Henkilö kadonnut Laihialla

5
Mainos

Laihialainen 70-vuotias Jorma Veikko Hietanen on kadonnut. Viimeinen havainto Hietasesta on hänen asunnostaan Rauhalantieltä lauantaina 22.9.2018 puolen päivän aikaan.

Hietanen on hoikka ja noin 170 cm pitkä. Hänellä on harmaa pitkähkö tukka ja harmaa kokoparta. Vaatteet ovat todennäköisesti tummat.

Poliisi pyytää vihjeitä Hietasen liikkumisista 22.9. jälkeen. Hietainen on todennäköisesti liikkunut vain Laihian kunnan alueella. Vihjeet voi lähettää sähköpostiin vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Lähde: Poliisi

Mainos

5 KOMMENTIT

 1. Katoaa helvetin paljon suomessa ihmisiä? Kumma juttu! En tiedä onko normaalia, mutta tuntuu katoavan porukkaa niin perkeleesti!!

  Varmaan salaliitto niinku tietyn porukan mailmanvalloitus suunnitelma tai afganistanin sota huumeita ”vastaan”!

  • Paljon esimerkiksi muistisairaita on koti”hoidossa” eli käytännössä heitteillejätettyinä, tämä on lisääntynyt viime vuosian ja samalla kas kummaa ovat lisääntyneet myös haahuilemaan lähteneiden ja jostakin jäätyneinä löydettyjen vanhusten tapaukset.. Hallintomme intressit ovat muualla kuin oman maan kansalaisten hyvinvoinnissa ja turvallisuudessa. Vanhus on jätettä tai kuolemanteollisuuden, jota ennen sanottiin vanhustenhoidoksi, raaka.ainetta. SPR ja muut sitten vielä koijaavat pahimmissa tapauksissa perinnötkin itselleen.

   • Muistisairauden edetessä aktiivisempi karkailuvaihe loppuu, mutta samalla oman hygienian hoitaminen ja ruoanlaitto taidot tuottavat vaikeuksia. Siinä vaiheessa pesulla käyntiin pitää käskeä ja ruoka laittaa tarjolle. Seuraavaksi wc käyntiin tarvitaan apuri ja pesemiseen riisumiseen ja pukemiseen. Vaipat tulevat ajankohtaiseksi. Kotisairaanhoito käy kymmenissä kohteissa päivässä. Jos ehtii hoitaa hygienia puolen ei välttämättä ehdi syöttää. Muistisairauden edetessä vanhus ei osaa avata ruokakuljetuksen laatikkoa ja purkkeja, kun ei osaa edes syödä itse. Eikä juoda.Hän vain odottaa että joku tulisi.
    Ruokakuski saakin usein vaihtona koskemattoman pakkauksen.
    Pian on vaihe jollon vanhus vain makaa apaattisena. Hän ei hievahdakaan ilman ulkopuolista apua.
    Valtio on kuitenkin katsonut tärkeimmäksi työntää veronmaksajien rahat EU-jäsenmaksuihin, pankkien tukipaketteihin, kehitysyhteistyöhön ja haittamaahanmuuttoon. Suoraan sanottuna päättäjämme suorittavat kansanmurhaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.