Missä on Helsingissä kadonnut Soraja Isberg? Poliisi julkaisi kuvia kadonneesta

5
Kuva: Poliisi.
Helsingin poliisilaitos kaipaa havaintoja viime viikon perjantaina 26.10.2018 kadonneesta Soraja Isbergistä.

– Kadonneen henkilön tiedetään lähteneen Helsingin Malminkartanon juna-asemalta kello 20.50 aikaan Helsingin päärautatieasemalle ja edelleen asematunneliin, johon hänen jälkensä toistaiseksi päättyvät, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Soraja Isbergin tuntomerkit ovat:

  • Ikä 36 vuotta
  • pituus 162 senttimetriä
  • hoikka
  • pitkät tummat hiukset
  • päällä perinteinen romanivaatetus
  • kantamuksena isohko musta käsilaukku.
Kuva: Poliisi.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot kadonneesta naisesta virka-aikana kello 8–16 puhelimitse numeroon 029 547 6148; virka-ajan ulkopuolella numeroon 029 541 7935. Havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Romanimies (sulho) tappanut tai sitten ”naisväki” on antanut perusteellista sakinhivutusta, jostakin perinteeseen kuuluvasta syystä, joka on eskaloitunut tahattomasti tai tahallisesti. Jos mustalaiskulttuurissa nuori nainen jää kiinni teerenpelistä tai vielä pahemmasta kiinni niin petetty nainen ja muut ”sisaret” antavat sellaisen pöllytyksen, että itseänikin aivan hirvitti (video, kännykällä kuvattuna). Perin syvästi loukattu osapuoli oli valmis hengenriistoon saakka, koska kävi niin kuumana muitten lähinnä jo ”toppuutellessa”. Video oli MV:ssä aikoinaan, ihan vaan selvyyden vuoksi mainittuna.

    Nih, mitäpä tämä minulle kuuluu, mutta syy on vain se, etteivät kyseisen kansan edustajat eivät paljoa ”availe” omia tapojaan valtaväestölle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.