Helsingin poliisi etsii mutta ei kerro miksi – Katso kuvat

7
Kuva: Poliisi.
Poliisi tutkii talvella 2018 Helsingissä tapahtunutta epäiltyä rikosta. Poliisi pyytää yleisöltä apua kuvissa esiintyvien henkilöiden tunnistamiseen.

Poliisi ei kommentoi tutkinnallisista syistä tarkemmin julkisuuteen, mistä rikosasiasta on kysymys tai mikä henkilöiden rooli on tutkinnassa.

Kuvien henkilöt tunnistavan pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi. Henkilöt voivat myös itse ilmoittautua poliisille esimerkiksi Pasilan poliisiasemalla.

Kuva: Poliisi. Nykysuomi on vaalentanut huomattavasti kuvassa oikealla olevaa henkilöä, jotta hänet olisi paremmin tunnistettavissa.

Lähde: Poliisi

Mainos

7 KOMMENTIT

  1. Juu pojan klopit heti Pasilan poliisiasemalle ilmoittautumaan. Siellä on Routalempi ja Pöysti odottamassa.

  2. Nuo niikerit ovat niin samannäköisiä. Oliskovat keppostellet liikaa ja poliisi setä haluaa nuhdella ja heristää sormea.

  3. mitäs nyt kansalaisilta kysymään, eiköhän nergin päivi tiedä tositarkkaan jokaisen kultamunan, kysyisivät häneltä….näinhän on propageerattu kansalle.

  4. Varmaankin Kelassa on paljon nostamattomia avustuksia eli rahasäkit eivät enää millään tahdo mahtua kyseiseen ”keitaaseen”. Tämä on ainoa syy, miksi somali seisoo kuvassa kuin suomi-poika rippikuvassa.

    Jos ollaan vakavia, jota olen aina, niin vaatetuksen perusteella ”väliinputoajiksi” asemoituvat nuoret miehet ovat tehneet pienen jäynän tai sitten potkupallo harkat ovat jääneet pitkiin kantimiin, vaikka alle töhrätyssä kotoutoutuskoordinaatiopapereissa nimenomaisesti sitouduttiin ottamaan osaa suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuvaan yleishyödylliseen toimintaan tavalla, joka luo yhteisön ja sitä ympäröivän ”jauholaarin” kanssa sellaisia siteitä, jotka integroivat tai ainakin kuluttavat kengänpohjia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.