Lukijalta: Maksuhäiriöitä syntyy elämän kriisitilanteissa

2
Lukija ottaa kantaa Nykysuomen tänään julkaisemaan juttuun, jossa kerrottiin maksuhäiriömerkintöjä omaavien ihmisten määrän olevan ennätyslukemissa.

Kannanottoa on muokattu hyvin hellällä kädellä:

Totta kai niitä on, kun siihen nimen omaan tähdätään yhteiskunnan taholta ponnekkaasti purkamalla ”valko-suomalaisten” sosiaaliturvaa, eläkkeiden indeksi sidonnaisuuksien purkamista, työttömyysturvan jäädyttämistä ja sen ”säilyvyyden” tekemiseksi niin täydeksi työksi, että työttömän ”heiluminen” on itseisarvo, joka vie mehut todelliselta pyrkimykseltä yrittää edes hakea jostain kivien koloista työtä, jonka palkkataso ei ole yltiökapitalisten vuokrafirmojen raiskaama.

Sairauspäivärahojen madaltaminen sekä lääkekorvausten tason pudottaminen kalliiden ja vähän tavallisempienkin pitkäaikaissairauksien hoitamiseksi ja julkiseen sairaanhoitoon pääsemisen pitkittyminen syystä, että jonot ovat helevetin pitkiä, pakottaa äärimmäisessä hädässä olevan menemään yksityislääkärille eli veroparatiisisaarille saakka, joka löyhästi arvioiden kustantaa summia, jotka ovat eliitillemme ja haittamaahanmuuttajille vain pikkusumma (siis alunperin meidän rahojamme!!!).

Syystä monet yksinhuoltajat, kansaneläkeläiset ja pienellä työeläkkeellä elävät varttuneet, ikänsä tämän maan hyväksi työtä tehneet ihmiset joutuvat ottamaan pikavippejä selviytyäkseen välttämättömistä menoista aina sairaanhoidosta vuokranmaksuun tai yllättävän kuluerän ilmaantuessa, joita ei normaalisti saadulla rahamäärällä pysty kattamaan.

Tätä pahentaa vielä se, että entisen pikavipin maksamiseksi joutuu ottamaan uutta pikavippiä, josta seuraa se, että syöksykierre on valmis, ja pelätty vouti tai Baltian mopopoikakerhon kivitalon kokoiset pojannassikat tulevat kotikäynnille.

Esimerkiksi Ruotsissa – ja varmasti täällä Suomessakin – eläkeläiset joutuvat myymään lisätieneksikseen erilaisia mainoslehtiä saadakseen edes jostain extraa pienen eläkkeensä päälle. Tähän samaan aikaan Ruotsiin on virrannut haittamaahanmuuttajia monta sataa tuhatta, joille tunnetusti maksetaan kaikki mahdolliset avustukset, joita nyt on ihan turha tässä sen enempää retostella.

Ruotsin sosiaali- ja terveysministeri alkusyksystä totesi, että ruotsalaiset vanhukset ovat taakka Ruotsille, koska heissä on hoitamista, eivätkä he tuota mitään.

Kysyttäessä onko ruotsalaisten vanhusten kurjan taloudellisen tilanteen kanssa mitään tekemistä sillä, että Ruotsiin on otettu niin paljon, ja otetaan, haittamaahanmuuttajia, ministeri vastasi ytimekkäästi: ”Ei ole.”

Kyseessä oli tietenkin sosiaalidemokraattinen feministijakkukalkkuna, jolle maailman halaaminen on arvo, josta ei voi tinkiä edes silloin kun ”tämä maa ja taivas kerran katoaa”.
Tuota voi kutsua jo aidoksi natsismiksi.

Lukija

Aiheeseen liittyvää:

Maksuhäiriöitä yli 380 000 ihmisellä – kasvu näyttää jatkuvan

2 KOMMENTIT

  1. Joskus 2000-luvun alussa oli ihan valtamediassa laskelma siitä, että työttömyysturva + asumistuki kattavat vain 60 – 70% siitä, mitä ihminen tarvitsee elämiseen. Ikävä kyllä jokainen ihminen tarvitsee elämiseen 100% sen, mitä elämiseen tarvitaan. Eräs työtön kuvasikin osuvasti, että ”Pysyn elossa, mutta en voi elää”. Pysyvä työttömien reservi taas tarvitaan inflaation pitämiseksi kurissa ja Euron arvon säilyttämiseksi.

    • On satavarmasti että ainakin ikääntyvät sairastelevat pitkäaikaistyöttömät ajeteaan sellaiseen pisteeseen että moni tekee sen viimeisen tempun. Kalliisiin tehokkaisiin lääkeisiin ei ole varaa, omalla kohdalla pitäisi löytyä 160 € pelkkiin lääkekuluihin johon ei todellakaan ole varaa alle 500 € ”tuloilla” ja kelalta et saa mitään, yritetty on, koska akka… Halvat opiaatit ovat tehokkaita mutta jos niitä syö pitkään, sivuvaikutukset ovat karmeita. Olen varma että eläkeyhtiöissä on tehty tietoinen päätös, kelan ja hallituksen myötävaikutuksella että näin toimitaan, eläkkelle ei päästetä, tappavat itsensä ja ongelma poistuu. Jää nekin yli 35 vuotta töistä kerätyt eläkevarat muuhun käyttöön.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.