Alaikäinen tyttö taas raiskauksen uhrina Ruotsissa

7
Raiskaus tapahtui Västeråsissa rautatieaseman paikkeilla eilen illalla. Poliisi etsii silminnäkijöitä.

Poliisi sai viime yönä kello 00.34 yhteydenoton, jossa tyttö kertoi tulleensa raiskatuksi. Poliisi kutsuu häntä raportissaan ”alaikäiseksi naiseksi”.

Aikaisemmin illalla tyttö oli tavannut hänelle ennestään tuntemattoman miehen. Iltakymmeneltä miehen ja tytön polut kohtasivat uudelleen rautatieaseman lähistöllä.

– Mies otti naisesta kiinni ja kaatoi hänet maahan. Mies toteutti raiskauksen ja poistui paikalta, kertoo poliisi raportissaan.

Raiskaus tapahtui kello 22.00 – 23.30 välisenä aikana. Puoli viideltä aamuyöllä poliisi sai miehen kiinni. Noin 25-30 -vuotias mies on nyt pidätettynä epäiltynä raiskauksesta.

Miestä kuulustellaan tänään tai huomenna. Hän kiistää syyllistyneensä rikokseen. Koska raiskauspaikka oli rautatieaseman lähellä, poliisin mukaan on mahdollista, että ohikulkijat näkivät tapahtuman, ja etsii silminnäkijöitä.

Lähde: Fria Tider

Aiheeseen liittyvää:

Teinityttö raiskattiin metsikössä Ruotsissa tiistai-iltana

7 KOMMENTIT

  1. Mielenkiintoista tämä uuskieli, lapsi onkin ”alaikäinen nainen”. Seuraavaksi jätetäänkin sitten se sana alaikäinen pois.

  2. ”Alaikäinen nainen” täytyy ymmärtää sitä vasten, että jo juuri kävelemään oppineet joutuvat Suomessakin pukeutumaan hijabiin. Hijabilla verhotaan hiukset, sillä islamin mukaan hiukset viettelevät miehen.

  3. Eikös ole olemassa Tinderit ja muut, joiden avulla moniosaajat voisivat etsiä kopulaatiokumppaneita.

    Raiskausilmiön eräänä selittäjänä lienee halun lisäksi raiskaajan impulsiivisuus sekä kyvyttömyys käyttää laillisia keinoja halujensa tyydyttämiseen. Uutisen tapaus mennee monien mielissä ÄO 70-80 populaation piikkiin.

    USA:n armeijaan ei pääse, jos ÄO on alle 81. Sama raja tulisi olla myös maahan asumaan päästämisessä.

    https://www.quora.com/Does-the-U-S-military-have-a-minimum-IQ-requirement-for-entry?share=1

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.