Amerikkalaisopettaja raiskasi tyttöoppilaan ala-asteella – väitti että verenvuoto johtui ensimmäisistä kuukautisista

3
Nyt jo aikuisiksi kasvaneet tytöt kertovat opettajansa toiminnasta ja syyttävät häntä oikeudessa.

Kauhuopettaja on syytteessä oppilaidensa hyväksikäytöstä. Opettaja raiskasi neljännellä luokalla olleen tyttöoppilaan ja väitti koulun terveydenhoitajalle, että tytön verenvuoto aiheutui hänen ensimmäisistä kuukautisistaan.

Kaksi USA:n Santa Fen Agua Fria -ala-asteen tyttöoppilasta on nostanut syytteet opettajaansa Gary Gregoria vastaan. Gregory on nyt jo aikuisiksi kasvaneiden tyttöjen mukaan käyttänyt heitä seksuaalisesti toistuvasti hyväkseen vuosien 2003 ja 2004 aikana.

Syytteet opettajaa vastaan nostettiin tiistaina. Aikaisemmin opettajaa vastaan on nostettu jo kaksi syytettä Utahissa ja Uudessa Meksikossa. Viranomaisilta vei kahdeksan vuotta, että he ottivat syytteet tosissaan.

Myöhemmissa tapauksissa opettaja nimitti tyttöjä ”apulaisikseen” ja pyysi heitä istumaan sylissään, ”kutitellen” heitä. Vielä myöhemmin hän pidätteli tyttöjä luokassa ilman muita oppilaita – välituntien ja ruokataukojen aikana – ja kosketteli heitä vaatteiden alta ja pyysi heitä koskettelemaan sukuelimiään.

Opettaja riisui yhden tytöistä ja otti hänestä valokuvia. Hän myös piikitti tyttöön suonensisäisesti tuntematonta ainetta, jonka hän kertoi tekevän tytöstä älykkään ja kauniin. Tyttö tunsi olonsa heikentyvän ja usein oksensi piikityksen jälkeen.

Tämän jälkeen opettaja alkoi raiskata tyttöä vaginaalisesti. Tätä tapahtui useita kertoja.

Ensimmäisen kerran jälkeen tyttö alkoi vuotaa alapäästään verta. Opettaja lähetti hänet terveydenhoitajalle ja sanoi, että tytöllä ovat alkaneet ensimmäiset kuukautiset.

Opettajan hyväksikäyttö päättyi vasta, kun vanhemmat tekivät hänestä rikosilmoituksen.

Koulu on ollut haluton ottamaan kantaa tapaukseen. Oikeudenkäynti opettajaa vastaan alkaa joulukuussa. Hän on kieltäytynyt sovittelusta, joka olisi saanut hänet selviytymään noin 50 vuoden vankilatuomiolla. Nykyisellään häntä odottaa 165 vuoden tuomio, jos hänet todetaan syylliseksi tekoihin.

Lähde: Santa Fe News

 

3 KOMMENTIT

  1. Ukko näyttääkin syvimmältä pahuudelta. Aivan varmasti Clintonien pitza gate asiakas ja syntymä demokraatti.

  2. Ruotsissa sentään oppilaat ovat paremmassa ”turvassa”.
    Tuo kusipäiden ”univormussa” oleva kusipää kuoleman omaksi on ”vihittävä”. Sillä, joka lapseen kajoaa, olkoot se hänen viimeinen tekonsa tässä ajassa.

    Ja se, ettei ole samaisen kaltaiseen tekoon syyllistyneellä ei ole ”rusketusraitoja” ollenkaan, ei ole ”lieventävä asiainhaara”, vaan tyttö- kuin poikalapsen haarat ovat aina se ”ensisijainen asiantila”, eikä tätä edes asian saaman ”julkisuuden valokeila” ei ole oleva tekoa peittävä ”korjauslakka”, vaan kuoleman omaksi hänetkin vihittäkööt. Aamen!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.