Mies murhasi vaimonsa Helsingissä? – Epäilty pakoili 1,5kk ulkomailla

13
Helsingin poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan 27.9.2018 tapahtuneesta epäillystä henkirikoksesta. Uhri oli vuonna 1991 syntynyt nainen ja epäilty uhrin vuonna 1987 syntynyt aviomiehensä. Epäilty rikos tapahtui yksityisasunnossa Helsingin Mellunkylässä.

– Rikoksesta epäilty poistui teon jälkeen Suomesta, mutta palasi takaisin noin puolentoista kuukauden kuluttua. Poliisi oli häneen yhteydessä koko sen ajan, jonka hän oli ulkomailla. Kun mies palasi Suomeen, Helsingin käräjäoikeus vangitsi hänet taposta epäiltynä. Esitutkinnan aikana rikosnimike tarkentui murhaksi, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Asia on edennyt tällä viikolla syyteharkintaan ja syytteen noston määräpäivä on 21.2.2019.

Poliisi ei voi tiedottaa asiasta tarkemmin, koska asia on jo syyteharkinnassa. Poliisi ei ole tiedottanut tapauksesta esitutkinnan aikana, koska se olisi voinut vaarantaa keskeneräisen tutkinnan.

Lähde: Poliisi

13 KOMMENTIT

 1. Poliisi oli yhteydessä vaimonsa murhanneeseen mieheen koko pako reissun ajan, mutta ei saanut haettua tai tuotettua tyyppiä Suomeen.
  Murha ei siis ole mitään Suomen poliisin ja oikeuslaitoksen silmissä?
  Sen sijaan nettilehden julkaisu on aivan hirvittävä ihmisoikeusrikos joka aiheuttaa Interpol tason hälytyksen.
  Eipä ihme että Suomi on ylähuultaan myöden upoksissa.

  • Raamattu kehoittaa teloittamaan koronkiskojat erittäin pahoina ääri-rikollisina. Koko maamme on nyt koronkiskojien vasallien vallassa, otamme lisää ja lisää velkaa, ja hallintovalta keksii lisää uusia petoksia, joiden pohjalta ylivelkaannumme yhä enemmän. Vanhukset elävät ulosteessaan, jne… Meistäkin tulee vanhuksia, haluamme varmaan samanlaisen kohtelun itsellemme. Siksi äänestämme samat koronkiskojien lakeijat määräämään kohtalomme yhä uudestaan??

   ”Hath given forth upon usury, and hath taken increase: shall he then live? he shall not live: he hath done all these abominations; he shall surely die; his blood shall be upon him. Ezekiel 18:13”

   http://www.federaljack.com/slavery-by-consent-the-united-states-corporation/

 2. Röhkäle sen tuossa tiivisti erinomaisesti. Jos haluat lisää tätä anna äänesi meille demareille.

 3. Kauheeta rasismia. Ihan kuulen jo uuninluukkujen kolinaa! Jaa se olikin olikin Arhis joka tuo lisää piriä. Heippa.

  • Kun ryhmä pakolaisia ovat olleet jossakin kunnassa 3 vuotta, ja valtio ei enää tue näitä, pitää kunnan ottaa tuplamäärä lisää entisiin verrattuna, jotta rahaa virtaa taas?

 4. Mahdollista tuomiota luettaessa katsotaan lieventävänä asianhaarana jatkuva yhteydenpito juttua tutkiviin viranomaisiin, mikäli kulttuurit ovat törmänneet saattaapi olla, että 4 tunnin yhdyskuntapalvelu riittää.

  • 1.5 vuotta lasketaan tuomioon koska se oli vähän kuin tutkintavankeus kun poliisi koko pakomatkan tutki ja seurasi.

 5. Kulttuuriteosta pitäisi myöntää mitali. Jos nainen oli suomalainen suvakki sai sitä mitä tilasi. Onpähän yksi idiootti vähemmän.

 6. Olisikohan asialla ollut raketti-insinööri, joka kävi kotimaassaan sopimassa sattumuksen naisen omaisten kanssa. Kättä päälle, kaksi kamelia ja kymmenen tuhatta dollaria naisen isälle. Näinhän tällaiset jutut sovitaan.

  Jos surmattu ei Suomessa elänyt raketti-insinöörilandian tapojen mukaan, niin palveluksenhan mies teki naisen suvulle. Heidän ei tarvitse kivittää naista.

  Nyt sitten tuli ylläri, kun palasi Suomeen, niin pistivät koppiin, vaikka asia oli jo sovittu.

  Poliisin olisi hyvä kertoa julkisuuteen tekijän etninen tausta. Muuten mielikuvitus alkaa laukkaamaan ja moni pistää tapauksen rikastajien piikkiin.

 7. Jokin tässä haiskahtaa. Miksi murhan tehnyt mies olisi yhteydessä poliisiin, kun luulisi, että häipyisi mutkaista tietä näkymättömiin ja vauhdilla! Pitikö tulla Suomeen kuittaamaan ja nostamaan tukirahoja vai mistä oikein on kysymys?

 8. Varmastikin ”uussuomalainen”, koska poliisi odotti kiltin kärsivällisesti ”uhrin” paluuta ”uusSuomeen”. ”Kultamunat” kuoriutuvat pilanntuneista munista tietenkin pilaantuneina eli hihhuleiden mielestä siinä kunnossa, josta on Suomelle eniten ”hyötyä”. Kalliita ”istutuksia” ovat nämä ”elämän sulostuttajat”, joiden ainoa odotettu tehtävä on olla olemassa siksi, että maa olisi sana hirviöllisesti ”monikulttuurillinen”. Voiko enää hullumpaa hullutusta maailma enää päällään pitää?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.