Lisää neuloja elintarvikkeissa Merikarvialla

8
Merikarvialla on tullut ilmi kolme tapausta, joissa elintarvikeliikkeessä myytävistä tuotteista on löydetty sinne kuulumattomat neulat. Aikaisemmin ilmoitettujen lisäksi on tullut ilmi, että edellisellä viikolla keskiviikkona on toisesta merikarvialaisesta elintarvikeliikkeestä ostetusta makkarasta on tavattu samanlainen neula.

Asiakas havaitsi neulan elintarviketta käsitellessään eikä neula aiheuttanut asiakkaalle vammoja. Kaikki neulat elintarvikkeissa on tavattu vikolla 43.

Ilmi tulleiden yksittäistapausten vuoksi Merikarvialla toimivat liikkeet ovat lisänneet entisestään valvontaa liikkeissä.

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyvää:

https://www.poliisi.fi/lounais-suomi/tiedotteet/1/0/kankaanpaan_poliisin_tiedote_75464

8 KOMMENTIT

 1. Vaarallinen ihmisten vahingoittamis yritys teko sarjana ja tekijä yhä hukassa poliisilta.
  Jos kyseessä olisi vihapuhe tai viritetty mopo poliisi olisi napannut tekijän alta aika yksikön.

 2. Rikosnimeke voisi hyvin olla vaikka murhanyritys ja tekijät/tekijä on vapaalla, ja poliisit tukehtumaisillaan sikamunkkeihin?.. Älkää toki innolla vedelkö, voi olla piikkejä…

 3. Jos ja kun neulahenkilö saadaan kiinni niin rangaistuksen tulee sitten olla riittävän kova, tuollaiselle teolle ei ole minkäänlaista puolustelua.

 4. Eikös tätä samaa terroria harjoiteta myös Australiassa ja Uudessa Seelannissa, oletetut tekijät taustaisia?

 5. Tämä siitä seuraa, kun hullujen annetaan kulkea keskuudessamme suljetun osaston sijaan. Vai onko sittenkin kyse jostain muusta…

 6. Jossain uutisessa mainittiin että oli ompelukoneen neuloja. Luulisi että niitä ei vahingossa ostele muut kuin ompeluseuralaiset

 7. Suomalaiset apinoivat kaiken, lähinnä negatiiviset konnankoukut, isosta maailmasta. Netistä löytyy kyllä ohjeet.

 8. Lienee joku fanaattinen vihreiden kannattaja – vegaani joka vihaa lihansyöjiä niin paljon että haluaa aiheuttaa kuolettavat vammat vaikkapa lapselle joka syö makkaranpalan.

  Joko Pekka Haavistolta on vaadittu irtisanoutumista tällaisesta vihervihasta ?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.