Punainen Risti Italiassa: Tänne ei haluta isänmaallisia äänestäviä!

21
Italian isänmaallista Lega-puoluetta tukenut nainen sai kylmää kyytiä organisaatiolta.

Eleonora Ferri on aktiivinen politiikassa. Hän halusi käyttää aikaansa myös vapaaehtoistyöhön. Kun hän julkaisi Facebookissa kuvan itsestään Legan puheenjohtajan, nykyisen Italian sisäministerin ja varapääministerin Matteo Salvinin kanssa, Punaisen Ristin edustaja ilmoitti, ettei Ferrin palveluja organisaatiossa kaivata.

Ferri sai kuulla: ”Tänne ei ole asiaa Legaa äänestäneillä.”

Ferri osallistui Pohjois-Italiassa Lodin kaupungissa Punaisen Ristin vapaaehtoisille tarkoitetulle kurssille. Hän ei voinut koskaan kuvitella, että hänen poliittiset näkemyksensä estäisivät vapaaehtoistyön, koska yksi Punaisen Ristin hyväntekeväisyyden kohde ovat pakolaiset.

Ferri on raportoinut tapauksesta Punaisen Ristin ylemmälle johdolle. Hän kertoi olleensa kurssilla, kun ohjaaja sanoi pakolaisille suunnattujen palvelujen yhteydessä, että ”tänne ei ole asiaa Legaa äänestäneillä […] joka sellaisia ajattelee ja on tänä iltana täällä, voi olla aivan väärässä paikassa”.

Lodin pormestari on Lega-puolueen jäsen.

EU yksiselitteisesti kieltää ihmisten eriarvoistamisen muun muassa poliittisten näkemysten perusteella.

Mikähän on tilanne Suomessa, jossa SPR:llä on verimonopoli, jolla se tienaa kymmeniä miljoonia euroja suomalaisten lahjoittamalla verellä myydessään sitä sairaaloihin, ja joka tämän lisäksi saa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta STEA:lta käyttöönsä noin 5 miljoonaa euroa vuosittain veronmaksajien rahaa, josta osa on suoraan korvamerkitty maahanmuuttajille, rasismin vastaiseen toimintaan ja paperittomien hyysäämiseen?

Lähteet: Libero, EU, STEA

21 KOMMENTIT

 1. Luulenpa, että SPR:n ”veren janon” sammuttaminen on vaikeutunut merkittävällä tavalla sen sotkeuduttua jo vuosikymmeniä sitten politiikkaan omien taloudellisten hyöty näkökohtien takia myymällä edelleen itsestään kuvaa ”humanitaarisena organisaationa”, joka on iskostunut kaiketi koko maailman ihmisten mieliin WWI ja WWII sekä vielä muutamia vuosikymmeniä sen jälkeen todellisena epä poliittisena lähes jumalallisena järjestönä, joka auttaa kaikkia hädässä olevia korkea moraalisesti katsomatta uhrien poliittista taustaa ja ottamalla huomioon ensisijaisesti naiset, lapset, vanhukset, sairaat, vammaiset ja muutoin raskaan menetyksen kokeneita ihmisiä maailman kriisialueilla.

  Nyt tuo kaikki on mennyttä aikaa ja Kansainvälisen Punaisen Ristin kohdalla on käynyt juuri niin kuin YK:kin kohdalla, sillä nuo umpi-politisoituneet kommunisti-feministiset ja rasistista vihaa valkoista rotua vastaan täynnä olevat punikkien ja globalistien ”pullasorsat”, jotka pyrkivät horjuttamaan nykyistä kansallisvaltioihin perustuvaa maailmanjärjestystä mitä mielikuvituksellisimmilla ja sairaimman mielen tuotoksilla eli monikulttuurisuudella ja länsimaalaisen demokratiaan ja kristilliseen ajatusmaailmaan sekä kreikkalaiseen filosofiaan perustuvat yhteiskuntarakenteet pyrkien vaihtamaan sen islamilaiseen ja afrikkalaiseen poppamies -magiaan sekä sekoittamalla noista kahdesta khatti -pitoista taikauskoista ja pimeyden voimia palvovaa uhrikulttia.

 2. Punainen Risti on siis poliittinen järjestö. Kannataako lahjoittaa suvakkien ideologian pää-äänenkannattajalle rahaa, kun se ei olekaan alkuperäisen henkensä mukaisesti puolueeton, vaan poliittisen ideologian väline?

  • Ei paljon lahjoituhaluja kasvata myöskään punaisen ristin johtajien järjettömän suuret palkat.
   Lipaskerääjiä kannattaa hieman valaista niistä, yleensä leuat loksahtaa aika hyvin.

   • Jos seisoo 12h päivässä kerjäämässä muki ojossa vuoden jokaisena päivänä, maksaa tuskin yhden johtajan edustusauton kuluja ja arvonalenemaa? Luulisi motivoivan yrittämään kovemmin.

    Kivannäköisiä muikkeleita välillä kyllä näkyy kerääjinä. Heille voi mennä juttelemaan, mutta rahaa ei kannata antaa.

 3. Kaduilla näkee varsin selvästi että SPR:n liiveissä pyörivä porukka on kehitysvammaisten martta-kerho. Samoja typeriä lehmiä ja munattomia ”miehiä” on keräilty höynäytettävien laumaan ympäri maailmaa ja se sopii pedofiliaan mieltyneelle rikollisryhmän päällystölle varsin hienosti. Helposti kusetettavat eivät ymmärrä tekevänsä työtä itse pirulle.

  • Noille on aina mukavaa kertoa suoraan mitä on mieltä järjestöstään ja vapaaehtoisista kurahaaroista ja aisankannattajista.

  • Kansalaisaloitteenpaikka? pitää olla mahdollisuus auttaa lähimmäistä mielipiteistä riippumatta joutumatta tukemaan liian kallispalkkaisia SPR johtajia. Ymmarrän että toiminnan tehostamiseksi on sallittu monopoli, mutta silloin kyseessä pitää olla TÄYSIN PUOLUEETON taho, jota SPR ei enää ole.

   • Jep. Ja läpinäkyvyys kehiin. Verenluovutus on integroitava sairaaloihin ja niiden budjetteihin. SPR välistävetäjänä ulos kuvioista. Verellä ei saa tehdä bisnestä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.