Törkeästä kavalluksesta tuomittu, törkeästä petoksesta epäilty kokkari saa jatkaa kunnallisessa virassaan

12
Kokoomuslainen Paula Kylä-Harakka sai lokakuussa seitsemän kuukauden ehdollisen vankeustuomion törkeästä kavalluksesta. Siitäkin huolimatta, että Kylä-Harakka on epäiltynä myös törkeästä petoksesta, saa tämä jatkaa Tuusulan kunnan viestintäpäällikkönä määräaikaisuutensa loppuun.

Kylä-Harakka nimitettiin virkaansa vuonna 2017, noin vuosi tuomion tuoneiden rikosten tapahtumisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan Tuusulan pormestarin Arto Lindbergin (SDP) mukaan vaikuta mitenkään tuomitun ja epäilyn työhön tai virkaan.

– Se (rikos) ei kohdistu mitenkään kunnan toimintaan, eikä hän ole sellaisessa asemassa, että sillä olisi suoranaisesti mitään vaikutusta työn tekemiseen, Lindberg kommentoi Iltalehdelle.

Rikokset liittyvät Kylä-Harakan luottamustehtävään Kaakkois-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtajana. Luottamustehtävässä toimiessaan Kylä-Harakka maksatti omia henkilökohtaisia menojaan jopa 22 000 euron edestä ja käytännössä varasti puolueeltaan 6500 euroa vuoden 2016 puoluekokouksesta perittyjä narikka- ja pysäköintimaksuja.

Tuomitun ja epäillyn suosittelijana tämän Tuusulan kunnalta saamaan virkaan toimi tämän puoluetoveri Jan Vapaavuori, joka nykyisin toimii Helsingin pormestarina. Lindbergin mukaan mahdollisesta jatkopestistä ei ole olut puhetta.

Uhrina Kylä-Harakan törkeässä petoksessa on tiettävästi tämän ex-puoliso. Asiasta kertoi alunperin, jo ennen rikosilmoitusta Iltalehti.

Lähde: Iltalehti

12 KOMMENTIT

 1. Annas vaan olla, jos kyseessä persu niin kyllä suvakkimedia rääkyis.

 2. Lieneekö ”maan tapa”?
  Tällaista on vallankahvaan kiipineiden maanpetturi-psykopaattien ja muiden rikollisten johtama korruptio-Suomi:

  ”Panama vuodetut lähes 300 veronkiertäjää

  Joukossa on ministereitä, kansanedustajia, yritysjohtajia, miljonäärejä ja suuryhtiöitä. Merkittävää on, että verottaja, poliisi ja oikeuslaitos ei ala asiaa tutkimaan, koska eliitti on lakien yläpuolelle…”

  https://suomimedia.wordpress.com/2018/12/02/mot-paljasti-panama-paperien-suomalaiset-veronkiertajat/

  • Ei kun sie et ymmärrä, että nuo linnan juhliin osallistujat tekevät vain agressiivista verosuunnittelua, mutta Portukaliin muuttaneet eläkeläiset kiertävät veroja 🙂

 3. Globalistimafian sätkynukke divisioonan Suomen osaston looshi pelasti omansa. MIkään ei ole ilmaista. Kuinkahan monta lapsi-uhria kokoomuksen Paula-rouva joutuukaan toimittamaan pitza-gate lennoille.

 4. Näyttää kokoomuslaisilla olevan rosvous verissä. Kylän harakalla menny toisten hopealusikka omaan pesään.

 5. Kokoomuksesta voi petoksella päästä korkeisiin Eu virkoihin, kuten eräs ketku Siilinjärveltä.Kuten Kekkonen sanoi;”kokoomusta ei saa ikinä päästää hallitukseen” . Oikeassa Urkki oli, taas…

 6. Hienoa! Suomalaiset paikallispoliitikot asemoituvat moraaliltaan ja ”kansalais kunnoltaan” paskaviemäriin. Eipä ihme, että suomalaisten arvostus ja luottamus poliitikkoja kohtaan on laskenut jo ”katutason” alapuolelle.
  Kyseisestä ”harakka linnusta” kertoo se, ettei edes hän ITSE katso menettäneensä kansalaisluottamustaan ja kykyä toimia luottamustoimessaan. Tämä taas kertoo suomalaisesta poliittisesta kulttuurista, että pysytään kuin paska seinässä ja ainoa asia, joka erottaa suomalaisen poliitikon on KUOLEMA!

  Itse asiassa nykyinenkin eduskunta voitaisiin yksintein muuttaa vankilaksi, sillä niin paljon rikollisia (tuomittu rikosoikeudellisesti) se pitää sisällään.
  On enää vain karvan verran eroa ”Putouksella” ja Suomen eduskunnalla.

 7. Tämähän on pikku rikos verrattuna esimerkiksi Soinin tekemiin valintoihin. Pikkurikoksista saa sakkoja tai ehdonalaista, suurista poliittisista rikoksista palkkion, johtokunnan jäsenyyden, hallituksen puheenjohtajuuden, pankinjohtajan viran,… Katsotaan minkä Soini saa?

 8. Kokkarit ovat sionistipuolue. Alla olevalla videolla huomaa taas miten tietyn taustan omaavat psykopaatit kusettavat, saavat ihmisiä tappamaan itsensä ”neuvoillaan”, ja räkänauravat päälle:

 9. > Se (rikos) ei kohdistu mitenkään kunnan toimintaan

  Tarkoittaako tämä, että pedofiiliraiskaajakin saa jatkaa kunnan töissä, kunhan vain raiskaa naapurikunnan lapsia.

  • Pormestarin selityksestä voi saada käsityksen, että saa tehdä mitä vaan, jos sillä ei ole suoranaista vaikutusta työn tekemiseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.