Aasialaiselle myymälävarkaalle kielto palata Schengen-alueelle

5
Helsinki-Vantaan lentoaseman vartija otti kiinni aasialaistaustaisen, jatkolentoa odottaneen iäkkään naisen tämän yritettyä anastaa lentokentän myymälästä korurasian ja aurinkolasit.

Nainen oli hakenut myymälästä ensin korurasian ja piilottanut sen lähelle rajatarkastusaluetta. Tämän jälkeen hän oli ottanut myymälästä aurinkolasit, poistanut niistä hintalapun, laittanut lasit otsalleen hiustensa sekaan ja yrittänyt poistua laseja maksamatta myymälästä. Naisen toiminta oli taitavaa ja määrätietoista ja ajoitettu niin, että hänen lentonsa oli juuri lähtemässä.

Nainen otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä ja tuotiin Vantaan poliisiasemalle asian selvittämistä varten. Tällöin hän alkoi valittaa sairauskohtauksen oireita ja paikalle pyydettiin ambulanssi. Naisen vointi tarkistettiin eikä tarvetta hoidolle ollut.

Naista epäillään varkaudesta ja hänelle tullaan määräämään maahantulokielto Schengen-alueelle.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

 1. Nainen oli väärästa maanosasta. Tietystä toisesta maanosasta kotoisin olevan päätä olisi silitelty jo toivotettu tervetulleeksi uudestaan.

 2. Shengen on siis kielletty vahoilta kurpilta. No, mitäpä iloa heistä on suvakki-ämmille, jotka ”ovat” jo maassa.
  Kässääkkö?

  Kunnioitan vanhoja kuten myös etenkin nuoria naisia!

 3. Aasialaista myymälävarasta ei päästetä enää Schengen-alueelle, ja afrikkalaista tai lähi-itäläistä raiskaajaa tai murhaajaa ei päästetä alueelta pois!

 4. Saatana kyllä tämä EU:n systeemi on pelkkä pelleilyä, Schengen toimii ja EI toimi.
  Palatkaamme vanhaan kansallisvaltioiden itsenäiseen rajavalvontaan.
  Ja matut vittuun!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.