Ivalon henkirikosta tutkitaan murhana – isä ampui tyttärensä ja itsensä

8
Poliisi löysi tehtävällä kaksi ihmistä kuolleena omakotitalosta Ivalossa maanantaina.

Poliisin suorittaman paikkatutkinnan perusteella 38-vuotiaan inarilaismiehen epäillään surmanneen ensin ampumalla 6-vuotiaan tyttärensä ja tämän jälkeen itsensä.

Poliisin tekemissä esitutkintatoimissa on tullut ilmi seikkoja, jotka osoittavat tekoon liittyvän vakaata harkintaa.

Rikoksen tapahtuma-aika on tarkentunut maanantai-iltapäiväksi. Teko on tapahtunut perheen aiemmin asumassa talossa haja-asutusalueella Ivalossa.

Esitutkinnassa tullaan selvittämään rikoksen tarkempaa tapahtumien kulkua sekä rikokseen johtaneita syitä.

Lähde: Poliisi

8 KOMMENTIT

 1. Perkele!
  Eli tässä olivat suomalaisen miehen surunvalittelut. Kun oikein pahasti sattuu, nousee ensin viha ja sitten viikkojen päästä suru. Siitäkin huolimatta, että kyseessä olivat täysin vieraat ihmiset, joita ei enää nykyään enää olekaan, koska jokainen suomalainen on verisukulainen Suomessa, jota puristetaan EU-prässin alle monikulttuurisuudella ja kulttuurimarxistisella vesikauhulla vain siksi, että kehitysmaista tulevat onnenonkijat omaavat ”ihmisoikeuksenaan” tulla tänne kutsumatta ja olla lähtemättä, vaikka käsketään. He tulevat ”paremman elämän” toivossa tänne, missä suomalaiset surmaavat perheenjäseniään ja päällepäätteeksi vielä itsensä. Siis onko tämä maa ”turvallinen maa”? EI ole!

  Mutta sen sijaan sen johtajien päähän edenneen kupan aikaansaamana heidän TURPANSA on löystynyt saranoiltaan niin paljon, että sieltä tulee kuin ”myllyn alta” toinen toistaan avomielisempiä ja avokaulaisemipia kutsumuksia rotumaakalaisille täydestä ylöspidosta diblomaattipassilla, koskapa se heidän mielestään tämä on ”TURPALLINEN” maa, sanovat nämä ”kolmen markan hevoset”, joilla on se ”hevosen mieli”.

 2. Rikokseen johtaneet syyt liittyi melkeimpä yksinomaan huoltajuuskiistaan, ja iso syyllinen on virkavalta joka ei ollut hereillä eikä ajatellut paskan vertaa että tuo saasta ei saisi ikinä olla yksin lapsen kanssa, katsokoon sosiaalihuoto myös peiliin ja repikööt silmät päästään, niitä kun ei muutenkaan yksikään siellä käytä.

  • Outoa että raha määrittää elämän ja suurin osa vaan juoksee oravanpyörässä kunnes kuolee. Suomi olisi omavarainen jos niin haluttaisiin ja suomalaisten lapsia koulut täynnä kuten ennen oli.

   • Rahaa virtaa maasta ulos ja kansallisomaisuus on jo monilta osin vieraissa käsissä. Puolustusvoimista en viitsi edes mainita mitään…

    -Tilanne näyttää pirun synkältä -ihan kirjaimellisesti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.