Toiveisiin on vastattu: Nykysuomi avasi uuden, 100% turvallisen vinkkisähköpostin

13
Nykysuomen toimitukselta on useampaankin otteeseen kyselty, onko julkaisulla olemassa luotettavampia sähköpostiosoitteita kuin aiemmin käytössä olleet Googlen tarjoamat sähköpostilaatikot. Aiemmin olemme joutuneet myymään eioota, mutta nyt tilanne on muuttunut.

Suomen kulkiessa alati syvemmälle kohti kansalaisten alituiseen kyttäämiseen pyrkivää ja ”kiusallisen tiedon” vastaiseen informaatiofasismiin tähtäävää poliisivaltiota, on Nykysuomenkin oltava ajan hermolla. Kuten omamme, myös Teidän tietosuojanne sekä yksityisyytenne on meille kultaakin kalliimpaa ja siksi olemme tarttuneet toimeen meidän molempien yksityisyyden ja tietosuojan suojaamiseksi.

Kuten sanottua, useampaan otteeseen on toimitukselta kysytty megakorporaatio Googlen tarjoamia gmail-sähköposteja turvallisempaa yhteydenottokanavaa.

Nykysuomen nykysuomi@gmail.com ja nykysuomi.vihje@gmail.com toimivat yhä normaalisti ja niitä tarkkaillaan kuten ennenkin. Kuitenkin teille, jotka kaipaatte luotettavampaa, suojattua yhteyttä ja 100% varmuudella kahden välistä yhteydenpitoa toimitukseen, suosittelemme Nykysuomen uutta vinkkipostilaatikkoa:

nykysuomi@protonmail.com.

 

13 KOMMENTIT

 1. I am followin this, with 100 per cent trust. Tänne kun jotain lähettää, se on sitten 100-prosenttisen suojassa.

 2. Tutanota eli tutanota.com, tai tutanota.de on kilpailija Protonmailille.

  Kun teet sähköpostiosoitteen Tutanotaan tai Protonmailiin, ja unohdat salasanan, niin sitä ei pysty millään saamaan selville, ja joudut tekemään uuden sähköpostiosoitteen.

 3. Hyvä ja kiitos teidän työstä lahjoitan ilman muuta rahaa!!

  Aika hurjaa tämä lapsien sieppaaminen ja rituaaleissa käyttäminen!!! Kauanko menee että tämä eliitti saadaan oikeuden eteen!!

 4. Protonmail tilin suojaus toimii vain kahden protonmail tilin välillä. Joten jos et omista protonmail tiliä ja lähetät nykysuomen tilille viestin, pystyy polpo tai kuka tahansa sen lukemaan. Ei Gmailin kanssa olisi pulmia, kun vain käyttää pgp salausta, siis samaa mihin protonmailkin perustuu.

 5. Hienoa! Vaihtoehto medioiden on viimeinkin aika vastata ajan haasteisiin, sillä kuten eräs George Orwell on kirjoittanut: ”Aikoina, jolloin valhe hallitsee maailmaa, totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko!”

 6. Jotta sähköposti myös pysyisi turvallisena, on huomioitava erityisesti tietoturvan suurin uhka:
  — käyttäjä itse.

  Salattavaa tietoa
  — lähettäjän nimi,
  — nimimerkki,
  — sähköposti,
  — ym tunnisttusta auttavat tiedot, linkit, yms
  ei pidä kopioida copy-pastella.

  Jo pelkkä tiedon kopiointi (ctrl+c) siirtää sen sisällön salaamattomana oman tietokoneen välimuistiin ja, jos kyseessä on vielä Windows käyttöjärjestelmä, aivan varmasti saman tien (Microsoftin) pilveen, jossa se on tuon pilvipalvelun käyttäjille vapaata riistaa.

  SiiS
  — jutut ja tarinat voi siirtää copy-pastella, mutta lähettäjätiedot pysykööt ProtonMail’in sisällä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.