Lasten hyväksikäyttöringin johtaja sai teräaseesta brittivankilassa

14
Ahdel Ali. Kuva: Poliisi.
Ahdel Ali tuomittiin vankilaan 18 vuodeksi. Nyt häntä on parsittu kokoon 40 tikillä.

Ahdel Ali, 31, johti lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävää ”grooming-ryhmää” Britannian Telfordissa. Groomingissa lapsia totutetaan seksiin. Ali tuomittiin vankilaan 18 vuodeksi.

Alin vankitoveri oli tehnyt kahdesta partaterästä ja pahvista teräaseen, jolla hän viilsi syvän haavan Alin niskasta olkapäähän Wakefieldin korkean vartiointitason vankilassa. Haavan sulkemiseen tarvittiin 40 tikkiä.

Alilla ja vankitoverilla oli aikaisemmin päivällä ollut kahinaa lokakuun 21. päivänä. Vartijat puuttuivat tilanteeseen ja erottivat miehet. Myöhemmin samana päivänä toinen vanki meni Alin selliin ja viilsi hänen selkäänsä syvän haavan.

Ali johti aikaisemmin Telfordissa lasten seksuaalista hyväksikäyttörinkiä, jonka nuorimmat uhrit olivat vähän päälle kymmenvuotiaita. Uhreja arvioidaan olleen jopa tuhat. Vuonna 2013 ringin jäsenistä tuomittiin seitsemän, mutta tutkinnan mukaan mukana on saattanut olla jopa 200 miestä.

Ali ja hänen veljensä Mubarek möivät tyttöjen seksipalveluja intialaisen ravintolan yläkerrassa.

Lähde: The Sun

14 KOMMENTIT

 1. Voi voi. Ei vois vähempää kiinnostaa mitä tuollaiselle hyypiölle tehdään tuolla vankilasssa.

 2. Henki pois jokaiselta pedofiililta. Miksi helvetissä tämänkin mulliturvan hyvin viilletty haava piti mennä paikkaamaan? -Olisivat antaneet paskiaisen vuotaa kuiviin ja sankariteon tehneen vangin olisi voinut vapauttaa välittömästi. Se olisi ollut TODELLISTA OIKEUDENMUKAISUUTTA!

 3. Saatana että on vastenmielisen näköinen saasta!
  Rasismia tai ei, tuollaisia löytyy kehitysmaista pilvin pimein, ja meille otetaan kuka tahansa hullu perverssi loisimaan!
  Miksi tuollaisia edes pidetään hengissä?
  Kun vapautuu sama meno jatkuu.
  Onneksi tuo muuten pääsee satavarmasti hengestään vankilassa, ennemmin tai myöhemmin…
  Ps. Rajat kiinni ja matut vittuun!

 4. Englanti on yksi niistä maista, jotka alkavat muistuttaa snuff-flmiä, sillä erolla että hirveyksien annetaan jatkua ja pahentua jopa viranomaistenkin toimesta, ja uhreina ovat kokonaiset, useimmiten valkoihoiset kansanryhmät.

 5. Jokseenkin vastenmielisen näköinen ihmisjäte. Hyvä, että muurien sisällä on vielä oikeutta ja moraalia. Pitäisiköhän koko yhteiskunta laittaa ”vankilaan”, jolloin demlan valta murtuisi ja rikoksista rangaistaisiin niiden vakavuusasteen mukaisesti. Lapsiin sekaantujat ovat aina olleet vankila hierarkiassa alinta pohjasakkaa, jotka eivät kauaa tervettä päivää näe, vaan saavat tuntea sanan varsinaisessa merkityksessä sen nahoissaan. Mutta ympäröivä oikeusjärjestelmä ja ne ”ihmisoikeudet” ja ”yksilönsuoja” kaikessa kieroutuneisuudessaan merkitsee liian usein sitä, että pedofiili pääsee vankilassa eristyksiin eli suojaan muilta vangeilta, jotka ovat saaneet ”kakkua” ”oikeista” rikoksista, joskin osassa nekin ovat suunnatut sellaisia yhteiskunnan jäseniä kohtaan, jotka ovat heikossa ja suojattomassa asemassa. Mutta millompa rikos on reilua peliä ollut ketään kohtaan.
  Kumpa jäpikän haavat tulehtuisivat ja kuolema veisi sinne missä lämmintä piisaa.

 6. Suomessa Ahdelille annettaisiin nyt kriisiapua ja lisäksi hänelle etsittäisiin päivätyö jostain vankilan lähellä olevasta päiväkodista jossa hän voi työskennellä vankilassaoloaikanaan (meillä max 2v, todennäköisesti kylläkin vähemmän kun huomioidaan parempi kulttuuri, paljousalennukset sekä se, että paljouksista huolimatta hän on ensikertalainen). Näin Ahdel ei syrjäydy yhteiskunnasta ja lisäksi hän voisi vapaammin toteuttaa kulttuuriaan.

 7. Cai-Göran Alexander Stubb palvoo monikulttuurisuutta. Tietääköhän Stubbin vaimo mikä on Stubbin islamin kumartamisen todellinen pyrintö?

 8. Minusta hyvä ettei kuollut, olisi päässyt helpolla. Mutta kun tuomio on melkein lusittu, niin sitten vielä viimeisen kerran kunnolla turpaan ja nirri pois.
  Nyt voisi jatkaa leikkaamalla pallit ja nakin pois.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.