Martin Saliba pakeni Ruotsista veljensä kanssa tekemän kolmoismurhan jälkeen – Elinkautinen Libanonissa

8
Mark (kuvassa vasemmalla) ja Martin Saliba.
Saliban veljekset, Mark, 26, ja Martin, 25, murhasivat kaksi miestä ja yhden naisen Uddevallassa vuonna 2015.

Pian murhien jälkeen veljekset pidätettiin. Vanhempi veljeksistä, Mark, tuomittiin sekä käräjäoikeudessa että hovioikeudessa elinkautiseen vankeuteen. Nuorempi veli, Martin, vapautettiin ensin käräjäoikeudessa, mutta hovi muutti tuomion elinkautiseksi.

Martin pakeni Libanoniin ennen tuomion käytäntöönpanoa. Hän piilotteli isoäitinsä luona kylässä lähellä Syyrian rajaa. Libanonissa mies työskenteli uimahallissa ja suunnitteli hakevansa poliisikouluun.

Syyskuussa 2016 Martin pidätettiin Interpolin tekemän pynnön jälkeen.

Ruotsi on yrittänyt saada Martinia, jolla on sekä Libanonin että Ruotsin kansalaisuus, luovutetuksi Ruotsiin, mutta maiden välillä ei ole luovutussopimusta, joten mies tuomittiin myös Libanonissa.

Libanonin kuulustelu- ja oikeuden pöytäkirjojen Martin on syyllistänyt isoveljeään.

– Veljeni tappoi Alaa Farrajin, Rawand Azizin ja asunnossa olleen naisen.

Syynä murhiin oli veljesten isän kertomus, että neljä jugoslaavia oli murtautunut hänen kotiinsa ja pahoinpidellyt häntä.

Nuoremman veljen mukaan isän kertomuksen jälkeen Mark oli hakenut pistoolin. Veljekset ajoivat jugoslaavien asunnolle ja jatkoivat asunnolle eri reittiä. Ennen kuin Martin pääsi paikalle, hän kertoo kuulleensa ammuntaa ja poistuneensa paikalta Markin kanssa.

Nuorempi veli oli kuitenkin lähettänyt eräälle naiselle tekstiviestin, jossa hän kertoi, kuinka monta kertaa ase oli laukaistu ja kuinka monta luotia kuhunkin uhriin oli käytetty. Ase oli laukaistu 16 kertaa.

Libanon oikeus kuitenkin päätti, Ruotsin oikeuden tapaan, että nuorempi veli Martin oli osallinen kolmoismurhaan.

Martin Saliballa on kaksi viikkoa aikaa valittaa tuomiosta.

Martinin asianajajan Björn Hurtigin mukaan hänen päämiehensä rangaistus on nyt kovempi kuin mitä se olisi ollut Ruotsissa, koska ”Libanonissa elinkautinen on todellakin elinkautinen”.

Lähde: Expressen

Päivitys klo 15.51: Murhapaikka tarkennettu asunnoksi.

Mainos

8 KOMMENTIT

 1. Kolmoismurhaaja Martin työskenteli Libanonissa uimahallissa ja suunnitteli hakevansa poliisikouluun…
  Onko kyseessä muslimivoimavara jonka Mykkänen haluaa suomalaiseen poliisikouluun?
  Mykkänen järjestää työpaikan ja passin kirjastosta tai joltakin kivalta passinjakovaltuuskunnalta…

 2. ”Martinin asianajajan Björn Hurtigin mukaan hänen päämiehensä rangaistus on nyt kovempi kuin mitä se olisi ollut Ruotsissa…”

  Suomessa eli ”näin meidän kesken” Hölmölässä olisi ollut Ruotsiakin ”leppoisampi” tuomio, sillä Demla olisi tuumannut rikoksen olevan kärsityn jo pelkän ”julkisuuden vuoksi”, sillä iltapaskojen ja YLE:n rikostapausken tiimoilta ”sisäänpäin pieraisut” olisivat olleet ”syyttömille kunnes syytömiksi todistetaan” jo niin rikki repivät ja henkisiä kärsimyksiä aiheuttavatc,(aivan kuten Touko Aallon) että niiden ”asianinhaarrusten perusteisilla vipuvarsilla”, jo alun alkaenkin ”päänsilittely-istuimen” eteen astuneet syyttömät väärinymmärretyt teflon -pojat tuomitaan samaan sen kaiken tarvittavan halun – ei kun – avun, jota Suomen valtio vain voi suoda eli vetämään elinikäistä korvausta ja elatusta rikoksesta aiheutuneiden sielullisten tappioiden muodossa eli kuten ”natsit” sanovat: ”Riihikuivaa rahaa, niin paljon, etten jaksa nollia perään laittaa…!!!

 3. 1 hour ago

  Sorry to be the one to burst your bubble, folks, but this is nothing more than grandstanding for the mid-term ‘selections’. The jewish Bolshevik communist plan for the destruction of white western Christian civilization didn’t suddenly get put on a shelf. Not by any means. What you will ultimately see as the outcome of this invasion, is to have the “troops” organize, feed, water, clothe, shelter, give medical attention, protect and process the vast majority of these invaders into what remains of our country. This is all for show.

  Bottom line: our borders will continue to remain horrendously porous, while much greater police state measures will be enacted to clamp down more and more on the white indigenous, law-abiding population.

  The international jewish mafia will not wake up one morning and decide to give up their power. Their plan for world domination has been in motion for centuries, and their end-game is now within reach

  Valitettavasti

 4. Hän itse päätti mennä Libanoniin tuomiolle, niin ei kait sitä kuulu Pohjolassa kauhistella. Kai hän tiesi, mitä teki, on senkin maan kansalainen jopa.

  Itse en esimerkiksi hakeutuisi Thaimaassa huumeiden pariin ikinä koskaan milloinkaan, 25 vuotta napsahtaa. Suomessa se ja sama, sakkoa tulee. Noin siis periaatteessa.

  Martin 25v on melkein aikuinen, iso poika jo.

 5. Kunhan Sipilä tällää nimensä YK:n gcm-sopimukseen muslimimaat tyhjentävät vankilansa lähimmälle lentokentälle ja sinivalkoiset siivet kuljettavat martinin veljineen miljoonien iloistenveikkojen kera paisuttamaan Suomen rikostilastoja.

  • Juu eikä liity tähän tapaukseen mitenkään, ja sen tekijä on elinkautisensa jo istunut. Ja nyt sinä suvakkivajakki ”Pirkko Korhonen” painut v*ttuun siitä länkyttämästä.

 6. herran haltuun pojat herran haltuun vapautti minut! Pitää Ymmärtää pahuus ketä kaikkea tätä tekee ennenku voi voi anoa armoa!! Itse en koskaan voinut kuvitella pyytäväni taivaan isältä anteeksi!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.