Vilauttelu onnistui, raiskaus ei – Ulkomaalaistaustaiseksi väitetty mies sekoili Kanta-Hämeen keskussairaalassa

9
Maaliskuussa Kanta-Hämeen keskussairaalassa koettiin erikoisia hetkiä. Mieshenkilö oli saanut päähänsä ahdistella sairaalan naispotilaita ja tässä mies onnistuikin, joskin tilanne olisi voinut päättyä vielä paljon huonommin.

Mies varasti henkilökunnan pukuhuoneesta hoitajan työasun ja hortoili se yllään noin tunnin ajan kenenkään estämättä pitkin sairaalaa kysellen tietä ”vammaisten osastolle”.

Hämeen Sanomat kertoo miehen päätyneen lopulta neurologian osastolle, jossa hän mm. esitteli elintään osaston päivähuoneessa olleille kahdelle naiselle. Osaston potilashuoneessa hän yritti pakottaa huoneessa yksin olleen naisen seksiin. Nainen sai kuitenkin painettua hälytysnappia, jolloin mies pakeni.

Vartijat saivat takaa-ajon päätteeksi miehen kiinni ulko-ovella.

Hämeen Sanomat uutisoi tapauksesta käyttäen kiinniotetusta neutraalia nimitystä ”mies”, mutta Oulun Asyl-ryhmän varakaupunginvaltuutettu Tiina Wiik on kertomansa mukaan selvittänyt miehen henkilöllisyyden. Kyseessä on Wiikin mukaan ’ulkomaalaistaustainen mies’, joka on sittemmin tuomittu vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Tiina Wiik Twitter-palvelussa:

 

Lähteet: Twitter, Hämeen Sanomat

9 KOMMENTIT

 1. Hitaalla vai hämäläiset,normaalisti reagoiva immeinen olisi heti ymmärtänyt että tuo myrkkykyrpä ahlämi,ei voi olla tai loisia suomessa.Mitä vittua se tekee suomalaisessa Sairaalassa jos sairaus on ISLAM .siihen ei ole parannuskeinoa, ainoastaan kuulakalloon tai kotimaalle pikimmiten..

  • Mutta paha se on puuttua koska voi saada loppuiäkseen rasistinleiman jos valkotakissa ja muna kourassa häälyvä tyyppi sattuukin olemaan oikea todistuksensa hukannut ulkomaantuontilääkäri.

 2. Ei se ole sen hullumpaa. Itse kun näen vartioimattomat ählyn rattaat, niin vedän kunnon paskat kersan naamalle.
  Vuoroin vieraissa, tiedättehän..?

 3. Hieno monikultuurinen performanssi, josta taidepiirit ja silmäätekevät ovat haltioissaan. Mies kutsutaan heti seuraaville linnankutsuille (saas nähdä kumman puolen ”kutsuille). Tuosta jutusta ei selvinnyt oliko tämä rikastus työvoimapoliittinen pelastus työvoimapulaan, ja jolle oli annettu vartiaisen mallin mukaan mahdollisuus ohituskaistaa pitkin työllistyä ja hyödyttää yhteiskuntaa. Jos meni sekaisin tästä valtavasta mahdollisuudesta ja vartiasien onnitteluista henkilökohtaisesti.

  • Tuosta tullaan tekemään musikaali jossa Jorma Uotinen esittää mulkkulääkärin performanssin ja liehuu valkotakissaan. Potilaat on toki muutettu miehiksi, ja Jorma mustaksi kuin Mannerheim.

 4. Haittamaahanmuuttajat ovat ”kunnostautuneet” erityisesti Ruotsissa vammaisten naisten ja tyttöjen raiskauksissa.
  Vain todella sairas perverssi suomalaistaustainen mies hakeutuu kiimoissaan sairaalaan pyrkimällä vielä ”vammaisten osastolle”.
  Asian vielä vahvistaa punikki Tampereen ”Hämeen Sanomat” puhumalla miehestä. Jos tekijä olisi ollut nk. ”natsi”, uutinen olisi kirjoitettu lentokoneella taivaalle ja TV:ssä olisi ollut ”ylimääräisiä” uutislähetyksiä asian tiimoilta.- Näin yksinkertaista se on suvakit!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.