Reijo Tossavainen: ”Petteri Orpon mielestä pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia”

30

Kansan Uutiset, vasemmistoliiton totuudentorvi kirjoitti 24.8.2015 seuraavasti:

“Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sanoi Suomen Uutisissa, että elintasosurffarit olisi käännytettävä Suomesta pikaisesti.

”Neljä viidestä laittomista maahan pyrkijöistä on 18–50 vuotiaita terveitä ja hyväkuntoisia miehiä. Tämän ikäiset ja kuntoiset suomalaiset miehet puolustaisivat isänmaataan. Siksi tulijat eivät näyttäisi täyttävän pakolaisstatusta.”

Lauantain Helsingin Sanomissa Orpo tulkitsi Slunga-Poutsalon kommenttien olevan rasismia.

”On kahta kriittisyyttä. Maahanmuuttopolitiikkaan voi suhtautua kriittisesti tai voi olla niin sanotusti maahanmuuttajakriittinen. Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.””

Siis “pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia”. Lausunnon aitoutta ei ole syytä epäillä, sillä onhan sen julkaissut “vastuullista journalismia” korostava Kansan Uutiset.

Ilta-Sanomat kirjoitti tänään: “Orpo syvästi järkyttynyt Oulun tapahtumista.”

Minä syvästi ihmettelen Petteri Orpon ymmärryksen tasoa ja moraalia.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

30 KOMMENTIT

 1. Petteri Orpo on Deep Staten pelinappula. Hän syö vaikka äitinsä jos siitä luvataan hillotolppa.

 2. Orpo vaikutaa lähes idiootilta mielipiteineen,niten vitussa tämä pelle on ministerinä.järkyttynyt niinpä niin ja lässyn lässyn.

 3. Kokoomuksen ja EK:n motiivien arvostelu Jyri Häkämiehen maahanmuuttaja-”osaajien” palkkakulujen sosialisoinnista 70 %:sti veronmaksajille ja tulijamäärien lisäyksestä kymmeniin tuhansiin ensi vaalikaudella lienee sitten jo vihapuhetta? Suomen työttömiä taas voi vapaasti leimata ja syrjiä sosiaalirasistisesti vihapuhuen laiskoiksi ym., kuten kokoomuslaiset tekevät. Saa nähdä tilaako suomalaiset samaa lisää Kokoomukselta ensi eduskuntavaaleissa.

 4. Orpo pitää saada vastuuseen, kun ei osannut sulkea Suomen rajoja.” Me tienataan tällä” taitaa pitää paikkansa ainakin Orpon perheen osalta. Valtakunnanoikeuteen pitäisi saada, kuin myös muut moraalittomat päättäjät, joiden on turha puhua mistään arvopohjasta. Orpo on kyllä kaikkein suurin idiootti. Ei mitään omia mielipiteitä koskaan. Onneksi on vaalit.

  • Ruotsissa on nyt meneillään skandaali, ja lukuisia oikeudenkäyntejä, kun sikäläinen Migri ei maksa korvauksia matujen tekemistä vahingoista vastaanottokeskuksissa. Tai tarjoaa pilkkasummaa (tilastoja kaunistaakseen?). Esimerkiksi Ystadissa yksi ”tervetuloa-laitos”, sen vetäjät, vaativat satojen tuhansien Eurojen korvauksia:

   http://www.ystadsallehanda.se/article/miljontvist-om-forstort-flyktingboende-migrationsverket-vagrar-betala-all-skadegorelse-ett-skamb/#cxrecs_s

  • Jos rikollinen pääsee pienestä rötöksestä rangaistuksetta, niin ihmisen psykologia toimii siten, että rikoskierre siitä vain pahenee. Aikaisen puuttumisen periaate on aina tärkeä. Eliitin suhteen tätä periaatetta ei voida toteuttaa ja senpä vuoksi ne lopulta päätyvät syömään pikkulapsia tai jotain. Koska Suomen kansa on velttoa eikä vaadi edustajiensa varjelevan etujaan, niin täällä päädytään lopulta kovimman mahdollisen tyrannian ja mielivallan alle. Vasta sitten uskotaan, että ”jotain tarttis tehdä”.

 5. Orpo tarkoittanee, että matujen tekemien raiskausten ja henkirikosten motiivit (syyt) ovat hyväksyttäviä kun niitä ei saa kerran arvostella?
  Johan on ministerillä puheet!

  • Motiiveja ei saa arvostella ja vielä vähemmän tekoja. GCM lakipaketti on vielä tekeillä, mutta jos sopimusta oikein luetaan, niin ”siirtolaisille” pitää taata täysi immuniteetti. Vain poliittisen ja taloudellisen eliitin koskemattomuus menee tuon periaatteen yli. Toisin sanoen, jos ”siirtolainen” erehtyisi rikkomaan jotain eliitin jäsentä vastaan, niin silloin hänet saa tuomita kovimman jälkeen.

 6. ”Pakolaisten” motiivit ovat olleet lähinnä valehtelua, mutta jos epäilee valehtelijan valehtelevan, on kyse rasismista? Orpolla on todellisuuden hahmottamiskyvyssä puutteita. Valehtelu sen sijaan menee ihan sujuvasti.

 7. Orpo puolustaa raisakaavia kultamunia, koska EK.n etu tätä vaatii.Moniosaajien motiiveita ei saa arvostella ja Suomi on vain rasistinen maa. Myös jo unohdettu VOK bisnes ei saa kärsiä.

 8. Petturi Uurpolta nyt jotain tollaista voi odottaakin. Sen verran kiero piru koko tyyppi.

 9. Orpo ”Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.” lähde Hesari.
  On siten rasismia, mietiskellä onko nuori terve mies on sotaa paossa tai kotimaansa lakeja pakoileva sotilaskarkuri tai itselleen etuja hakeva tai länsimaisesta elämästä kiinnostunut työpaikan etsijä. Valtionvaroista päättäväksi ministeriksi valitulta odottaisi harkintakykyä valita sanojaan.

 10. Taitaa olla rasismia lähinnä se, jos epäilee Petturi Orpon joskus puhuvan asiaa. Faktajan se on että siitä suusta tulee pelkkää sontaa aina ja poikkeuksetta.

 11. Petteri Orpo kuten koko Sipilän maanpetturi hallitus on ääriään täynnä olevia psykopaatteja ja patologisia valehtelijoita sekä täysin kaikkia hyveitä vailla olevia Suomen kansakunnan kusettajia.
  Joskus mainitunlaisia yksilöitä on ripustettu lyhtypylväisiin sätkimään ”kun aika on”!

 12. Motiivien arvosteluhan tarkoittaa sitä, että motiivit ovat jo paljastuneet, eihän niitä muuten voisi arvostella. Toisin sanoen, jos karvis on tullut Suomeen kuultuaan, että täällä annetaan asunto ja rahaa vastikkeetta ja suomalaiset naiset ja tytöt ovat vapaata riistaa, niin tätä ei saisi kritisoida.

  Mikäli Orpo olisi nimennyt motiivien epäilyn rasismiksi, niin sitten kyseessä olisi tietysti ollut pelkkä ajatusrikos, toki epäillä voi myös ääneen.

 13. Orpon sanoma suomeksi:

  ”Te valkoihoiset olette paskaa ja väärää rotua, josta syystä teidän ei sallita kritisoida muita rotuja, jotka siis ovat parempaa rotua kuin te, viranomaistoimien uhalla”.

  • Oletteko muuten huomanneet Suomen Perustuslakiin pienellä präntättyä lisäystä: ”Tämä perustuslaki koskee maailman kaikkia muita kansoja paitsi suomensukuisia kuffarigojimeita”.
   Ei olla huomattu, mutta noin tuota lakia kuitenkin luetaan.

 14. Itse alan vajota johonkin katatoniseen tilaan ja yritän häivyttää tietoisuudestani kokonaan nykyiset valtapoliitikot sekä erityisesti valehtelevan Ylen, joka kuvottaa päivä päivältä enemmän. Poliitikkojen valehteluun ja tekopyhyyteen pystyy vielä miten kuten suhtautumaan, mutta toimittajilta odottaisi enemmän.

 15. Ei Orpo tiedä mitä on rasismi.
  Rasismi on rotusortoa.
  Sitä että eri rotuun kuuluvilla ei ole kaikkia samoja oikeuksia kuin muilla.

  Puhutaan ihmisoikeuksista jotka kuuluvat kaikille.
  Suomen rajojen sisäpuolelle pääsy
  EI OLE MIKÄÄN IHMISOIKEUS.
  Ei myöskään VALEHTELU eikä viranomaisten harhauttaminen etuuksien saamiseksi.

  Nykyinen pakolaisjärjestelmä on täysin perseestä eikä ole tätä päivää.

  Eurooppaan tunkeutuu ihmisiä joiden tavat ja uskonnon ohjeet ovat suurelta osin vastoin
  -lakejamme
  -demokratiaa
  -ihmisoikeuksia
  -tasa-arvoa
  -sivistystä
  -moraalia ja tervettä järkeä.

  Tällaisten ihmisten käännyttäminen rajalla
  EI OLE RASISMIA!

  Itsenäisellä valtiolla tulee olla oikeus valita keitä se alueelleen päästää.
  Sen ensisijainen tehtävä on omien kansalaistensa edun turvaaminen.

 16. onkohan kohta aika. Aika jolloin suomalainen mies suuttuu. Kansalaiset marssii eduskuntaan ja pidattaa rikolliset Suomen tuhoajat. Pieni selkasauna olisi paikallaan ja julkinen noyryytys. Sen jalkeen kyseiset paskanaamat voidaan heittaa muslimeille kivitettavaksi.

 17. Matujen maallemme aiheutuvat harmit ovat suuret, ruumiita, raiskattuja lapsia, ryöstöjä, varkauksia jne. Suomalaisille tulevat kaupan päälle valtavat pelot ja ahdistus itsestä ja läheisistä. Matujen aiheuttamien kustannusten todellista lukuja ei kerrota. Ylen päivittäin toistama propaganda siitä ihanuudesta jonka olemme saaneet kokea tämän hallitsemattoman tilanteen johdosta puuduttaa kuulijan, ellei ole tarkkana, saattaa jopa uskoa valheisiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.