Työministeri Lindströmin (sin.) erityisavustajan seuraaja löytyi sinisten nuorisosiivestä

16
Työministeri Jari Lindström on kutsunut erityisavustajakseen 23 vuotiaan, Sinisen tulevaisuuden nuorisojärjestön puheenjohtaja Tiina Ahvan. Nykyinen erityisavustaja Juha Halttunen siirtyy ”director”-nimikkeellä viestintätoimisto Bliciin. Ahva aloittaa tehtävässä 15.1.2019. Työministerin toisena erityisavustajana jatkaa Jami Arvola.

Tiina Ahva siirtyy ministerin erityisavustajaksi eduskunta-avustajan tehtävistä. Hän on toiminut Sinisten eduskuntaryhmässä puheenjohtaja Simon Elon, puolustusministeri Jussi Niinistön ja eurooppa-, urheilu- ja kulttuuriministeri Sampo Terhon eduskunta-avustajana.

Tiina Ahva on myös Sinisen tulevaisuuden nuorisojärjestön puheenjohtaja ja puolueen kolmas varapuheenjohtaja. Tampereella syntynyt Ahva on tuotantotalouden kandidaatti ja maisteriopiskelija Aalto-yliopistossa. Kutsu kävi kokolailla pikavauhtia, sillä media sai vasta tänään tietää ”Sinisen tulevaisuuden aivoiksi” tituleeratun Halttusen lähdöstä.

Lähde: TEM

16 KOMMENTIT

 1. Tollanen mätäsäkki ei enää tartte mitään avustajia, sen sijaan pian taqrttee henkivartiopita, sillä tollanen paskaläjä on pian vapaata riistaa.

 2. Mitähän jää sinisen tulevaisuuden ministerille itse tehtäväksi kun erityisavustajiakin on tuplaten? Tuskin juudas osaa persettään pyyhkiä itse, niin tavalliset avustajat hoitavat sen homman. Varsinaista ministeri työtäkään eivät sinisen tulevaisuuden ministerit tee koska he ovat sätkynukkeja, joiden suu puhuu ulkomailta saneltua poliittista jargonia.
  Sama koskee kaikkia muitakin ministereitä, puolueita, virkamiehiä ja valtamediaa. Amnattirikollisia kaikki tyynni.

 3. Tällaisella poliitikolla ei ole tekemistä mediatoimistossa, ellei hän tuo töitä tullessaan.
  — Saako viestintätoimisto Blic valtiolta rahakkaan sopimuksen?
  — Tekeekö samainen toimisto Sinisen tulevaisuuden vaalityöt asevelihintaan?

  • Sinisen ”puolueen” ministereitä on vain petoksen myötä. Näitä ei olla valittu tehtäviinsä kansan mandaatilla, vaan hyväveli-kikkailuilla. Sinisten ”puolue” ei tarvinnut yhtään ääntä saadakseen hallitusvaltaa, ja monta ministeriä valta-asemaan. Jonkinlainen parlamentarismin ja kansanvallan häpäisyn ennätys?

 4. Onneksi tuota läskinaamaa ei tarvitse enää ensi vuonna katsella medioista. Toivon että työttömyys uudistus ja aktiivimalli konkretisoitusi tälle velliperseelle kuin miljoona volttia.

  • Älkää nyt hyvät ihmiset alentuko ad hominem -argumentaatiovirheeseen. Hepun ulkonäön tai syömisen kritisoiminen saa näyttämään siltä, että teillä ei ole mitään valitettavaa hänen virka-asemaan saattamisen, tai hänen tekemien päätösten/ratkaisujen suhteen?

 5. Mahtaa olla paljon hommia. Tärkein tehtävä on ilmeisesti kuorettomien nakkien ostaminen valtion piikkiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.