Henkilö kadonnut Laihialla

Laihialainen 70-vuotias Jorma Veikko Hietanen on kadonnut. Viimeinen havainto Hietasesta on hänen asunnostaan Rauhalantieltä lauantaina 22.9.2018 puolen päivän aikaan.

Hietanen on hoikka ja noin 170 cm pitkä. Hänellä on harmaa pitkähkö tukka ja harmaa kokoparta. Vaatteet ovat todennäköisesti tummat.

Poliisi pyytää vihjeitä Hietasen liikkumisista 22.9. jälkeen. Hietainen on todennäköisesti liikkunut vain Laihian kunnan alueella. Vihjeet voi lähettää sähköpostiin vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Henkilö kadonnut Laihialla

 • 12.10.2018 at 18:26
  Permalink

  Laihian urheiluseurat ja vapaaehtoiset äkkiä etsimään.

  Reply
 • 12.10.2018 at 19:37
  Permalink

  Katoaa helvetin paljon suomessa ihmisiä? Kumma juttu! En tiedä onko normaalia, mutta tuntuu katoavan porukkaa niin perkeleesti!!

  Varmaan salaliitto niinku tietyn porukan mailmanvalloitus suunnitelma tai afganistanin sota huumeita ”vastaan”!

  Reply
  • 12.10.2018 at 20:02
   Permalink

   Paljon esimerkiksi muistisairaita on koti”hoidossa” eli käytännössä heitteillejätettyinä, tämä on lisääntynyt viime vuosian ja samalla kas kummaa ovat lisääntyneet myös haahuilemaan lähteneiden ja jostakin jäätyneinä löydettyjen vanhusten tapaukset.. Hallintomme intressit ovat muualla kuin oman maan kansalaisten hyvinvoinnissa ja turvallisuudessa. Vanhus on jätettä tai kuolemanteollisuuden, jota ennen sanottiin vanhustenhoidoksi, raaka.ainetta. SPR ja muut sitten vielä koijaavat pahimmissa tapauksissa perinnötkin itselleen.

   Reply
   • 13.10.2018 at 10:51
    Permalink

    Muistisairauden edetessä aktiivisempi karkailuvaihe loppuu, mutta samalla oman hygienian hoitaminen ja ruoanlaitto taidot tuottavat vaikeuksia. Siinä vaiheessa pesulla käyntiin pitää käskeä ja ruoka laittaa tarjolle. Seuraavaksi wc käyntiin tarvitaan apuri ja pesemiseen riisumiseen ja pukemiseen. Vaipat tulevat ajankohtaiseksi. Kotisairaanhoito käy kymmenissä kohteissa päivässä. Jos ehtii hoitaa hygienia puolen ei välttämättä ehdi syöttää. Muistisairauden edetessä vanhus ei osaa avata ruokakuljetuksen laatikkoa ja purkkeja, kun ei osaa edes syödä itse. Eikä juoda.Hän vain odottaa että joku tulisi.
    Ruokakuski saakin usein vaihtona koskemattoman pakkauksen.
    Pian on vaihe jollon vanhus vain makaa apaattisena. Hän ei hievahdakaan ilman ulkopuolista apua.
    Valtio on kuitenkin katsonut tärkeimmäksi työntää veronmaksajien rahat EU-jäsenmaksuihin, pankkien tukipaketteihin, kehitysyhteistyöhön ja haittamaahanmuuttoon. Suoraan sanottuna päättäjämme suorittavat kansanmurhaa.

    Reply
 • 13.10.2018 at 16:39
  Permalink

  70-vuotias suomalainen mies! Who cares?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.