Mies varautui kuolemaan Floridan myrskyssä – kirjoitti nimen käsivarteen

3
Asukkaita oli pyydetty siirtymään pois Floridaan tulevan Michael-hirmumyrskyn tieltä. Randy Simmons päätti kohdata myrskyn.

57-vuotias Randy Simmons päätti kohdata Michael-nimisen hirmumyrskyn silmästä silmään. Hän asuu rivitaloasunnossa aivan meren rannalla Floridassa.

Hän oli varautunut myrskyyn yhdellä tavalla. Hän oli kirjoittanut mustalla huopakynällä nimensä käsivarteensa siltä varalta, että hän kuolee. Silloin ruumiin tunnistaminen olisi helpompaa.

– Koskaan ei tiedä, mitä tallaisissa tilanteissa tapahtuu. Ihmisiä kuolee, totesi Simmons Miami Heraldin reportterille juoden kahvia kaikessa rauhassa, myrskyä odotellen.

Michael on yksi vaarallisimmista hirmumyrskyistä, joka on iskenyt USA:han. Tornadon kulkua voi seurata useista suorista lähetyksistä YouTubessa, kuten sääkanavalta:

Lähde: Daily Mail

Päivitys klo 17.56: ’Tornado’ muutettu ’hirmumyrskyksi’.

3 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.