Skotlannin poliisi palkitsi isän ja pojan pedofiilin kiinniotosta

18
Suomessa palkintona olisi nykyisessä ilmapiirissä voinut olla putkaa ja syyte.

Skotlantilainen Viper MacDonald, 49, havaitsi keski-ikäisen miehen juttelevan pikkutyttöjen kanssa Skotlannin Falkirkissa sijaitsevassa lasten leikkipuistossa.

– Jokin ei tuntunut oikealta, mietti MacDonald.

MacDonald huusi paikalle 18-vuotiaan poikansa Brandonin, jonka kanssa hän ohjasi tytöt pois paikalta, minkä jälkeen isä ja poika tekivät niin sanotun kansalaiskiinnioton. He pitelivät miestä aloillaan, kunnes poliisi saapui paikalle.

Ilmeni, että mies oli 52-vuotias John Bermingham, joka oli aikaisemmin tuomittu 11-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisi löysi miehen taskuista kondomeja, karkkeja ja unilääkkeitä.

Berminghamia ei kuitenkaan saatu tuomittua, sillä pikkutytöt eivät olleet täysin varmoja siitä, oliko heitä jututtanut mies nimenomaan Bermingham. Lautamiehistö vapautti miehen epäillystä rikoksesta siepata tytöt.

Skotlannin poliisi kuitenkin palkitsi isän ja pojan urhoollisuudesta ja ansiokkaasta toiminnasta torstaina 8. marraskuuta.

Tyttöjen äidit ovat kiitollisia isän ja pojan tilanteeseen puuttumisesta ja he kiittävät myös poliisia.

– Meistä on upeaa, että poliisi antoi tunnustusta sille, mitä Viper ja Brandon tekivät tytärtemme puolesta.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvää:

Tuomari käveli ulos oikeudesta – Ei kestänyt katsoa pedofiilin kuvaamia raiskausvideoita

18 KOMMENTIT

  • Olisiko koko kansan kummisedällä ns.”oma lehmä ojassa?”

   -Tarinat kertovat että erittäin todennäköisesti on.

    • Suomen poliittinen ”eliitti” on täynnä pedofiili-psykopaatteja ja todisteita löytyy vaikka kuinka paljon mutta apaattinen kansa viittaa niille kintaalla -onhan niiiiin paljon mukavampaa katsoa propagandalaatikosta kun 20 kehitysvammaista leikkii jollain saarella tai joku vitun Vappu (helvetin)Pimiä selostaa idioottien paritanssia.

     -Tätähän tämä on. Valtavirtamedian syöttämä propaganda on tehnyt tehtävänsä.

 1. Toisaalla Englannissa, Brightonissa, oli kaupunginlaajuinen hätätila, kun ostoskeskuksen asiakas ilmoitti poliisille mahdollisesta kidnappauksesta. Helikopterit pörräsivät ja autoja pysäyteltiin. Poliisit kiersivät ovelta ovelle.

  Myöhemmin julkaistiin valvontakameran kuva, jossa mies kädestä pitäen vei pikkutytön ulos.

  Seitsemän tuntia myöhemmin työn isä soitti nähtyään kuvansa TV:ssä ja sosiaalisessa mediassa. Kolmevuotias tyttö oli kauppakeskuksessa kiukutellut kotiin lähtöä.

  https://letgrow.org/helicopters-scrambled-door-to-door-search-conducted-after-video-of-child-abduction-released-but/

  Tuo LetGrow.Org sivusto edistää lasten kasvamista vapaana. (Ei siis kasvattamista, missä lapsi on vain aikuisen ylivallan subjekti.) Suosittelen.

  • No, parempi se väärä hälytyskin kuin yksikään pedofiili taluttamassa kaappaamaansa lasta kohti tuntematonta kohtaloa.

   Ps. mikähän tämän Nykysuomen artikkelin kuvan vasemmanpuoleisen henkilön ihonvärin tarina on, voiko tuota sanoa jo värilliseksi?

  • @ Jeppes 9.11.2018 at 23:58

   Kyse on suhteellisuuden tajusta ja järjen käytöstä.
   — Kuinka monta murhaa kannattaa jättää tutkimatta, että yksi pedofiili saadaan kiinni.

   Tässä samasta julkaisusta toinen juttu ja keskusteluketju lasten turvallisuudesta. Onko äiti syyllistynyt lasten heitteillejättöön jätettyään heidät 20 sekunniksi autoon postissa käynnin ajaksi vaikka katsekontakti lapsiin säilyi koko ajan:

   https://letgrow.org/your-kids-could-die-in-20-seconds-in-the-car-alone/

   • En tietenkään ole väittämässä että jotakin muuta pitäisi jättää tekemättä siksi että saataisiin yksi pedofiili kiinni, vaan sanomassa että on turhaa päivitellä yhtä jo tapahtunutta ja onneksi onnellisesti päättynyttä väärää hälytystä ja sen aiheuttamia suuretsintöjä helikoptereineen ja ratsioineen. Parhaassa tapauksessa tuo väärän hälytyksen aiheuttama koko kaupungin laajuinen hässäkkä estää jonkun pedofiilin suunnitelmat pelotevaikutuksen avulla; Tapaus osoittaa tyhmemmällekin että lasta ei noin vain oteta ja taluteta pois ilman että asiasta seuraa suuretsinnät.

    • Mikään operaatio ei ole ylimitoitettu jos kyseessä on pedofiilinmetsästys -niiden hävittäminenja tuhoaminen pitäisi olla koko ihmiskunnan yhteinen tehtävä. Henki pois jokaiselta pedolta.

 2. Pedofiili vapautettiin, koska tuomari kuului samaan rinkiin. Hyvä että pääsivät näin vähällä. Suomessa kaksikko olisi tuomittu koviin korvauksiin ja itä-suomessa jopa linnaan.

  • Mikkelissä ja Rovaniemellä on suomen pedofiilimyönteisimmät ”oikeus”laitokset. Aivan käsittämättömiä kokonaan vapauttamisia ja tuomioiden alennuksia tulee jatkuvalla syötöllä ja lastennussijat pääsevät kuin koira (anteeksi vertauksesta koirat) veräjästä. Se on väärin ja asiaan on saatava muutos! Pedofiilin oikea paikka on väh.2metriä mullan alla -epidemiaa ei saa päästää leviämään sillä tilanne on jo nyt katastrofi tänne tuotujen muslimijoukkojen takia.

 3. Britaniassa pedari kulttuuri on aristokraattien ja paremman väen hallussa.
  #Pala helvetissä jimmy savile.

 4. Suomessa kyseinen pari olisi viety vankilaan syytettynä ”oman käden oikeudesta” ja pedofiilin ihmisoikeuksien ja koskemattomuuden vakavasta loukkaamisesta. Demla olisi tietysti vielä tuominnut isälle ja pojalle suolaiset euromääräiset vahingonkorvaukset ”kivusta ja särystä”. Vielä vankilatuomiota koventavana seikkana huomioitiin se, että kyseinen ”väkivallanteko” sai runsaasti julkisuutta ja huomiota, joka lisäsi ”vihapuhetta” yleensäkin pedofiileja kohtaan, joka voidaan katsoa erityisen ”asiattomaksi”, koska kyseessä on aivan ”normaali seksuaalisuuden muoto”, jota voi pitää erityisen ”kauniina ja herkkänä asiana” viitaten Helsingin kinkeripiirin”ristin kääntäjiin”, joka mukaillen ent. Arkkipiispaa Kari Mäkistä loihe lausumaan: ”Hän on yksi meistä!”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.