Stubb pyrki Merkelin reittä pitkin EPP:n puheenjohtajaksi – putosi varpaiden väliin

13
Alexander Stubb kapsahti katajaan suurilla puheillaan. Euroopan kansanpuolueen puheenjohtajaehdokas on Manfred Weber, ei Stubb.

Cai-Göran Alexander Stubb uhosi äskettäin heivaavansa unkarilaisen Fidesz-puolueen ulos EU-parlamentin Euroopan kansanpuolueesta, EPP:stä, samalla kun hän kehui Saksan liittokansleria Angela Merkeliä Euroopan maahanmuuttokriisin ratkaisusta. Merkelin suosio on käytännössä suossa, joten golfia aikaisemmin aktiivisesti harrastanut pelimies Stubb taktikoi tilanteen ilmeisesti todella väärin.

Stubb hyökkäsi suoraan sanallisesti Unkarin pääministeriä Viktor Orbánia vastaan, mikä aiheutti pahaa verta Unkarissa ja sen arvot jakavissa maissa.

– Orbanin täytyy tunnustaa puolueperheemme arvot. Jos hän ei tee niin, hänen täytyy lähteä EPP:stä. Minulla on nollatoleranssi, uhosi Stubb taannoin saksalaisessa Welt-julkaisussa. Eniten Stubbia nyppi Unkarin haittamaahanmuuttovastaisuus.

Eilen ja tänään EPP on kokoontunut Helsingissä. Tänään päätettiin, kuka on EPP:n pääehdokas puolueen johtoon ensi vuoden EU-vaalien jälkeen. Hän on saksalainen Manfred Weber, ei ilmeisen suurisuinen, kookkaan egon omaava Alexander Stubb.

Weber sai kokousedustajien äänistä 79 prosenttia, Stubb jäi viidesosaan.

Weberin voitonkakku. Kuva: Instagram.

Lähde: Twitter

Asiaan liittyvää:

Stubb käy kierroksilla: Ylistää Merkeliä ja uhkaa unkarilaispuoluetta potkuilla EU:n parlamenttiryhmästä

13 KOMMENTIT

 1. Kerran Stubb, aina Stubb.

  Jos Cai-Göran Alexander Stubb olisi ollut olemassa v. 1912 ja elänyt sen vuoden huhtikuuta, hän olisi kehunut uppoamatonta Titanicia vielä silloin kun laiva oli aivan pystyssä¨menossa meren pohjaan pitäen kiinni laivan peräsimestä.
  Ja koettakaa nyt muistaa, että kyseessä on hyvin ”varovainen” arvio.

 2. Nyt täytyy laittaa SUOMEN LIPPU salkoon ja skoolata kuohujuomalla!
  Narsistinen globalisti sai nenilleen ja se on VITUN HYVÄ UUTINEN!
  Eu natisee liitoksistaan ja tämä Bilderbergin eliitin kusetus joutaa hajoamaan!
  Matutus ja islamisaatio on järkyttävän pitkällä, on viimeiset hetket täämän älyttömyyden lopettamiseksi.
  Järki on jo voittanut Unkarissa, Puolassa, Tsekeissä, Italiassa ja Itävallassa.
  Meillä Suomessa sensijaan MAANPETTURIT OVAT YHÄ VALLASSA!

 3. Stub meni reittä pitkin pääsi ytimeen tuli reisille kaatui reisille naamalleen sotki naamansa weber tuli takaa liukkaille ja sai paikan.

 4. P…kele s..tana !!!!
  Menivät sitten Weberin valitsemaan …vetti!!!
  Olisivat nyt valinneet Alexanderin, olis Eu:kin lähempänä loppuansa…
  Weberi saattaa kuitenkin jotenki vängätä vähän lisäaikaa…

 5. Jumalan kiitos!
  Vicegrad maat plus Italia ja Itävalta ovat kova ryhmä. Niin kova että Eu:n on pakko taipua ja muuttaa politiikkaansa takaisin itsenäisten valtioiden vapaakauppa liitoksi.
  Tietenkään Suomen hidas älyiset poliitikot eivät älyä muutosta vaan luovivat Suomi laivaa edelleen kohti haaksirikkoa.

 6. Suomen inhotuin, halveksituin ja vihatuin olento? Klonkku? Ei. Stalin? Ei. Katainen? Melkein. Stybbb…

 7. Nämä utopistiset tollot luulevat harhoissaan että eu tulee säilymään. Nämä roistot joutuu linnaan kun koko arvofarssi romahtaa.

 8. Stubbi oli huhun mukaan ilmoittanut puolueensa julkaisussa olevansa bisaxuaali. Joskus vuosia sitten. Kaivakaapa joku se juttu esiin!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.