Rekka ja henkilöauto rysäytettiin yhteen Nastolassa – Kaksi kuoli

4
Tänään iltapäivällä kello 12.50 aikaan Nastolassa valtatie 12:sta tapahtuneessa raskaan ajoneuvoyhdistelmän ja henkilöauton välisessä onnettomuudessa on menehtynyt kaksi henkilöä. Menehtyneet henkilöt olivat Kouvolan suunnasta tulleessa henkilöautossa.

Poliisin alustavan selvityksen mukaan Kouvolan suunnasta tullut henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimään ja ajautunut vastaantulevan rekan keulaan. Rekka-auton kuljettaja selvisi kolarista ilman fyysisiä vammoja.

Virkavalta ei ole spekuloinut onnettomuuden syillä sen enempää, mutta ajokeli on tänään ollut suuressa osassa maata huono. Poliisin mukaan onnettomuudesta ei tässä vaiheessa tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

 1. Liekö Nastolassa tie yhtä paskassa kunnossa kuin valtaosassa maata? Kun rengas ohjautuu tiessä olevaan syvään halkeamaan niin se riuhtaisee autoa. Kyllä siinä helposti lähtee lapasesta. Olikohan muuten sohjoinen keli Nastolassakin?

 2. Monta kuolemantapausta tulee huonojen teitten ja tienpidon huonon hoidon takia tänä talvena. Ministerit myhäilevät kuinka ollaan säästetty, ihmishengistä viis.

 3. Mielestäni tälläisenä papparaisena talvella ajetaan liian kovaa luottaen niihin talvirengasmainoksiin, joissa luvataan pitoa ”enemmän kuin tarpeeksi”.

  Suomalaiselle talvi on taas ”alussa”, mutta meidän yli verotettujen autoilijoiden tulisi kuitenkin muistaa se, että hiekkaa riittää jäisille teille enää ”paha kakullinen” ja aura-autot eivät ehdi joka paikkaan.

  Mitäpä, jos se OIKEA ”talviaika” jaksettaisiin ottaa käyttöön niin, että sieltä emännän tai sitten ”toisen” emännän vierestä könyttäisiin vaikkapa edes 23,5 minuuttia aikaisemmin kuin kesäkeleillä, kun nykyään potkut voi saada siitäkin kun vähän myöhästyy töistä.
  Sillä emmehän enää elä Kekkosen aikaa jolloin kokonaisia telakoita meni konkkaan kun työläisten perse ei noussut penkistä vaan istuivatpa mielenilmaus lakossa kun kympin naama oli norsun -sellainen ja muutenkin oli kuin ”pikku hitler”. Niin, ”eespäin” ainakin laulussa.

  • Vihdoin joku tarjoaa vaihtoehtoisen, empiiriseen tieteeseen perustuvan jääkauden syntymistä koskevan teorian.

   https://www.youtube.com/watch?v=bMr-5HHnAmU

   1. Aurinko purkautuu rajusti, kuten on tehnyt usein n. 12000 vuoden välein.
   2. Tästä kuumenevat meret niin että syntyy valtavasti pilviä, ja supersateita.
   3.Novan myötä aurinko hiljenee, josta syystä sade tulee alas lumena.
   4. Lunta tulee ja tulee, nopeaan tahtiin, eikä sula kesällä kauempana päiväntasaajasta.
   5. Kun viimeisin jääkausi loppui, suli kilometrien paksuiset jääpeitteet, ja siksi löydämme runsaasti kaupunkeja jne. merenpinnan alapuolella, muiden muassa Dvarakan lähellä Intiassa.

   https://www.youtube.com/watch?v=nQZFS9Hij0M

   Dvaraka – 12000 years old under sea city

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.