Somali puolusti suomalaisia Vantaalla – Poliisi ajoi somalin pizzan ylitse (video)

13

Tänä iltana järjestettiin Itä-Vantaan Koivukylässä rauhanmarssi soihtukulkueineen. Kaikki sujui rauhallisesti, koska eräs somali oli rauhoitellut alueen kuumentunutta ulkomaalaisporukkaa. Palkinnoksi poliisi ajoi miehen pizzan ylitse.

Aikaisemmalla suomalaisten mielenosoituskerralla Koivukylässä kyseinen somali oli ajanut aggressiivisesti käyttäytyneet somalit pois. Nyt hän käyttäytyi hieman erikoisesti, mutta SKE:n puheenjohtaja Marco de Wit kertoi mielenosoittajille, että mies on aivan rauhanomainen, kuten hän olikin.

Poliisi otti somalin kuitenkin kiinni, mistä paikalla ollut Eero Tillanen toteaa mikrofoniin, että ehkä miehen rauhanomaisuuden takia mies vietiin pois tilanteesta, vaikka ainakaan kopitukseen ei ole aihetta.

Tämän jälkeen videolla Eero Tillanen huutaa poliiseille:

– Hei, hei, hei, nyt poliisi seis, te ajatte kassin päälle!

Laukussa oli miehen illan hiukopala, pizza. Toivottavasti poliisi korvaa sen uhrille, joka ei tehnyt mitään uhkaavaa.

Lähde: YouTube / Mari Kosonen 3 -kanava

13 KOMMENTIT

 1. Oho. Mitenkäs polpo syyllistyi moiseen? Vai muuttuiko kansallismielisiä puolustanut mustaihoinen epähenkilöksi polpon silmissä? Kerrassaan valkoiseksi?
  ,Tämä tapaus jos mikä todistaa poliisin olevan ohjautunut poliittisesti asfalttijyrä anarkismiin. Jos joku rauhoittelee riehuvia ulkomaalaisia hänet viedään koppiin.

  • Poliisi on muuttunut asfalttijyrästä pizzajyräksi. ”Poliisi ajoi somalin pizzan ylitse” – tai sitten tässä tapahtui jotakin Fingerporimaista.

 2. Huh. taas soihtujen kanssa. Ei puuttunut kuin lakanat päältä.. Lapsellista hommaa viiskymppiset eläkeläisiltä, mutta eiväthän he eläkkeellä olisi, jos heillä olisi muuta elämää kuin vertaisryhmässään pyöriä. Ja päät kunnossa.

  Ryhmää kuvaa hyvin miten Marco kirjoittaa lehdessään heille. Yksinkertaisia selkolauseita. Marco meni moskeijaan. Marco käskettiin pois. Hyvä kun streemaajia on paljon. Polpo on paha. Marco meni autoon. Mari ajoi Marcon kotiin.

  • Se, että muslimit lähtevät Suomesta suhteessa eniten ISIS:kseen katkomaan päitä ja teurastamaan ”uskonveljiään”, jotka hekin ovat ”vääräuskoisia” koska eivät palvele ”kalifaattia” ja ”mustaa lakanaa”, jossa on ”oikealta vasemmalle” kuoleman lauseita, jotka tietävät vain veren vuodatusta ja kärsimyksiä sen uhreille. Siis sinullekin kun vain ”kohdalle sattuvat”.

   Se Amerikoista hakemasi iänikuinen Ku Klux Klan -myytti tänne Suomeen, jossa sillä ei ole edes mitään tekemistä ei historiallisesti, puhumattakaan nykyisyydessä kuvaa vain älyllistä matalamielisyyttä ja kaikkein eniten älyllistä laiskuutta mitä edustat kirjoituksesi kanssa solvaamalla suomalaisuutta ja varsinkin ihmisryhmää, joka syntyperäisinä suomalaisina ja Suomen kansalaisina omaamat kaikki ne oikeudet mitä tosin jo ”ontuva” Suomen perustuslaki heille suo.
   Eli tuo sinun kuvaamasi ”lakana väki” ”soihtuineen” on yhtä kaukana siitä miksi heitä nimität kuin itse olet länsimaisen demokratian sananvapauden ja oikeuden vapaaseen yhteiskunnalliseen toimintaan aina perustuslaissa turvattuu mielenosoitusoikeuteen kunhan se tehdään lain täyttämällä tavalla.

   Se, mitä antifa eli nämä kommunisti anarkistit saavat aikaan ”toiminnallaan ja ”mielipiteittensä” julkituomisessa ovat säännönmukaisesti aina poliisiasioita, jos vain poliisilla mielenkiintoa riittää kohdistaa toimenpiteensä sinne ”missä tapahtuu” eikä niiden ”näkijöitä” kohtaan.

 3. Ei vittu, somali puolustaa suomalaisia. Poliisin pasmat meni vaan sekaisin ja joutui paniikkiin somalin takia. Eivät enää tiedä miten toimia joten päättivät ainkain kostaa pizzalle.

 4. Luulin että tää nykysuomen on PS julkaisu. Toimittaja tuonut mukanaan mv-lehden jutut ja kaikki hörhöjen tukemiset.
  Poliisi omansa tuntee,. Niin kallet, jarit ja jugit kuin vastaavat somalijuopot ja narkkarit.

  Asiallisia ne somalit, jotka eivät tätä soihtuväkeä laskeneet tiloihinsa. ( Järkkyä kulkea jossain parkkihallissa soihtujen kanssa, löpsöt poliisit)

  Mahtaisko aah ihana Marco laskea mamuja omiin kokouksiinsa? Yleensähän ei Marcon miekkareissa lähellä saa olla ihan tavissuomalaisiakaan. Rautatientorilla oli kurmottamassa bussipysäkillä jotain suomalaista, aika kaukana Maidan-alueelta, koko tori heidän.

 5. Ai että on väkivaltaista porukkaa nuo somalit! Estävät näköjään suomalaisilta mielipiteen ilmaisun.
  Oliko rauhanmarssi somaleita vastaan?

 6. Ettei vain ollut kyseessä ”kiintiö somalista”, joka on aina kerran viikossa otettava kiinni ja putkaan aivan näön vuoksi.
  Mutta tämä ”kiltti” somali taisi vain kärsiä ”oman pesän likaajista” sikäli, että poliisikin ilman muuta oletti kyseisen miehen aiheuttavan sitä ”normaalia” epäjärjestystä ja ”hässäkkää”, jota ne aina saavat aikaan.

   • Älähän nyt. En raiskaa mitään. Olkoot se murteeni muiden joukossa tai se ikivanha Sulon pipo päässä ”Tankki täyteen” sarjasta.

    Suomeen on tuotu ja luotu uuskommunistinen jargoni, joka vääristelee kaikki sanalla määriteltävät käsitteet päälaelleen tavalla, josta kirjoissaan George Orwell kirjoitti ja jotka nyt ovat realisoituneet todellisuudeksi, joka on kuin paha uni, josta ei voi herätä.

    Yhteiskunnassamme eletään aikoja jolloin sarkasmilla on käyttöä aivan liikaakin ja neukku-vitseille on käyttöä täälläkin. Jos haluaa selvästi erottautua suvakeista ja heidän aivopierustaan ja lainata heitä, se edellyttää lainausmerkkejä syystä myös ettei vain kukaan kuvittele minun olevan suvakki.-

    Sairas kieroutunut aika luo sairaita kieroutunutta tekstiä, sillä eihän kirjoitukset voi muuta olla kuin ajankuvia, joka pitää tuhannella sanalla kirjoittaa.

    En halua kuulla sanaa raiskaus, sillä pitkin Eurooppaa raiskataan naisia hullun lehmän taudista kärsivän ”naudan” vuoksi.

    P.S. Et ollut ensimmäinen, joka on risuja jakanut.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.