Oulun sairaalaraiskauksen yrityksestä epäillyt vapautettu

6
Oulun yliopistollisen sairaalan tiloissa tapahtuneeseen seksuaalirikokseen vangittuina olleet kaksi miestä on tänään 21.11.2018 vapautettu tutkinnanjohtajan päätöksellä. Henkilöitä epäillään edelleen raiskaus-rikoksesta sekä varkauden yrityksestä. Esitutkinnan ollessa loppusuoralla tutkintavankeuden jatkaminen ei ollut enää tarpeellista esitutkinnan turvaamiseksi.

Epäilty seksuaalirikos tapahtui 14.11.2018 Oulun yliopistollisen sairaalan yhteispäivystyksessä, jossa tapauksen asianomistajana oleva nainen oli potilaana ja sijoitettuna erilliseen huoneeseen. Nainen oli havahtunut siihen, kun kaksi hänelle entuudestaan tuntematonta miestä kohdisti häneen seksuaalista väkivaltaa. Nainen oli alkanut huutaa, jolloin miehet olivat poistuneet huoneesta. Poliisi sai tiedon tapahtuneesta hoitohenkilökunnalta, joka ilmoitti tapahtuneesta hätäkeskukseen ja miehet otettiin vielä samana yönä kiinni sairaalan alueelta.

Kuulusteluissa epäillyt ovat kiistäneet teon. Asian laadun ja uhrin suojelemiseksi poliisi ei kommentoi tapahtuman yksityiskohtia. Asian laatu ei kuitenkaan ilmeisesti vaatinut epäiltyjen pitämistä lukkojen takana.

Lähde: Poliisi

6 KOMMENTIT

  1. Vihervasemmiston ja taistolais puolue kokoomuksen tahdosta edes sairaalassa ei voi olla turvassa raiskauksilta. Käsittämätöntä että superkaksari on päästetty vapaalle jalalle. Sehän on suora viranomais lupa jatkaa samaan malliin.
    Laki ja järjestys ei taida enää tulla voimaan parlamentarismin keinoin?

  2. Nimet olivat taas niin suomalaisia ku olla voi. Senhän arvasi, että päätä silittelemällä tästä taas selvitään….. Voi prkl……

  3. Mutakuonot asialla. Naista ei ole alkuunkaan suojeltu Suomen valtion taholta, niin mitä tuota ”valkoista huoraan” NYT sitten suojellaan???!!!
    Ehkä naispoliisien olisi syytä hoitaa ”esitutkinta” vähissä ”virka-asuissa” niin syyllisyys voisi alkaa ”kukkimaan” eli niin sanottu ”inspiraatio” voisi iskeä kun ”muusat” olisivat paikalla kerrankin ajoissa.
    Vai oliko tapaus niin ”arkaluontoinen”, että Oulun polpo tutki tapauksen silmät kiinni.

  4. Tässä tapauksessa taisivat narkkarit kopeloida vain rahoja löytääkseen. Tuskin olivat kykeneviä muihin temppuihin. Ovat kyllä Oulussa tunnettuja sähläreitä. Hyvä jos olisivat päässeet talveksi pahnoille.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.