Vantaalla mielenosoitus turvallisuuden puolesta – mielenosoittajien turvallisuus vaarantui (video)

18
Paikalle tulleen nuoren poliisin asenne ryöstöön ja pahoinpitelyyn oli jo valmiiksi puolueellinen: ”Olette provosoineet tilanteen.”

Vantaan Koivukylässä järjestettiin perjantaina mielenilmaus asukkaiden turvallisuuden puolesta ja alueen islamisoitumista vastaan.

Ennen mielenilmaisua Suomen Kansa Ensin -yhdistyksen puheenjohtaja halusi kiertää lähialueen ja nähdä, missä paikallinen moskeija sijaitsee.

Kun Marco de Wit kysyi moskeijan sijainnista, tummapintainen mies ryösti tilannetta suorana nettiin kuvanneen mieshenkilön hallussa olleen Mari Kososen kameran. Kännykkä palautui kuitenkin de Witille ennen poliisin paikalle tuloa.

Paikalla ollut virolainen koiranulkoiluttaja sai samalta tummapintaiselta mieheltä iskun kasvoihinsa, mikä käytännössä on pahoinpitely. Katso Talkradion videoklippi tapauksesta.

Poliisi vaatii Marco de Witiä ja muita suomalaisia poistumaan sivummalle, jotta asia saadaan selvitettyä.

Poliisi otti kuitenkin puolensa. Hän ilmoitti paikalla olleille suomalaisille, että hänen näkemyksensä mukaan suomalaiset hakivat prokaatiota.

Olli Heikkilä kuvasi koko mielenilmauksen. Video lähtee liikkeelle siitä kohtaa, kun nuori poliisimies astuu mukaan kuvioon. Selaa video kohtaan 29:20, jos se ei lähde pyörimään oikeasta kohdasta.

Seuraavaksi Vantaan Koivukylän ostoskeskuksella järjestetään rauhanmarssi 26. lokakuuta.

Lähteet: Talkradio / Youtube, marcodewit.fi

18 KOMMENTIT

 1. Vaaleaihoinen Suomen kansalainen ei ilmeisesti saa enää poliisinkaan mielestä liikkua kadulla vapaasti. Ei edes jokamiehenoikeudella.
  Olisiko jo aika maalata katuihin merkinnät kuka saa liikkua missäkin.
  Ai mutta nehän on jo merkitty. Mustat liikkuvat kadun mustalla osalla ja valkoiset valkoisella.

 2. Kaikki pääkaupunkiseudun poliisit ovat ääri vihervasemmistolaisen maailmankuvan omaavia stalinisteja, jotka käyttävät virka-asemaansa poliittisen aatemaailmansa pönkittämiseen. Onneksi muualla Suomessa on vielä kunnon kenttäpoliiseja poliisin ylijohdon mädäntyneisyydestä huolimatta.

 3. Hmm. Siis Marko alkoi häirikjöimään moskeijaa? Eikös tuo nyt tunnu selkeästi provokaatiolta? Entä, jos muslimit rynnisivät kirkkojen oville?

  • Marco kysyi vain näiltä ”en viitsi/halua kirjoittaa nimikettä”, että, missä täällä on moskeija. Ei todellakaan ollut menossa sisään tähän (en viitsi/halua käyttää nimikettä) rakennukseen. Suosittelen, että katsot koko videoidun tilanteen. Alusta loppuun. Sinun mielestäsikö on jonkinlainen oikeutus näillä (en viitsi mainita lajia) käydä ihmisen kimppuun vain, koska hän kyselee moskeijan sijaintia????

   • Mieti, miltä kuulostaisi, jos pidettäisiin jokin miekkari jonkun muun uskonnon tai ryhmän vaikutusvaltaa vastaan ja sitten lisäksi kierreltäisiin ja kyseltäisiin, missä tällaisten kirkko on…

 4. Moskeijan osoitteen olisi löytänyt kyllä netistä, . Selkeä häiriköinti tarkoitus. Portsareilla on oikeus heittää kahjut ulos. Ei uskoisi maisteriksi tuotakaan häirikköä. Mutta viihdettä meille kun jätkä pelleilee. Politiikkaan eivät ikinä pääse. Kannattajat mt-eläkeläisiä, elämänsä pilanneita työttömiä, kehitysvammaisia. Sääli sitäkin jyriä, joka on erotettu urheiluseura saan rasistisen Puheiden takia. Omaiset eivät ole ohjanneet holhouksen alaista.

 5. Ja. Mitä tämä porukka olisi tehnyt siellä moskeijassa/rukoushuoneessa jos olisi löytänyt sen?
  Hehän luulivat moskeijaksi tuota paikkaa. Olisivat jollain jokamiehen oikeudella menneet sisään.

  Eiköhän kaljakippolankin portsari heitä ulos jos mieslauma moniongelmaisia rupeaa tunkemaan kameraa naamaan.

  Poliisi arvioi tilanteen täysin oikein. Mielenosoitus paikka, ilmoitettu,. Oli toisaalla.

  • Vai niin,eikö valkoinen saa mennä moskeejaan!miks tumma saa mennä kristittyjen kirkkoon ja hajottaa sen?ettei mieli joillaan mielipahoitu,voijaan ristitki repiä alas!

   • Ei mitään järkeä sun kommentissa. Suomessa on uskonnonvapaus ja kirkkorauha. Sitä ei saa häiritä olipa valkoinen tai muslimi.
    Missä Suomessa on muslimit kirkkoja rikkoneet?
    Tikkurilan suntion uhkasi polttaa työpaikkansa,. Ylivieskassa ja Kiihtelysvaarassa,. Porvoossa ja tyrväällä tekijät kirjaimellisesti polttivat kirkon.

 6. Tuli selväks toissa kesänä helsingin toritapahtumassa kenen puolella virkavalta on,en ymmärrä miks suomalaiset vihaa omanmaan kansalaisia?

  • Virkavallan tehtävä on suojella kaikkien rauhaa. Mieti mummu-hyvä miten monta maidanilta haettiin putkaan. Kyllä poliisi teitä suojeli.

   Jos pvl marssii, .poliisi suojelee heitä. Jos kurdit tai homot marssivat, .poliisi suojelee heitä.

   Onneksi ei poliisi vielä ole se witin käsky Allan alla täysin vaikka hyvin pitkälti onkin.

   • Tuohan se juuri onkjin, kun poliisi ei ainaole suojellut PVL:n marsseja eikä pitänyt vastamiekkareita poissa. Sitten PVL saa syyn, kun heidän kimppuun hyökätään. Tosin poliisin ja antifan pasmat ovat menneet sekaisin siinä että heidän laskelmiensa mukaan antifan olisi pitänyt pärjätä paremmin. Sen takia suojelua on kai alkanut enenevässä määrin esiintyä

 7. Tuossa uutisessa tai artikkelissa on asiavirhe:
  ”Poliisi otti kuitenkin puolensa. Hän ilmoitti paikalla olleille suomalaisille, että hänen näkemyksensä mukaan suomalaiset hakivat prokaatiota.”
  Sehän ei ollut poliisin näkemys, vaan niiden somalien näkemys asiaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.