Tyttöystävä keitti pastan väärin – Mies mursi jalan

14
Mies pomppi tyttöystävänsä jalkojen päällä katkaisten toisen niistä, kun tyttöystävän keittämä pasta ei miellyttänyt. Sen jälkeen tyttöystävän piti jatkaa ruoanlaittoa järkyttävästi kivusta huolimatta.

Britannialainen Dorian Wright ei tykännyt tyttöystävänsä keittämästä pastasta, joten kostona hän hyppeli tyttöystävänsä jalkojen päällä murtaen niistä yhden ja vaatien, että tyttöystävä jatkaa ruoanlaittoa. Mies tuomittiin perjantaina vankeuteen kahdeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi Northamptonin oikeudessa.

Pari oli ollut yhdessä yhdeksän kuukautta. Tänä aikana mies oli aikaisemmin kuristanut tyttöystäväänsä ja pitänyt tämän päätä kylpyammeessa juoksevan veden alla. Mies oli myös aiheuttanut kahden sormen murtumisen työntäessään naisen alas portaista.

Wright nukkui puukko tyynynsä alla. Hän uhkaili usein tyttöystäväänsä tämän äidin raiskaamisella ja äidin talon polttamisella.

Tuomari Tregilgas-Davey sanoi oikeudenkäynnissä, että Wright on ”epämiellyttävä kiusanhenki”.

Vankeuden lisäksi Wrightille määrättiin lähestymiskielto ilman päättymisaikaa entisen tyttöystävänsä suhteen.

Lähde: Metro

14 KOMMENTIT

 1. Suomen feministit ovat onnesta soikeina kun Afrikasta saapuu yhtenä kyrpänä jännittäviä poikakavereita.

  • Savannien jännämies on monen femakkosuvakin ideaalipuoliso siihen asti kunnes saa ensimmäisen pandalookin, ja useimmilla se on vielä sen jälkeenkin ideaalipuoliso.

  • Kyllä kyllä, uusi kamelikuski-mulkuttaja on ilman muuta tenhoisampi kuin savolainen tai pohjalainen tomutakki jonka ipadi on viimevuotinen.

 2. Nyt saatanan suvakit HERÄTYS! Se perkeleen pasta keitetään oikein KERRALLA, ei sitten tule näitä jälkiselvittelyjä…

 3. Ei riittänyt että kuristetaan ja kidutetaan vesihanan alla, eikä vaikuttanut portaista alas lentäminen tai siitä seurannut parin sormen murtuminen haittaavan ni mitäpä nyt pienestä jalkahieronnasta valittamaan.
  Olis vaa tyytyväinen, joku typerä ’valkonen mies’ ei edes ymmärtäis naisen haluvan hellää hyväilyä.

  No eipä tuossa mainittu loppuiko suhde edes siihen, varmasti jatkavat rasisteilta salaa nyt kun on poloista miesraukkaa syrjivä lähestymiskieltokin voimassa!

  Mukavan olonen kaveri tämä kuvan herrasmies, puukkokin sopivasti käden ulottuvilla jopa nukkuessa.

  -Valkosist miehist ei oo mihinkää.

 4. Mies on ilmiselvä hullu ja sosiopaatti eli sitä ”parasta” ainesta suur-humanistien rakkauden kohteeksi.
  Toki hulluja löytyy valkoisistakin miehistä, mutta heille – aivan oikein – löytyy vähemmän ymmärtämystä kenenkään taholta, jos demla raakataan kylmästi pois sympatisoimasta ”kylmäävää” miestä.
  Sanoisinko näin yleispätevästi, että hullun kanssa on varsin ikävää elää, sillä nämä ”ruutitynnyrit” täysin arvaamattomia impulsiivisia, joihin eivät auta mitkään ”pehmusteet”, koskapa ”ihmispommilla” ei ole mitään ei ole mitään turvallisuusmääräyksiin perustuvia varokeinoja, ellei sitten lasketa sitä, että tuollaisen ”persoonallisuuden” saisi heti eristää pois koko yhteiskunnasta ilman ensimmäistäkään uhria. Mutta sehän ei käy päinsä, sillä… ihmisoikeudet!

 5. No ei sillä tyttöystävälläkään ole kaikki muumit laaksossa kun ei tajunnut lähteä kävelemään jo edellisten tekojen ja uhkauksien jälkeen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.