuolella.

Teini-ikäinen tyttö oli raiskattu ulkosalla metsäisellä alueella.

Poliisi on suorittanut paikalla rikospaikkatutkimusta ja kuullut todistajia. Paikalla on ollut useita partioita, myös koirapartio.

Poliisi ei halua kertoa tapauksesta tässä vaiheessa paljoakaan muuta paitsi sen, että uhri on ”nuori nainen”.

Lähde: Aftonbladet

Aiheeseen liittyvää:

Joukkoraiskaus Ruotsin Jällivaarassa

7 KOMMENTIT

 1. ”Poliisi ei halua kertoa tapauksesta tässä vaiheessa paljoakaan muuta paitsi sen, että uhri on ”nuori nainen”. No rajaahan tämä nyt tytöt, keski-ikäiset ja vanhat naiset tuntomerkkien ulkopuolelle, joten uhri saattaa löytyäkin.

 2. Nämä Ruotsin päivittäiset raiskausuutiset voisi ehkä tiivistää sellaiseen viikkokatsaukseen, jossa kerrottaisiin vain raiskausten kokonaismäärä menneellä viikolla.
  Ei näitä enää jaksa joka päivä lukea.

  • 2017 ruotsissa tapahtui 7230 ilmoitettua raiskausta, joten viikkoluettavaksi tulisi vaatimattomat 139 raiskausta. Siis 139 raiskausta viikossa, plus ilmoittamattomat joiden määrää ei kukaan tiedä.

   Bra.

 3. Älkää vihapuhuko!
  Hänet kulttuuririkastettiin. Hänet on nyt valaistu ja hän ymmärtää multikulttuurisuuden rikkauden!

 4. Mm. vastuullinen media YLE kertoisi näistä, mutta aika ei riitä ja on mielenkiitoisempia uutisia tehtäväksi, kuten joka viikkoiset Trump uutiset.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.