Nainen käveli aamulla töihin Tukholmassa – Ulkomaalainen raiskasi aseella uhaten

8
Nainen oli aamuseitsemän aikaan torstai-aamuna syyskuussa matkalla töihin, kun ulkomaalainen kävi hänen kimppuunsa ja raiskasi uhaten aseella.

36-vuotias nainen lähti kotoaan kävelemään työpaikalleen syyskuun 25. päivänä aamuseitsemän aikaan Tukholman Älvsjössä, kun hän joutui hyökkäyksen uhriksi. Tekijä kiskoi naisen metsikköön ja raiskasi hänet uhaten häntä samalla aseella. Teko kesti pitkään, kertovat lähteet Aftonbladetille.

Miehelle ei riittänyt raiskaus, vaan hän varasti naisen matkapuhelimen ja pankkikortin, ja pakotti naisen kertomaan kortin tunnusluvun. Mies nosti naisen tililtä huomattavan summan rahaa. Tällöin hän tallentui valvontakameran videolle.

Videon ansiosta mies saatiin kiinni. Hän ilmoittautui perjantaina poliisille sen jälkeen, kun poliisi julkaisi videon. Mies on nyt pidätettynä törkeästä raiskauksesta, ryöstöstä ja petoksesta.

Tekijä on vuonna 1994 syntynyt maahanmuuttaja, jonka asuinpaikaksi on rekisteröity Älvsjö.

Lähde: Fria Tider

Aiheeseen liittyvää:

Arabi murskasi 91-vuotiaan naisen käden Tukholmassa

8 KOMMENTIT

 1. Rikkautta ja voimavaraa, vai mitä feministit. Mikäli tämä ihmisroska laitettaisiin palautuslennolle niin eiköhän siellä olisi sitten Pennaset ulisemassa ihmisoikeuksista.

 2. Vad i helvete! Ruotsin päättäjät ovat sadistisia psykopaatteja kun ovat tahallaan ajaneet Ruotsin raiskaajien paratiisiksi.
  Ainoa toimiva ratkaisu on kollektiivinen rankaisu. Kun yksi mokaa kaikki palautetaan.

 3. Älvsjö oli aikoinaan erityisen rauhallinen ja hyvin ruotsalainen alue. Olisin luullut, että se ei ole turmeltunut vieläkään, mutta kylläpä erehdyin.

 4. Ei muuta kuin Löfveenistä pääministeri Ruottiin ja ”valtakunnassa kaikki hyvin”.
  Nainen sitten käytettiin aivan ”loppuun”, sillä hän ”antoi” ”kaikkensa”! Varmaankin meni heti tämän jälkeen töihin, jossa pomo huusi kitapurjeet lepattaen viimeisen uhkauksen töistä myöhästymisestä. Ei, paremminkin tuo naisparka sai potkut ”rasismista”!!!

 5. Kiva että hyvät geenit leviää. Kyllä näitä rottia joku rupee kohta kadulle lahtamaan.

 6. ei kai ruotsin ponnaripäiset mammanpojat toivo itse tulevansa raiskatuksi, kun vastavoimaa maahantunkeutujien raiskaus harrastukselle ei löydy..lienevätkökö sateenkaari-pojat hieman kateellisiakin tilanteesta.. husseini ja toivola kikkeli kädessä ja kuola poskella taitaa olla poikien märkä uni myös rkp:ssä. maailmassa on aina ollut sontaa ja sairaita paikkoja, mutta nyt EU:n myötä koko eurooppa on tulehtunut paskan määrään. stub vielä sontaisella kielellään lipittää märkärupea euro ihottuman sopukoista. nami. kauanko tämä surkea painajainen saa jakua bryssel? loppuis jo saatana. miksi kukaan ei tee mitään?

 7. ”Miehelle ei riittänyt raiskaus, vaan hän varasti naisen matkapuhelimen ja pankkikortin, ja pakotti naisen kertomaan kortin tunnusluvun.” Siis oikea moniosaaja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.