Ennätysalhainen työttömyys Unkarissa – 3,5 prosenttia

12
Unkarin pääministeri Viktor Orbán piti torstai-iltana puheen, jossa hän kävi läpi maan nykytilannetta.

Viikottain ilmestyvä Figyelő-julkaisu järjesti torstai-iltana gaalan, jossa pääpuheen piti maan pääministeri Viktor Orbán.

Orbánin mukaan Unkarin valtion arvojärjestelmä ”ei ole neutraali vaan kristillinen”.

– Unkarilaisilla on aihetta ylpeyteen ja nyt on aika nähdä meidät voittajina, sanoi Orbán gaalassa.

Orbán totesi, että vuonna 2010 työttömyysaste oli 11 prosenttia. Nyt se on 3,5 prosenttia. Viimeisen vuoden aikana on syntynyt 90 000 uutta työpaikkaa.

Orbánin mukaan kansallinen itsetunto on ollut hallituksen asialistalla ja että se on voimakkaasti liityksissä talouteen.

Orbánin mukaan tarvitaan kulttuurin muutos. Häviäjien kulttuurin sijaan on ruokittava voittajien kulttuuria.

– Itseinhon sijaan on puolustettava isänmaallisuutta, sanoi Orbán ja ehdotti, että isänmaallisuutta opetettaisiin kouluissa ja että se sisällytettäisiin polittiseen, kulttuurilliseen ja talouselämään.

Lähde: Hungary Today

Aiheeseen liittyvää:

Unkarin Viktor Orbán: EU:n johto tulee vaihtaa!

12 KOMMENTIT

 1. Reseptin ”salaisuus” on sisämarkkinat, ei etulyöntiaseman antaminen, kansallisomaisuuden myynti ja kumartelu ulkopuolisille. Resepti on ilmeisen toimiva, myös Trump on saanut työttömyyden putoamaan ennätysalhaiseen 3,7 prosenttiin, ja etenkin paljon mustaa väestöä on siirtynyt republikaanien riveihin työllistyttyään ja tajuttuaan että ovat ”demokraateille” eli sosialisteille pelkkiä vaaliorjia joiden asemaa kurjistettiin koko Obama Husseinin kauden ajan päästämällä maahan laittomia viemään vähäisetkin työpaikat mustien nenien edestä, ja vielä pimeästi.

 2. Onneksi eduskuntavaalit lähestyvät. Äänestäjillä on mahdollisuus kääntää politiikan suunta suosimaan kansallista etua.

  • Ketä aiot äänestää? Persut ovat yhden asian liike, toistaiseksi, muuten samaa konsensustasoa kuin muut. Voi olla, että vaalien jälkeen on neljä suurta, joten jokaisen pitää olla hallituskelpoinen, tai muuten jää ministerin sallkku saamatta. Muissa maissa oikeistopopulisteiksi leimatut ovat olleet rohkeita ja esittäneet omat tavoitteensa muista erottuen.

   • Täydellistä vaihtoehtoa ei ole joten niin kuin kaikissa vaaleissa, täytyy vain äänestää vähiten huonoa vaihtoehtoa. Tyhjästä ei pelastajaa ilmaannu ja täydellistä ei koskaan.

   • Niin olet oikeassa, vaihtoehdot ovat todella vähissä ja koska maan valtarakenteet ja mieliä muokkaavat ”mediat” ovat tiukasti globalistien käsissä, muutos on mahdoton. Ruotsi, Saksa hyvinä esimerkkeinä. Vallan kahvasta ei lähdetä kuin sairauden tai kuoleman kautta.

    Muutoksen pitäisi olla todella massiivinen vaalien kautta, että uudet tuulet pääsisivät puhaltamaan täydellä teholla. Persujen hallitus taival on tästä surullinen esimerkki. Valta ja oman hyvän suojeleminen pistää ”aatteet” nopeasti romukoppaan. En ainkaan itse jaksa usko että muutos tapahtuisi demokratian ja vaalien kautta, koska demokratiaa ei ole länsimaissa sellaisena kuin sen itse käsitän.

    Rahalla saa vaikka mitä, jopa vaalivoiton ja valtaa tänä päivänä. Köyhemmät ja huonommin toimeentulevat ovat vain hölmöä valikarjaa joille luvataan vaalien alla vaikka mitä, mutta jo vaaleja seuraavana päivänä lupaukset on unohdettuja raippa vihuu jo enne hallitusnevotteluja.

  • Jos stalinisti sanoo että kansallismielisyys on yhden asian liike, niin silloin se on. Kuka olet vastustamaan virallista pravdaa? Kuolihan Neukkulassa ja Kiinassa yhteensä yli sata miljoonaa jotka vastustivat pravdaa.

   • Vastustan siitä huolimatta. Kuolemaa pahempaa ne eivät voi tarjota ja sen kanssa kyllä pärjää.

 3. EU uhkailee Unkaria ja isänmaallisia kansalaisia. Melko vaarallista touhua tältä ”rauhanjärjestöltä”. Entisen KGB:n toimintatapoihin kuului vähän samanlaiset periaatteet: 1) Lahjonta, 2) Uhkailu ja 3) Kiristys! Oliskohan kansalaisten syytä avata silmänsä? ….viimeistään nyt!

 4. Unkarilla on nyt paha ongelma. Ei ole oikein työllisyys-ongelmaa, jonka hoitamiseen vedotennsa voi loputtomasti kurittaa kansaansa. Jos Orbanille eivät Lähi-Idän tai Afrikan siirtolaiset kelpaa, niin Suomessa olisi tarjolla yhä runsaasti ylijäämäväestöä, joka on jo totutettu siihen, että kansan oloja täytyy heidän vuokseen heikentää. Eräänlaisia ammattisyntipukkeja siis. Tosin voi olla, että Orban ei oikeasti edes halua kurjistaa kansaansa. Sehän on EU:ssa aivan ennen kuulumatonta ja ilmankos Unkaria kohta sanktioidaan.

 5. Nyt lopultakin ymmärrän mikä EU:ta ja siinä mukana Suomea niin Unkarissa mättää ja riepoo. Siellä asiat eivät ole PÄIN PERSETTÄ!!!

  Vaan maa on vakaa, demokraattinen, taloustilanne vakaa ja nousujohteinen ja ennen kaikkea sen poliittiset johtajat ovat oman kansansa parasta ajattelevia poliitikkoja, jotka ovat ymmärtäneet oman asemansa ja tehtävänsä olevan kansalta saatu etuoikeus ja luottamuksen osoitus, joka velvoittaa heidät palvelemaan kansaa ja edistämään kansansa etua ja vastaista menestystä luomalla viisaalla politiikalla yhteiskunta, joka on turvallinen ja vakaa jo nyt sodan rinnalle nostettavasta asiasta eli haittamaahanmuutosta, joka vie tätä vahingollista politiikkaa harjoittavalta maalta terveen taloudellisen pohjan, mikä lisää sen ulkomaanvelka kierrettä ja upottaa maan sisäisen turvallisuuden tason pohjamutiin tilanteeseen, jota voi täysin verrata 300-vuotta sitten Suomea ryöstäneisiin ja raiskanneisiin venäläisiin sotilaisiin, jotka terrrosisoivat silloisen Suomen köyhää vähäväkistä kansaa, joka ”rauhantilassa” kärsi Ruotsin siirtomaahallinnon sälyttämistä raskaista veroista, joka ei rajoittunut pelkästään siihen, vaan vei iskienverta täkäläisistä talonpojista omiin turhanpäiväisiin sotiinsa, jonka ponitmena oli kulloisenkin Ruotsin kuninkaan suurvalta haaveet ja -hankkeet, jotka olivat täysin mieltä vailla oleia tuon kuningaskunnan kokoon nähden ja sen ympärillä vaikuttaneisiin todellisiin suurvaltoihin niin talouden kuin mies määrän suhteen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.