Eduskunnassa palohälytys – Kyselytunti katkesi kesken ja henkilökuntaa pyydettiin poistumaan

3
Eduskunnassa napsahti iltapäivällä palohälytys, kesken kyselytunnin. Rakennuksen henkilökunta, kansanedustajat mukaan lukien poistettiin rakennuksesta. 

Perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelän facebookiin tekemän päivityksen mukaan syyllinen palohälytykseen oli savuttanut mikroaaltouuni.

Kaiken kaikkiaan eduskunnan työ keskeytyi noin kymmeneksi minuutiksi, jonka jälkeen työntekijät ja kansanedustajat päästettiin takaisin sisään. Istunto jatkuu normaalisti. Savu ei tiettävästi aiheuttanut vaaraa kenellekkään.

Lähde: Jani Mäkelä-facebook, YLE

Päivitetty: Mäkelän Fb-päivitys, Lisätty muuta tietoa, kuten mm. keskeytymisen kesto.

3 KOMMENTIT

  1. Mitähän ”jännää” EK:ssa vielä ehtii tapahtumaankaan?
    Olisivat nyt spinklerit lauenneet päälle, että olisivat saaneet oikein rankkasateet niskaansa. Mutta sehän olisi vain merkinnyt edustajille lisärahaa, koska tällöin olisi maksettu ”rankalla säällä tehdystä työstä”, niin ja ne kauan kaivatut jäälohkareet kans.

    Taitaa olla naistenlehdet täynnä ”selviytymistarinoista” ja yöllisistä ”painajais unista” ja migreenikohtauksista joista lukuisat kansanedustaja parat ovat kärsineet. Unohtamatta tietenkään lapsenlapsia, jotka kertovat kuinka he pelästyivät kun mummo tai vaari meinasi kuolla ”työtapaturmassa”, jonka jälkeen silmänterät kertovat silmät kirkkaina sen, kuinka he vasta nyt ymmärtävät mumman / paapan arvon elämässään. Siinä sivussa kertoilee onnellinen ”haverista” säästynyt ”taistelija” kuinka pikku Petteri on uuden aikakauden Mozart soittaen ulkomuistista kaikki epäisänmaalliset ”Moskovan Tiltun” renkutukset.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.