Näitkö harmaan Skoda Octavian Imatralla? Yritti ajaa mopoilijan päälle

1
Poliisi tutkii Imatralla Linnankoskenkadulla henkilöauton ja mopon välistä tapahtumaa törkeänä liikenteen vaarantamisena.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan sunnuntaina 7.10. kello 21.20- 21.40 henkilöauton kuljettaja on yrittänyt ajaa 15-vuotiaan mopolla ajaneen pojan päälle Imatran ajojen lähtösuoran kohdalla ja toisen kerran Linnankoskenkadulla kevyen liikenteen väylällä.

Kevyen liikenteen väylän kohdalla autonkuljettaja oli tönäissyt autollaan mopoilijaa niin, että tämä oli kaatunut ja loukannut itseään. Mopoilija sai kaatuessaan ruhjevammoja, joiden vuoksi hän on käynyt sairaalassa.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja tapahtumasta ja erityisesti toisena osallisena olleesta harmaasta uudehkosta farmarimallisesta Skoda Octaviasta, jossa on xenon-valot. Autosta on kuulunut tapahtuma-aikana ulos asti äänekästä musiikkia.

Tiedot pyydetään ilmoittamaan puhelimitse Imatran poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanottoon numeroon 0295 414 642 (ma-pe klo 8-12) tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Onko autoon jäänyt kolhuja? Muuten aika epätoivoista löytää juuri oikea harmaa skooda noin 100 000 harmaan skoodan joukosta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.