Kolumni: Minä siitä turvallisuudesta vain…

67
Ei kai tässä kukaan tahallaan yritä kenenkään mieltä pahoittaa. Me vain elämme sellaista aikaa, että on täydellisen yhdentekevää mitä sanot ja miksi, siitä joku pahoittaa mielensä. Hyvänä esimerkkinä on turvallisuus. Se on ihmisen perustarve ja sen tarjoaminen yksi valtion tärkeimpiä tehtäviä. Turvallisuuskeskustelustakin on silti tullut kovin vaivaannuttavaa, ainakin niille, kenen ihanteiden vuoksi turvallisuudesta on jouduttu tinkimään.

Kuten tuossa sanoin, turvallisuus on ihmisen perustarve. Ilman sitä, suomeksi: jos joutuu pelkäämään, elämästä tulee vähintäänkin haastavaa. On kovin epäoikeudenmukaista, että ne kaikkein haavoittuvimmat ja tärkeimmät, eli lapset joutuvat pelkäämään. Joskus on ajateltu, ettei viattomia voida rangaista. Miksi ja mistä helvetistä näitä lapsia sitten rangaistaan? Siis niitä lapsia, jotka joutuvat punavihreän idealismin uhrina raiskatuksi tai muuten vain kaltoin kohdelluiksi, mistä heitä rangaistaan?

Kuka sitten ei täytä velvollisuuksiaan? Tähän löytyy hyvin helppo vastaus, mutta onneksi typeriä kysymyksiä ei ole olemassakaan… Meidän johtajamme, he eivät täytä velvollisuuksiaan. Meillä on turvatonta siksi, että johtajamme antavat turvattomuuden lisääntyä. Se on hyvin yksinkertaista, mutta siitäkään huolimatta, että kaltaiseni puupää pystyy sen päättelemään, ei minkäänlaisia toimia lastemme, naistemme ja ylipäätään suomalaisten turvallisuuden turvaamiseksi ole tehty saati olla tekemässä.

Vihapuhe on kuulemma suuri murhe ja huoli… Kenelle se on murhe ja huoli? Kenen turvallisuutta tai koskemattomuutta se loukkaa? Jos asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, se voidaan tulkita vihapuheeksikin, mutta näyttää siltä, että vihapuheen kyttäyskampanjalla suojellaankin aivan muita kuin suomalaisia. Ainakin minusta on melkoisen hälyttävää, jos sekä valtiovalta että maan suurimmat yritykset ovat masinoineet jos jonkinlaisia vihapuhekampanjoita, mutta suomalaisten turvallisuuden puolesta puhuvien suuntaan syljetään ja sätitään, voidaan toki antaa jopa tuomioitakin…

On siis niin, että virkavalta ei kykene suojelemaan suomalaisia, koska laki ja johtajamme sanovat, että tietynlainen, tehokas asioihin puuttuminen on rasismia, syrjintää ja vihapuhetta. Johtajamme ovat onnellisia, kun saavat asua miljoonalinnoissaan, kaukana monikulttuurisuuden riemuista ja vailla kunniavieraamme väkisin penetroitua uloketta ruumiinaukossaan. Media unohtaa kertoa syyt siihen, miksi lapsiamme ja naisiamme raiskataan ja miksi suomalainen on kulkukoiran asemassa omassa maassaan. Oikeuslaitos on jo opetellut oikopolut porsaanreikiin, jotta Sipilän alaikäiset insinöörit eivät saisi liian kovia tuomioita ja olisivat mahdollisimman nopeasti takaisin kaduillamme ainakin virkavaltaa työllistävän vaikutuksensa kanssa.

Meillä on ongelma, mutta sen tunnustaminen, tai oikeastaan tunnustamisen puute on ongelma. Sisäministeri Mykkänen antoi näyttävästi hyväksyntänä murhille, raiskauksille, suomalaisen kulttuurin ja kansan kuolemalle ja mahdollisesti jopa Euroopan totaaliselle hävittämiselle hyväksymällä GCM-sopimuksen noin viikko sitten. Tuo sopimus poistaa rajamme ja on samaan aikaan sekä yksilönvapauksien että suomalaisuuden tuhon automaatti, josta ei ole saatavissa mitään hyvää. Ei ainakaan suomalaisille, mutta onko se sitten kuinka tärkeää?

Jotakin on tehtävä, tai ainakin yritettävä tehdä ja siksi, näin lopuksi, vetoan Teihin, arvoisat lukijat, että allekirjoittaisitte GCM-sopimuksen vastaisen kansalaisaloitteen. Me voimme joko odottaa armonlaukausta tai vaatia turvallisuutta, rajasuvereniteettia ja sitä, että johtajamme ottaisivat Meidän parhaamme huomioon. Ensin me, sitten muut!

Petri Perta

Kansalaisaloite GCM-sopimuksen kaatamiseksi kerää nyt nimiä

67 KOMMENTIT

 1. ”Meillä on ongelma, mutta sen tunnustaminen, tai oikeastaan tunnustamisen puute on ongelma.”
  Ei maahantulijat ole mainoa puhumaton ongelma, josta tiedon levittäminen on jopa laissa kielletty. Yksi paha ongelma on eläkeiän alkaessa terveydenhoito miltei loppuu niiltä, joilla ei ole rahaa yksityiseen terveydenhoitoon. Aika harvalla rahaa on, koska kunnallisverot vievät rahoista suuren osuuden. Moni eläkkeellä ollessaan on maksanut 100000 euroa kunnalisveroa eikä saa kunnollista hoitoa.
  Suuri kuluttaja on maahanmuttaja, hänen pelkkä ylläpitonsa maksaa sen, mitä neljä suomalaista kuluttaa terveyden hoitoon. Mitä rahamenoja maahantulleet rikolliset aiheuttavat, ei ole tietoja saatavana.

  Tunnen eräitä suomalasia, jotka ovat tehneet työsä ulkomailla, saaneet siellä kansalaisuuden, mutta ovat muuttaneet eläkkelle päästyään iloisina takaisin kotimaahansa. Parissa vuodessa ovat huomanneet, että suomalainen yhteiskunta kerää rahat eikä anna riittäviä palveluita. Ostetut talot ja liikennevälineet on pantu myyntiin ja muutettu takaisin, koska elämä Suomessa on mennyt elinkelvottomaksi. Kunnallinen terveydenhoito ei toimi, olivat tottuneet parempiin oloihin.

  • Tämä kustannusvaikutus nimenomaan ohitetaan julkisuudessa kokonaan. Pakolaistulvan alussa kustannuksia laskettiin tulevan n 6000eur per pakolainen. Nuo ovat suoria elinkustannuksia. Entä esim. iso legioona uusia virkoja mitä on palkattu kuntiin ja valtion hallintoon? Nämä kaikki kustannukset ovat miljardi luokkaa ja mistä ne katetaan? Ei ihme jos eläkeläisille ja köyhille ei enää raha riitä ja tässä on jo tehty valintoja joista ei ole takaisinkytkentää entiseen. Tämä on lisäksi koko ajan kasvava kuluerä jolle ei ole asetettu mitään kattoa.

   • Korjaus: Siis kustannukset n.6000eur per pakolainen per KUUKAUSI!

    Ja mitä onkaan saatu rahan vastineeksi? Onko edes hyvää mieltä auttamisesta?

 2. Hirveetä liirunlaarumia tossa alussa, olisitte heti puhuneet vain GCM-sopimuksesta ja sen mitätöimisestä.

  • Tiedä liirumlaarumista, mutta siitä ollaan yhtä mieltä, että jokaisessa maitopurkissakin pitäis lukea isolla, että rikollinen GCM-sopimus on mitätöitävä heti.

 3. ” Ongelmallista kansalaisille” lienevät ne,jotka pitävät ”hyvävelisiskosetätätiverkostoillaan” Suomea”hyppysissään” .

  Ne on kaikkialla päätöksissä, näin arvelen”.
  Taitavasti rakennetut verkostot esim.”rappariritari ”ym.ja niihin kuuluu myöskin naisia.
  Luultavasti kaikki ylemmissä asemissa kaikkialla kuuluu näihin .Vaalit ei tätä maata muuta,koska valta on muualla kuin eduskunnassa.

  Näitä ei voisi vähempää kiinnostaa tavallisten ihmisten ongelmat;heitä kiinnostaa saada meiltä rahaa ja käyttää valtaa.

  Turvapaikanhakijat ym.ongelmineen on ”sekundaarinen” asia.
  Ykkösjuttu on se, keillä on valta!!!
  Suomessa asuu KAKSI kansaa:suomensukuiset ja toinen
  Suomensukuiset ja isänmaalliset eivät ole luultavimmin missään ”vallassa”.

  Aiemmin joskus oli.
  Eeuun myötä ”saatiin”näppärästi ”kaikki valta”pois suomensukuisilta ja Isänmaallisilta.

  • Vaalit ei varmaan muuta tämän maan toimintaa kun esim. kansallismieliset ovat jakaantuneet niin moneen osaan vähän niin kuin marttakerhot. Muutaman tuhannen kannatuslukemilla ei tosiaan vielä otsikoihin pääse.

   Mutta entäpä jos joukko olisi yhtenäisempi ja kannatusta alettaisiin laskemaan sadoissatuhansissa? Miten vaalit muuttivat yltiösuvaitsevaista politiikkaa Italiassa, Unkarissa, Puolassa, Tsekeissä ja Slovakiassa? Olikohan joukkovoimalla kuitenkin jotain tekemistä suunnanmuutoksen kannalta?

   • Se kansallismielisille aiheutettu hajaannus joka pitää porukat pieninä kilpailevina klikkeinä ja estää pääsemästä enemmistöksi eduskunnassa on täysin laskelmoitua ja ulkoa päin johdettua. Esimerkiksi jokainen perussuomalaisia halveeraava ja äänestämättä jättämiseen kehottava ”isänmaallinen” joka näilläkin palstoilla kirjoittelee, on juuri tuohon päämäärään pyrkivä myyrä, myönsi sitä tai ei. Laskemalla yhteen perussuomalaisten kannatus + pienempien kansallismielisten puolueiden kannatus (n.20%) ja tietämällä sen että sen lisäksi potentiaalisten äänestäjien eli nukkuvien osuus on jopa yli 30% äänestysikäisistä, tajuaa sen mitä vallanpitäjät pelkäävät ja että miksi myyrät ovat niin aktiivisia kuin ovat.

    • ””isänmaallinen” joka näilläkin palstoilla kirjoittelee, on juuri tuohon päämäärään pyrkivä myyrä, myönsi sitä tai ei.

     Jos joku kertoo olevansa äänestämättä, se ei viestitä että samaa pitäisi muiden tehdä.
     Minulle on ihan sama äänestätkö vai et, se on tasan jokaisen oma asia, ja siihen ei muiden pidä sekaantua.

     • Äänestämättä jättämällä olet omalta osaltasi vastuussa siitä että vallassa ovat roistot. Jokainen käyttämättä jätetty ääni on lahja vaalien voittajalle. Siksi esimerkiksi Jyväskylässä valtaa pitävät vihreät ja matumyönteiset liberaalit, juurikin äänestämättä jättävien tollojen lahjoittaessa vallan suoraan niille joiden tekosista ja harjoittamasta viherfasismista sitten samat tollot itkevät erinäisillä keskustelupalstoilla.

     • Persut ovat liberaaleja ja matumyönteisiä. 10 vuotta kusettivat kansaa ja kusetus jatkuu kahta kierompana oikeinkahdella puolueella

    • Sipilä varmaan hymyilee entistä leveämmin kun lukee tätä palstaa ja tietää, että hänellä on 100000 varmaa ja yhtenäistä lestadiolaisten ääntä jotka saa pelkästään suviseuroissa vierailemalla. Pitäiskö sanoa, että kansallismielisten pahin vihollinen ovat kansallismieliset itse. Jos muutosta ja voittoa oikeasti halutaan niin silloin kaikki ryhmittyvät yhden agendan taakse ja sillä voittoon vaaleissa aivan niin kuin visegrad maissa. Muuten on parasta pysyä ruikuttamassa näillä palstoilla ja uhota täällä ja maalaila tyhjiä uhkakuvia.

     • ”Muuten on parasta pysyä ruikuttamassa näillä palstoilla ja uhota täällä ja maalaila tyhjiä uhkakuvia.”

      Sinulle ihan sama kun toiselle, alkamalla haukkumaan toisia siitä että eivät äänestä, on täysin raukkamaista käytöstä.

     • Kansallismielisten pahin vihollinen on persut. Koska heitä äänestettiin, kaikki meni hukkaan

     • Totta -vain taloudellinen hyötyminen kiinnostaa persuja. Poliisivaltiolain kannattaminen teki PS:n äänestämisen täysin mahdottomaksi jokaiselle joka ymmärtää miten kriittisessä tilassa Suomi tällä hetkellä on.

     • Niinkö? No vaihtoehtojahan löytyy vihreät, vasemmistoliitto, kokoomus, kepu, spd jne jne…

     • PS väitää aina olevansa ainoa vaihtoehto. Se ei ole mikään vaihtoehto, vaan samaa sionistista kommunismia kuin muutkin

     • Jos ei ole vaihtoehtoa, se pitää luoda. Yosin en usko, että enää sallitaan oikeita aisota ajavia puolueita ja sitäpaitsi äänet lasketaan väärin

     • Perssuomalaisien petoksiin ei vaan enää kukaan asioista ymmärtävä lähde mukaan -oli vaihtoehtoja tai ei. Liika on liikaa jopa suomalaisille -moni on sanonut jättävänsä kokonaan äänestämättä kun ei halua tukea yhtäkään tyhjän lässyttäjää.

    • Onko Halla-Ahon kirjoitus twitterissä ”tyhjän lässytystä”??

     ”Tässä siis päivitys, jonka jakamisesta tulee banaani:

     Oulun lapsiraiskaussurma on nähtävä osana isompaa ongelmaa. Lapsiin kohdistuvista, maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista uutisoidaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Suurin osa kaiketi jää uutisoimatta median ”vastuullisuuden” vuoksi.

     Ongelma on se, että maassa on suuri ja kasvava joukko miehiä, jotka ovat kiinnostuneita hyvin nuorista tytöistä. En lähde ääneen arvelemaan, johtuuko tämä kulttuurista vai uskonnosta, koska sellaisista arveluista päätyy käräjille, mutta tekijöiden selittäminen häiriintyneiksi yksilöiksi on tapausten määrä huomioiden naiivia ja älyllisesti epärehellistä.

     Raiskaukset ovat jäävuoren huippu. Suurten kaupunkien ostoskeskuksissa voidaan joka ilta nähdä maahanmuuttajamiesten laumoja, jotka piirittävät hyväksyntää ja ihailua kaipaavia pimuja. Miehillä on pahat mielessä, ja on väistämätöntä, että ikäviä uutisia tulee. Ja tulee. Ja tulee.

     Näitä tyttöjä uhrataan ”vastuullisuuden” alttarille. Presidentti on hiljaa. Ministerit ovat hiljaa. Feministit ja lapsiasiavaltuutettu ovat hiljaa. Tavalliset kansalaiset puristelevat käsiä taskussa, koska he tietävät, että vihapuhepoliisi on valppaana.

     Mitä kertoo länsimaisesta kulttuurista, yhteiskunnasta ja sivilisaatiosta se, että meillä ei ole keinoja eikä edes kiinnostusta puuttua tähän ilmiöön?”

     https://twitter.com/Halla_aho (7.12.2018)

  • ” Ongelmallista kansalaisille” lienevät ne,jotka pitävät ”hyvävelisiskosetätätiverkostoillaan” Suomea”hyppysissään” .

   Oulun johdossa ja poliiseissa on paljon lestadiolaisia. Koska tässä lahkossa on tunnetusti mentaliteetti että lastern raiskaamiset ovat vain imago-ongelma, eivätkä mikään ongelma uhreille, suhtaudutaan Oulun lestapedo-mafian toimesta samalla lailla musulipedomafian toimiin kuin tottuneesti oman lahkon jäsenten touhuihin.

   • Oulun miekkari säälittävä, missä lasten vanhemmat??? Vai n muutama kymmen henkilöä paikalla. Pelkäävätkö leimautumista ja työpaikan menettämistä, jos menee ja osoittaa mieltään omien lasten turvallisuuden puolesta?

    Olemmeko jo näin pitkääl Neuvostoliittoaisessa totalitarismissa, että vastoin maan lakia, joka velvoittaa suojelemaan omia lapsia ja pitämään heistä huolta, ihmiset joutuvat pelkäämään elämänsä tuhoutumista jos pitää omiensa puolta?

    MUISTA että taho joka vie viekkaudella ja petoksilla sinulta kyvyn puolustaa omiasi AINA haluaa jotakin pahaa näille läheisillesi. Mitään muuta motivaatiota ei moiselle voi olla olemassa !

  • Jo vuosia sitten onnistuttiin tallentamaan 700 Terabytea dataa yhteen grammaan DNA:ta!

   Sama tietomäärä mahtui tuolloin olevalla tekniikalla vajaaseen kateensataan kiloon kovalevyjä.

   DNA on siinä mielessä hyvä tiedon tallennukseen, että se säilyy tuhoutumattomana laatikossa vaikkapa autotallissa yli satatuhatta vuotta. Erittäin järkevä datan pitkäikäiseen tallettamiseen, vaikka DNA:n lukeminen onkin vielä hidasta.

   https://www.extremetech.com/extreme/134672-harvard-cracks-dna-storage-crams-700-terabytes-of-data-into-a-single-gram

 4. Tuli jo allekirjoitettua ja samalla kirjautumisella iso liuta muitakin aloitteita.

  Merkelin muori lausui virallisesti sen mitä Soini ei uskaltanut myöntää Huhtasaaren kysyessä. Toki kaikki maapallon asukkaat tietävät että Vatikaanin porttokirkon kardinaalin virasta haaveileva Soini valehtelee aina kun suunsa avaa.
  https://www.oikeamedia.com/o1-92316

 5. Tässäkin sairaudessa on kyse samasta joukko hysteriasta kuin ilmastonmuutoksesta jauhamisessa ja siitä kuinka me ihmiset olisimme jotenkin ratkaisevassa asemassa suhteessa kokonaisen maapallon ilmastonmuutoksessa suuntaan tahi toiseen.
  Aivan kuten Suomikin on maailmankartalla pelkkä kärpäsenpaska ja perisuomalaiseen tapaan täällä vouhotetaan pelkässä suuruuden hulluudessa jonkinlainen maailman napa, jonka toimenpiteet missä hyvänsä asiassa ovat ratkaisevia elämän ja kuoleman kysymyksiä.

  Kohtalo rakentaa uutta suurta sotaa Eurooppaan aivan samalla tavalla kuin mantereemme ajautui WWII länsivaltain ollessa tumput suorina kuvitellen, että hyssyttelemällä paha menee pois.
  Enkä edes tätä ennustusta omasta päästäni kaiva, sillä viittaan tällä sinänsä kuuluisaan, mutta myös häntä kohtaan vastaväitteitä esittäneisiin ja eri mieltä oleviin käsityksiin törmänneeseen ennustajaan Michel de Nostredame (1503-1566), joka on tullut lukuisista ennustuksistaan kuuluisaksi, jotka ovat ainakin osapuilleen olleet sinnepäin.
  Hän on ennustanut muslimien ja kristittyjen eli ”kahden suuren” välisen sodan syttyvän Euroopassa ja se sota on oleva siihenastisista sodista tuhoisin niin verenvuodatuksen kuin aineelisestikin. Eurooppa luhistuu islamin alle, mutta pelastajaksi lopulta tulee Venäjä, joka tuhoaa muslimivallan ja karkottaa heidät pois Euroopasta tehden heistä sellaista hakkelusta, ettei enää mitään jää arvailujen varaan.

  Uskokoot ken tahtoo, mutta ihmeellisesti ovat muslimit rantautuneet Eurooppaan suurin joukoin etsimään tietoisesti islamille ja sharialailleen ”leben straumia” täysin henkisen selkärankansa menettäneiden eurooppalaisten johtajien salliessa kaiken tämän tapahtua aivan kuten jääkiekkopelin maalivahti, jolla on ”siivouspäivä”.

  • Ilmastonmuutospuheilla saadaan luotua uhkakuvia ja perusteltua uusia veroja. Jollainhan ne ovat lisääntyneet pakolais- ja turvapaikkakustannukset katettava ja mikäs sen nätimpää kuin ympäristöveroilla. Niitähän ei kaiken mainostuksen jälkeen kyseenalaista enää kukaan. Niitähän on PAKKO korottaa.

   Mitä taas islamin valloitukseen tulee niin onneksi meillä on sentään Euroopassa visegrad maat, jotka eivät tähän hulluuteen alistu. Oliko peräti niin, että Slovakia on kieltänyt islamin ja Tsekki miettii myös samaa.

 6. EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukainen eurooppalaisten valkoinen kansanmurha näyttää olevan kiihdytyskaistalla:

  Ensin GMC-sopimus ja nyt EU-parlamentti hyväksyi humanitaariset viisumit,
  https://www.kansalainen.fi/eu-parlamentti-hyvaksyi-aanestyksessa-humanitaariset-viisumit/

  ”Prof. Heinsohn: Maahanmuuttajien vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä
  väestöt / 1.12.2015
  950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä!…”,
  https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

  Prof. Heinsonin ennuste tietenkään ei koske niitä maita, jotka ovat äänestäneet Brysseliä kumartavat maanpetturit pois vallasta kuten esim. Unkarissa:
  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Mitä varten esim. Suomella onkaan puolustusvoimat? Eikös armeijamme nimenomainen tarkoitus ole pitää väkivaltaiset tunkeutujat rajojemme ulkopuolella?
  Ironian huippuhan oli, että valtaapitävät maanpetturit 2015-syksyllä komensivat asevelvollisuuttaan suorittavia suomalaisia avustamaan Tornion kautta maahantunkeutuvia miehittäjiä – 80-prosenttisesti nuoria miehiä – matkalaukkujen kantamisessa!

  • Teoreettinen toteama, en kehoita enkä yllytä ketään mihinkään :

   Ikävä kyllä, päättäjämme ovat vieneet asiat siihen pisteeseen, että vain laittamalla tulija-musulit pelkäämään väkivaltaa kantaväestön taholta, saadaan virta tännepäin vähenemään, ja jonkun verran tulijoita lähtemään ”terveellisimmille vesille”, vaikka paratiisiinsa naapurimaahan.

 7. Suomen ns. päättäjät ovat MYYNEET lainsäädäntövallan Suomen ulkopuolelle:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”.

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Siis eduksunta varastamaan pienyritysten omaisuutta laman saamiseksi : Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata.

  Tämän miljardivarkauden toteuttamiseksi tehtiin VALTIOPETOS; eli PL 118 § …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( julkinen lakitietokanta Finnlex ).

  Mutta petosten julkitulon estämiseksi piti esin ottaa lehdistö ja YLE haltuun :

  2005 hallituksen tilaama Mediapolitiikan toimintasuunnitelma sen kertoo: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.”

  Eli mediamaksu YLE:n haltuunottoineen oli valtiopetoksen VALMISTELUA jo 2005 !

  Samaa oli Eoa päätös 876/2/05 …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Kaiken lisäksi PL 118 §:n mukaisten juttujen rantautuminen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen estetiin LAHJOMALLA se ( He 55/2007 ja 2008 allekirjoitettu ”sopimus” / Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskvissa ”yksittäistapauksissa” ).

  Tällaisen ”yksittäistapauksen” SYYTEILMOITUKSEN toimitin Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005. ( sitä kirjattiin diaariin 8 kuukautta ).

  Jos asia olisi 2006 lakien mukaan käsitelty valtiopetoksia ei olis voitu eräiden asioiden julkitulon vuoksi suorittaa ! ( lainsäädännöllinen syrjintä Suomessa ).

  Suomesta siis on TEHTY kastijärjestelmä PL 118 §:n mukaisesti ja julkinen keskustelu asioista on valtiovallan toimesta estetty … sekin kai on maanpetoksellista toimintaa ?

  archive.is/kimmoleaks.fi sisältää todisteet Suomen lainsäädäntö ja tuomiovallan väärinkäytöksistä; jopa EIT on niistä 2006 – 2008 saatettu tietoiseksi, mutta suomalaishenkilökunta on laitettu salaaman ja tuhomaan tiedon rantautuminen Suomen kansalaisille … EOA kanslaipäätös 1350/4/08 ja Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportti eduksunnalle ( julkinen syksy 2013 ) … EIT siirtyy 1.1. 2014 yhden suomalaistuomarin seulontakokoonpanoon …. seulotaan POIS käsittelystä ja TUHOTAAN 99 % Suomesta Strasbourgiin toimitetusta aineistosta … jääviyksistä viis ( julkinen todiste EOA kanslaipäätös 1350/4/08).

  Julkinen rikosilmoitus em petoksista on tehty moneen kertaan; poliisi ei kirjaa; valtakunnansyyttäjänvirasto viivyttää kirjaamista ja poliisi / syyttäjälaitos ei tutki näitä PETOKSIA Suomen kansaa kohtaan !

  Olen koska tahansa valmis todistamaan asioista ( lainsäädännöllinen syrjintä ja sen peittely ) Valtakunnanoikeudessa jätetyn SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti . ( on jätettävä huomioimatta 1.1. 2006 valtiopetos ja laittoman pitkä diiariinkirjaamisaika sekä PL 118 §:n VALTIOPETOS !

  • Suomi on saanut täydet pisteet vapaana ja sortoa vailla olevana esimerkkimaana. Olkoonkin, että tuo ”kansojen mittari-sivusto” on silkka puolueellinen valhemätäpaise, jollaisia oli paljon Neuvostoliitossa:

   https://freedomhouse.org/report-types/freedom-world

   Tuo sivusto tuli tietoisuuteeni, koska Alexander Stubb hehkutti Twitterissä yhtä sen ”tilastoa”, jossa Suomi oli ykkösenä.

   • Houkuttelen teitä avaamaan tuon freedomhouse-linkin sanomalla, että on suorastaan huvittavaa verrata pisteiden määrää Suomen Irakin ja Unkarin kesken.

    Suomi ja Unkari, varmaan samoja sananvapauteen liittyviä puutteita, mutta vain Unkarin pisteet lyödään pohjamutiin. Johtuen aivan ilmiselvästi siitä, mitä tahoa kunkin maan harjoittama sensurointi kansainvälisesti ilahduttaa.

 8. Luin jostain ryhmästä, ettei meillä olisi ollut rehellisiä vaaleja enää 1990-luvun.
  Ottamatta kantaa, pitääkö tuo paikkansa, totean, että sopisi hyvin ”isoon kuvaan”, jossa Suomi on ”paskottu täysin, joka saralla” eli tälläistä.

  Olen aidosti ”isolla sydämellä kansallismielinen ja etno sellainen vielä siis suomensukuisuus on tooodella tärkeä”.

  Ja persuihin on mennyt luottamus täysin.
  Tuli annettua muutamat kerrat äänet,luullen kansallismieliseksi aidosti.

  Muistan lukeneeni monesta paikasta, että äänestämällä Suomea ei enää muuteta,koska ”maa on paskottu niin läpikotaisin, eli ympärillä näemme,mitä valtaapitävät ”arvoineen”:pitivät/pitävät sisällään eli kätten työn”.
  Jälkeä ei voi kutsua parhaalla tahdollakaan kauniiksi.
  Suomessa asuu KAKSI täysin erilaista kansaa:toinen on alkuperäiset eli suomensukuiset, joilla ei ole valtaa enää missään esivanhempiensa maassa ja toinen ,en tiedä mistä alunperin.
  Suomen valtaa ”ylläpidetä eri verkostoilla” .

  • Miten se tämä Suomi eroaa esim. visegrad maista siinä, että täällä ei muka saisi äänestämällä muutosta aikaan? Eroaako se muussa kuin siinä, että täällä porukka ei vain yksinkertaisesti halua tarpeeksi muutosta? Se tyytyy siihen, että saa valittaa niillä harvoilla keskustelupalstoilla mitä ei ole vielä suljettu.

   Demokratiassa kun eletään niin ei se vaalivoitto visegrad maissakaan takaa sitä, että siellä voi tehdä kaikkea mitä äänestäjät haluavat vaan kompromissien kanssa on ollut opittava elämään, mutta siellä ilmeisesti äänestäjät ovat oivaltaneet tämän ja jatkavat pienempien muutosten tiellä oikeaan suuntaan jolloin koko ajan saadaan jotain aikaan eikä jämähdetä jääräpäisesti ”paskottuun maahan” rypemään.

   • Persut eivät ole edes yrittäneet tehdä mitään kompromisseja. Sellaisiakin siis saa hakemalla hakea ja jotain mitätöntä voi ehkä löytyä. Tällainen on siellä ollut asenne. Kompromisseihin olisi luullut eliitillä olleen varaa, mutta ei. PS-huijaus on uskomattoman röyhkeä. Hallitusohjelmaa ei noudatettu vuosiin. Miksi uskoisimme nyt tätä uutta poppoota, joka oli tyytyväinen Soinin vuosiin? Kuinka tämä huijaus voi elää yhä? Kolmansiin vaaleihin ja kolmanteen persumenestykseen? Uskomatonta!

     • Kyllä sinne muslimien peiton alle on tyrkyllä aikuiset suomalaiset suvakkinaiset, mutta he eivät ymmärrä, että kulttuurinsa mukaan ”pojat” tykkäävät vähän nuoremmista; ikähaarukka saisi olla siinä 10:n ja 15:sta väliltä…

     • Suvakin ja muslimin yhdistelmä on kuin yhdistäisi ruutia ja happea, ja löisi siihen kipinää. Joten – ei kiitos.

   • No mitenkähän?

    On paljon ollut juttua, että vaalit eivät olisi olleet rehellisiä piiiiitkään aikaan.

    Ehkä juuri siksi.

    Visegard mailla oli muutama vuosikymmen kokemusta kommunismista,mikä on ”tuhoisampia ideologioita koko ihmiskunnan historiassa mielestäni”.

    Tyyppi, joka tuon aatteen on keksinyt ” lienee ollut päästään pahasti vialla”,kukaan terve ihminen ei voisi keksiä mitään noin sairasta aatetta.

    • Visegrad mailla on myös kokemusta kansallissosialismista eikä tainneet oikein sitäkään tuntea omakseen.

     • Kyllä esim tshekit pitivät kovasti. Kun Heydrich murhattiin, he suuttuivat ja osoittivat mieltään. Myös Puolaa jälleenrakennettiin kovasti. Tosiasiassa Itä-Euroopalla pyyhki hyvin ja oli kaikkien etu, että bolshevismia ajettin kauas rajoilta ja että Saksa esti maiden keskinäiset riitelyt. Talouselämä kukoisti lyhyen kansallissosialistisen hegemonian aikana. Ja se hegemoniahan oli Saksalle pakkotilanne eikä mikään aggression tulos

     • Faktahan on se, että Natsi-Saksa pelasi upporikasta ja rutiköyhää hyökkäämällä Puolaan ja kun ei tullut upporikasta tuli rutiköyhä. Tästä hyökkäyksestä alkoi kello tikittämään kohti Saksan tuhoa. Puolassa toimi vastarintaliike koko sodan ajan joten siellä ei ainakaan tukea ollut saksalaisille.

     • Puolassa on täytynyt olla väkeä, joka on tajunnut saksalaisvihan hulluuden. Sen vuoksihan Pilsudskikin murhattiin. En sanonutkaan, että he olisivat olleet yhtä fiksuja kuin suuri osa tshekeistä. Mutta asiat siellä olivat kunnossa. Muutenkin ”faktasi” ovat peräisin valemediasta

     • Joo Sinähän varmaan elit Hitlerin aikaan ja pystyt esittämään ainoan oikean totuuden. Hitlerin arvostus ei tainnut olla tapissaan omassakaan piirissä kun murhayrityksiä taisi olla peräti parikymmentä. Omat upseeritkin halusivat lopettaa sairaan johtajan, että se ei veisi kansaa aivan totaaliseen tuhoon, mutta valitettavasti eivät onnistuneet ja siitä joutui kärsimään koko kansa.

     • Wehrmachtin vastarintaupseerti olivat kyllä sellainen pellekokoelma, että on vaikeaa puhua heistä yleensä saksalaisina. Pohjasakkaa, joka on sitten hallinnut rikollisten käskyläisinä maata sodan jälkeen. Siis pieni saastasektori hallitsee ja pyörittää koko maata, joka oli tietenkin 90 % Hitlerin takana. Jos attentaatti olisi onnistunut, olisi siitä seurannut saatanallinen luhistuminen ja tuho.

     • Miten se tuollainen pellekokoelma just sattuikaan syntymään rotupuhdistetun natsivallan aikaan? On se vaan kumma, että noin pieni kannatus tuottaa noin voimakkaan vihan, että vähempi ei riitä kuin johtajan hengiltä ottaminen. Ja vielä huikean tuhatvuotisen valtakunnan tulevaisuuden keskellä. Ei nyt äkkiä tule mieleen, että näissä muissa untermenchen-luokitelluissa maissa olisi noin kovaa vastarintaa tehty johtajaa vastaan ja vielä maineikkaiden upseerien toimesta. Mannerheimikin käveli Mikkelin kadulla harva se päivä lounaalle vaikka osa kansasta piti häntä ryssänä. Joku tässä kaikessa mainostetussa Hitlerin glooriassa ei nyt täsmää.

     • Vihollinen oli soluttanut armeijan, mikä vain kiihtyi 20-luvulla. Turmeltunut upseeriklikki petti maansa

     • Muut maat olivatkin vihollisen orjia Suomi mukaanlukien. Ei siellä kv. eliitti murhauttanut tai ollut niiden koiria murhaamassa

     • Nyt on taas niin päin seiniä kuin voi olla. Hitler ajoi avoautossa 30-luvulla tervehtien kansaa ilman mitään suojaa. Henkensä kaupala, mutta hän tiesi, että tosiasiassa kansa rakasti häntä. Natsien turvatoimet olivat lähes nollilla verrattuna Lännen tai idän johtoon. Yksi esimerkki oli juuri Heydrich, joka ajoi aina samaa reittiä samaan aikaan tavallisessa autossa. JEsimerkkinä voisi kertoa myös yhden virolaisen ss-miehen muistelmat, kuinka hän nimenomaan hämmästeli Himm,lerin huolettomuutta. Hän tuli pienkoneella jonnekin Itä-Euroopan maahan ja poistui koneesta ilman mitään henkivartijoita. Mikä kontrasti esim. Neuvostoliiton pomoihin

     • Oli sillä vaan Hitlerillä (korpraali) huonoja kenraaleja kun niitä oli 19 ja taisi vain kaksi selvitä ilman, että joutui Hitlerin epäsuosioon ja erotetuksi. Siis sellaisetkin huipputason kenraalit kuin Manstein ja Rundstedt. Ei ihme jos sotatoimet menivät niin kuin menivät kun niitä oli johtavinaan korpraalin tasoinen lähinnä harjoittelijaksi luokiteltava psykopaatti. Eikä ihme, että kaikki oli ohi ja kirjaimellisesti Alles Kaputt KAHDESSATOISTAVUODESSA!

     • Hitler oli maailman eturivin sotapäällikkö. Hän oli suunnitellut Ranskan sotaretken itse, Mansteinista riippumatta samankaltaisen suunnitelman. Kenraalit yleensä olivat vanhoillisia tai johtivat sotaa huonosti tahallaan. Hitler joutui hartiavoimin vääntämään läpi Kiovan saartoliikkeen, joka maksoi N-liitolle paljon. Kenraalit olisivat menneet kapeana kiilana Moskovaan ja joutuneet tuhon omiksi

     • Siis oikeasti natsien käymä sota kesti viisi ja puoli vuotta jonka jälkeen armeija ja maa oli tuhottu. Tuollaiseen suoritukseen ei olisi yksikään kokenut kenraali pystynyt. Siihen tosiaan tarvittiin eturivin laskutaidoton ja kouluttamaton mieleltään sairas korpraali johtamaan kaikki totaaliseen tuhoon.

     • Ihmiskunnan vihollinen halusi tuhota Saksan ja usutti koko maailman eli alistamansa orjakansakunnat Saksan kimppuuun. Siksi se tuhoutui. Mutta yritti edes jotain muuta kuin kommunismiin alistumista

 9. Suomensukuisuus on baitövei geeneissä ei esim.suomennetussa sukunimessä.Sukunimien suomentaminen oli muodissa Suomessa 1800-luvulla.
  SUomalainen sukunimi ei siis tee geeneiltään suomensukuisia.

  • Suomalaisuuden voi lunastaa taistelemalla Suomen puolesta. Samalla suomalaisuuden arvo nousee, koska sen eteen joutuu nyt tosissaan ponnistelemaan ja altistumaan sortovoimille. Nyt on hyvä aika virkistää suomalaisuuden geenejä ja kulttuuriperimää. Taistelu todistaa suomalaisuudesta enemmän kuin geenikartta. Moni Suomen myyjä on 100% suomalainen geeniensä puolesta. Perimällä on toki paljonkin merkitystä, mutta se pitää aktivoida.

   • Ketkä esim. Suomensukuisia?
    Siis ”Suomen myyjistä”?

    Veikkaan aniharva, ellei kuulu ”hyvävelisiskotätsykkä” ym. verkostoihin?

   • ”Suomalaisuuden voi lunastaa taistelemalla Suomen puolesta”

    Talvisodassa Suomen joukoissa taisteli 400 muslimitataaria. Mutta ne ei taida olla persuille ”oikeita muslimeja”? Tai oikeita suomalaisia? Miten se nyt meneekään….

    Ja tutustukaa nyt hyvät ihmiset siihen miten ne geenit periytyvät. Ei ole olemassa mitään 100% suomalaista geeniperimää.

 10. Moni asioita seuraava muistaa varmaan, kuinka noin kymmenen vuotta sitten poliitikot rehvastelivat sillä, kuinka meillä osataan hoitaa nämä maahanmuuttoon liittyvät asiat ja välttää virheet, jotka Ruotsissa on tehty. Miten on käynyt? Täsmälleen samat ongelmat on nyt meillä pienellä viiveellä. Mitään ei opittu, mitään ei tehty toisella tavalla ja tässä on lopputulos! Päättäjät sietäisivät hävetä! Kyllä bussista jääneelle mustalle Valtterille jopa presidentti osti polkupyörän, mutta raiskatuille tyttöraukoille ei tunnu riittävän sympatiaa. Jos media ja päättäjät olisivat pystyneet, olisivat vaienneet kuoliaaksi nämä Oulunkin tapahtumat aivan kuten Englannissa kävi. Mikä ihmisiä oikein vaivaa ja missä ovat ne kuuluisat ARVOT?

  • Arvot ja poliittinen vastuu ovat kummatkin pelkkää sanahelinää. Kaikki kolme suurinta puoluetta kepu, kokoomus ja sdp puhuvat arvoista ja tekevät päätöksiä joista ei kanneta mitään vastuuta. Mikään ei ole niin pyhää, että sitä ei voisi uhrata liberalismin alttarile. Mutta, kolmen kuukauden päästä meillä kaikilla on tilaisuus näyttää mitä mieltä ollaan. Muuloinhan meiltä ei sitä kysytäkkään.

 11. Jos kansa äänestää vuodesta toiseen epäpäteviä ja kansaa halveksivia edustajia eduskuntaan, kansa pitää vaihtaa. Tai ulkoistetaan hallituksen toimet Viron hallintoviranomaisten päätettäväksi, niin jopa alkaa tulla isänmaallisia Suomi ensin-päätöksiä. Johtajuus ei ole sitä, että ajattelee toisen firman etuja ja laiminlyö oman firman menestyksen.

 12. Naurettavinta tai oikeastaan surullista huomata joidenkin ”isänmaallisten” viha entistä Saksan johtajaa, Hitleriä kohtaan, haukkujat näinollen ihailevat jutkuja jotka haluavat valloittaa joka euroopan maan muslimipaskojen ohjaamisella noihin maihin, lisäksi haukkuja olisi hallunnut että suomi olisi tuhoutunut sodassa, arvatkaapa miten sotaveteraanit teitä Saksaa haukkuvia arvostaa, ette ole heille edes koiranpaskan arvoisia.

 13. Minä siitä turvallisuudesta vain: ”Henkirikollisuuden yleisrakenne on rikollisuuden vähenemisestä huolimatta pysynyt muuttumattomana. Tyypillinen suomalainen henkirikos on yksityisasunnossa tapahtuva ryyppyriitatappo. Aseena on keittiöveitsi ja tekoajankohtana viikonloppu. Syyllinen ja uhri ovat vanhoja tuttuja, keski-ikäisiä, yksin asuvia, työelämästä syrjäytyneitä, alkoholisoituneita miehiä, joilla on takanaan useita aiempia väkivaltarikostuomioita. Tekohetkellä osapuolet ovat yleensä 1–3 promillen humalassa.”
  Lähde: Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.