Lomman kunta Ruotsissa ostaa kartanohotellin maahantulijoille

Kunta on tähän mennessä majoittanut tulijoita yksityisiin hotelleihin. Pitkällä aikavälillä kunta katsoo säästävänsä, kun se ostaa hotellin tulijoille.

Lomman kunnalla on ollut tänä vuonna vaikeuksia majoittaa maahantulijoita. Heitä on ripoteltu asumaan hotelleihin, mikä on pitkällä aikavälillä kallista veronmaksajille.

– Ihmisten sijoittaminen kunnan ulkopuolisiin hotelleihin on erittäin huono ja kallis ratkaisu, sanoo kunnanvaltuuston puheenjohtaja Robert Wenglén.

Tänä vuonna Lomman kunta ottaa vastaan 89 maahanmuuttajaa. Näistä 40 odottaa vielä maahanmuuttoviraston ylläpitämissä tiloissa kuntaan pääsyä. Viime vuonna kunta otti vastaan 98 tulijaa ja ensi vuoden määräksi on kaavailtu 61 tulijaa.

– Tämä aiheuttaa valtavaa painetta organisaatiollemme monellakin tavalla, sanoo Wenglén.

Nyt Lomman kunta ostaa Borgebyn historiallisen kartanohotellin 16,5 miljoonalla kruunulla.

– Tämä merkitsee noin 40 tulijan majoituskapasiteettia.

Ostosopimus on allekirjoitettu perjantaina ja se on vielä vahvistettava sekä kunnanvaltuustossa että -hallituksessa. Jos sopimus hyväksytään, tilat otetaan maahantulijoiden käyttöön tammikuussa.

Lähde: Hem & Hyra

12 thoughts on “Lomman kunta Ruotsissa ostaa kartanohotellin maahantulijoille

  • 15.10.2018 at 14:44
    Permalink

    Antakaa samalla koko kunta niille.

    Reply
    • 16.10.2018 at 19:48
      Permalink

      Kun niitä on tarpeeksi, ne ottavat sen.

      Reply
  • 15.10.2018 at 14:55
    Permalink

    Voiha v mitä kusipäitä,on hotla remontissa alta aikayksikön.Teltta keskellä korpea,ainut oikea majoitus vaihtoehrto noille aavikontallaajille,mieluusti vielä suolle.Mahdollisemman kauas ihmisten asutuskeskuksista..

    Reply
  • 15.10.2018 at 15:15
    Permalink

    Ihan oikein homo miehille ruotsissa! Yököttäviä ihmisiä 99% Hurreista! VIttu raiskatkaa niiden pikku lutka ämmät! Vastarinta liike ainoo joka pitää mielenosotuksia muut hakee raiskatut lapset sairaalasta ja toteavat juden juden 🙂 On jo naurettavaa toimintaa hurreilta!! Tyhmä shalom aivopesty kansa saa mitä ansaitsee ja sama täällä suomesssa! Yököttävää oksettavaa!!

    Reply
  • 15.10.2018 at 15:55
    Permalink

    Onko kartanon mailla edes kunnollisia metsästysmahdollisuuksia tai edes hyvä golfkenttä?

    Reply
  • 15.10.2018 at 16:15
    Permalink

    Väestönvaihto kiihtyy. Ruotsi on naiivi, rajat kiinni ja irti pakolaissopimuksista nopasti.

    Reply
  • 15.10.2018 at 16:18
    Permalink

    Orjuutta. Kaikki päättäjät ovat saatanallisen voiman orjia, koska puolueet ovat sen kynsissä

    Reply
  • 15.10.2018 at 16:29
    Permalink

    ”Hulluja ei tarvitse kyntää ei kylvää!!!” Mistäpäs muualta tämäkin uutinen oli kuin Ruotsista. Siis suorituspaineita Hölmölälle. Etten sanoisi, että suorastaan *”mats sundin” -tempusta on jälleen kysymys.

    *En halua selventää tätä tämän enempää.

    Reply
  • 15.10.2018 at 19:46
    Permalink

    Kun
    — hotellin omistajalle maksetaan 16 miljoonaa,
    — työntekijöiden tehtävät muutetaan virkatehtäviksi ja
    — hotellin omistajat työt annetaa perustettavalle hotellivirastolle, niin
    mistä se säästö oikein tulee? Siitäkö, että hotellivirastoa varten ei tarvitse ostaa erillisiä toimitiloja, koska virasto voi ottaa puolet hotellista käyttönsä.

    Toinen puoli hotellista voidaankin sitten käyttää näistä pakolaisista aiheutuvan lisääntyvän palvelutarpeen tyydyttämiseksi tarvittavien virkamiesten työhuoneiksi ja sosiaalitiloiksi.

    Reply
  • 15.10.2018 at 20:16
    Permalink

    Miksi Ruotsi ei samantien ostaisi muslimilapsipakolaisille yksityisiä lomasaaria Karibialta ja Indonesiasta, sehän ei olisi keneltäkään pois ja kyllä myyjiä löytyy kun tarpeeksii kruunuja lyödään pöytään?
    Intialaisia siirtotyöläisiä voidaan palkata palatseja rakentamaan ja palvelijoiksi jos ilmaista suvakkipalveusväkeä ei kehdata rahdata pakolaisaarille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.