Räjähdys Magnitokorskissa Venäjällä – Ainakin 14 kuollut, 27 yhä raunioissa

6
Kuva ei liity tapaukseen.
Mainos
Kerrostalossa Magnitokorskissa Venäjällä tapahtui uudenvuoden aattona räjähdys, jonka seurauksena ainakin 14 ihmisen kerrotaan kuolleen. Vielä tänään paikalliset viranomaiset kertoivat 27 henkilön olevan raunioissa.

Räjähdys tapahtui Neuvostoliiton aikaisessa kerrostalossa, jossa asui 1100 ihmistä. Räjähdys tuhosi 35 asuntoa ja vahingoitti kymmentä.

Raunioista on tähän mennessä pelastettu viisi ihmistä, mukaanlukien yksi sylivauva, hengissä ja 86 asukasta on paikannettu muualta.

Virallisesti räjähdys on leimattu ”kaasuräjähdykseksi”. Uusivuosi on vuoden suurin juhla Venäjällä ja Magnitokorskin räjähdyksen myötä kymmenet ihmiset ottivat vuoden 2019 vastaan tuoreeltaan kodittomana.

Mainos

Lähde: AFP

Mainos

6 KOMMENTIT

  1. Virallisesti kun Venäjällä jotain kerrotaan, se yleensä pitää paikkansa, toisin kun suomessa.

  2. Neuvosto aikana rakennettu talo lienee alkuperäiskunnossa. Samoin talouskaasu putkistot laippa pareineen ja instrumentointeineen. Ei tainnut olla kolminkertaista varmistusta, kuten meikäläisessä kaasuasetuksessa.
    Toisaalta en pidä ihmeenä jos Suomessakin tapahtuu tulevaisuudessa vastaavaa. Ulkomailta haalittu halpatyövoima ei työskentele niin pilkun päälle. Onhan meillä nähty esim. rakennusten kattojen romahtamisiakin viime vuosina hälyttävän usein.

  3. Miten niin leimattu ”kaasuräjähdykseksi”? Onko viitteitä siitä, että kyse olisi jostakin muusta, esimerkiksi terrorismista, vai mitä tässä tarkoitetaan?

  4. Tuon saman tekevät muslimit Ruotsissa ja on vain ajan kysymys milloin sama tapahtuu Suomessa. Mutta voipi olla, että kyseessä on Suomessakin vain ”kaasuräjähdys”, vaikka tietääkseni ”kaasu” ei huuda ”allahu akbar”!!!

    No, samapa tuo, eihän sillä ollut ”mitään” tekemistä islamin kanssa, eikä poliisi suostu kirjaamaan tapausta terrori-iskuksi, vaan kyseessä on ihan vaan ”vahinko” kuin entisen pojan naima reissulla.
    YLE:n satusetä Rönkä tosin inttää krohisevasti teolla olevan ”yhteyksiä” ”’ääri natseihin”, joka on äärimmäisen vakavaa, josta kertoo sekin, että kaikki kommunistiset toimittajat tanssivat uhrien haudoilla kuin lamakaudella Yhdysvalloissa tanssimaraton kilpailuissa lysähtäen tajuttomana maahan väsymyksestä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.