Kioski ryöstettiin teräaseella uhaten Jokelassa – poliisi julkaisi kuvan tekijästä

Jokelassa Keskustiellä sijaitseva R-kioski ryöstettiin eilen keskiviikkona 24.10. noin klo 15.40 aikaan teräaseella uhkaamalla.

Kuvissa näkyvä epäilty tekijä oli teräaseella uhkaamalla vaatinut R-kioskin työntekijää luovuttamaan kassan sisällön itselleen ja uhannut samalla myös kassalla asioimassa ollutta miestä. Tämän jälkeen epäilty tekijä oli silminnäkijän mukaan poistunut paikalta jalan Ridasjärventien yli Askolinintien suuntaan.

Epäilty tekijä oli noin 20–30 -vuotias, noin 180-190 cm pitkä ja hoikka viiksekäs mies, joka oli pukeutunut harmaaseen huppariin, jonka alta pilkotti vihreä pitkähihainen paita. Suun edessä epäillyllä tekijällä oli huivi ja silmillä valkoiset aurinkolasit. Epäillyllä oli myös mukanaan tumma reppu, jossa oli vaalea viiva.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapaukseen liittyvät vihjeet, tiedot ja silminnäkijähavainnot sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. tai vihjenumeroon p. 0295 413636.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Kioski ryöstettiin teräaseella uhaten Jokelassa – poliisi julkaisi kuvan tekijästä

 • 25.10.2018 at 16:25
  Permalink

  Tällaiset tapaukset ovat todella ikäviä ja traumaattisia työntekijälle. Mutta ei niin paljon pahaa, ettei jotaan hyvääkin. Tekijä on kantasuomalainen jässikkä, joka on vielä sokeakin, mutta se ei ole HÄNEN syytänsä, sillä heikäläisille ”korvamerkityt” KELA:n avustukset ovat jo käytetyt.

  Mutta ei niin paljoa pahaa, ettei jotain hyvääkin. Sen sijaan KELA:n simpsakka hekumanterttu kertoilee KELA:n infomatiivisessa videossa, että kaikille, jotka haastavat ulkomaan kieltä (joksi ei lueta savoa eikä raumalaisii jaarituksii) saavat kyllä rahhoo niin paljon, että tekkee pahhoo…. siis meidän, jotka kannamme ”valkoisen miehen taakkaa” ja meillä on pois ottamaton ”privelitsi” nousta joka perkeleen arkiaamu töihin ja tulla sieltä korvat lopassa joka ilta kotiin katsomaan YLE:n dokumentti ohjelmaa WWII aikaisista natseista, joka onkin jo melkoinen ”bongaus lajissaan” elikkä se lukeutuu erääksi valkoisen rodun kohokohdaksi, joka tosin haudattaneen lähiaikoina.

  Mutta tiedättehän ne EU:n rattaat. Ne raksuttelevat omia aikojaan siinä missä Itse Jumalankin, josta tuo suuren hullujen ihmisten joukkio onkin se kaikkein pahin ”vitsaus”, joka on maailmaa ikinä kohdannut. Mutta ymmärtäähän tuon, ettei Raamatullisina aikoina vielä ollut käytettäväissä tarpeeksi ”taantuneita” ja ”rajattomia” ihmisiä, vaan oli tyydyttävä ainoastaan heinäsirkkohin, sammakoihin, niin ja olihan se vedenpaisumus siinä jossain välissä, mutta nuo kolme yhteensäkin ovat kuin sulalla silittelyä verrattuna Brysselin pähkä hulluihin, joista voisi aivan hyvin koota kiertelevän näyttelijäseurueen esityksineen, joita ei kukaan viitsisi katsoa, sen enempää kuin YLE:äkään.

  Reply
 • 25.10.2018 at 17:07
  Permalink

  ”Kuvissa näkyvä epäilty tekijä oli teräaseella uhkaamalla vaatinut R-kioskin työntekijää luovuttamaan kassan sisällön itselleen ja uhannut samalla myös kassalla asioimassa ollutta miestä. ”

  Ehkä uhatut muistavat mitä kieltä uhkaaja puhui. Jos suomea, oliko se natiivitasoa. Poliisin tulisi kertoa tällaisetkin yksityiskohdat, koska muuten tapaus menee yleisön mielissä automaattisesti avaruus-aivokirugien piikkiin.

  Reply
 • 25.10.2018 at 18:58
  Permalink

  Vittu mikä linnunpelätin.

  Reply
 • 25.10.2018 at 19:13
  Permalink

  Poliisi julkaisi kuvan, kun ihonväri on valkoinen!

  Reply
 • 25.10.2018 at 21:14
  Permalink

  Viiksekäs mies… On tuolla melkosen tuuhea partakin joka kieltämättä osuu silmiin ensimmäiseksi.

  Reply
  • 25.10.2018 at 21:30
   Permalink

   Se on huivi. Mutta tuon näköisiä metroseksuaalihipstereitä on pääkaupunkiseudun liepeillä niin taajassa että yhtä hyvin voisi kysyä että näkikö joku Tuurin kyläkaupalta poistuvan harmaan corollan tai skodan..

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.