Lieksan helmikuinen pahoinpitely vasaralla syyteharkintaan – epäillyt vangittuina

2
Joensuun ja Lieksan poliisiasemilla on suoritettu esitutkintaa Lieksan keskustassa helmikuussa Koulukadulla sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtuneen pahoinpitelyn takia.

Tapauksen asianomistaja, vajaa 50-vuotias lieksalaismies, joutui kahden lieksalaismiehen pahoinpitelyn uhriksi 28.2. 2018. Asianomistaja ilmoitti itse asiasta hätäkeskukseen päästyään ulos asunnosta.

Tapahtumapaikalla sekä myöhemmin esitutkinnassa ilmeni, että asianomistajaa oli pahoinpidelty pään ja käsien alueelle. Esitutkinnan perusteella asianomistajan pahoinpitelyssä on muun muassa lyöty vasaralla uhria käsiin. Lisäksi uhrin päähän ja kaulaan oli kiedottu ilmastointiteippiä.

Poliisi paikallisti tapahtuma-asunnon rappukäytävässä olleiden verijälkien perusteella ja otti asunnosta kiinni kaksi miestä, joita epäillään pahoinpitelystä.

Rikoksesta epäillyt, 40- ja 43-vuotiaat miehet, ovat olleet esitutkinnan aikana vangittuna ja heidän epäillään yhdessä osallistuneen uhrin pahoinpitelyyn. Pahoinpitelyyn käytettiin 43-vuotiaan hallitsemaa asuntoa. Epäillyt ovat kiistäneet syyllisyytensä.

Tapauksen esitutkinta on nyt valmistunut ja asia etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Alamaailman touhuja. Kaikki ongelmat ratkaistaan väkivallalla. Luulisi jo keski-iässä kovanpojan leikkimisen jääneen, mutta kun äly ei riitä edes laskemaan omia ikävuosia.

  2. Kun tarpeeksi kauan ”harkitaan” loppupäätelmä on, ettei mitään rikosta ole edes tapahtunut, mutta sen sijaan voidaan nostaa syyte: ”Aiheeton ilmianto.”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.