Tampereen poliisi pullavarkautta selvittämässä – ”Pullia turmeltui myyntikelvottomaksi”

30
Hätäkeskus ilmoitti Tampereella sijaitsevassa kauppaliikkeessä tapahtuneesta omaisuusrikoksesta. Suuripiirteinen kuvaus ”omaisuusrikos” varmasti räväytti paikallisen poliisin silmät auki ja muistutti näitä poliisin työn tärkeydestä.

Tapahtumapaikalle, Tampereen Pakkahuoneenaukiolle hälytetty poliisipartio sai kuulla liikkeen vartijoilta seuraavaa: 60-luvulla syntynyt miesasiakas oli ottanut paljain käsin liikkeen pullakorista pullan ja kätkenyt sen takkinsa sisään. Tämän jälkeen mies oli siirtynyt toisen pullakorin ääreen, ottanut pihdeillä pullan ja laittanut sen pussiin.

Pussituksen jälkeen mies oli siirtynyt kassajonoon, jossa hän oli huomannut vartijoiden läsnäolon. Tämän jälkeen mies oli palannut pullakorien äärelle ja palauttanut paljain käsin takkinsa sisällä olleen pullan pullakoriin. Palautuksen jälkeen mies maksoi pussissa olleen pullan kassalla ja vartijat ottivat hänet kiinni.

Pullan palautuksessa turmeltui pullia myyntikelvottomiksi ja poliisin mukaan tapahtunutta tutkitaan näpistyksen yrityksenä.

Lähde: Poliisi

30 KOMMENTIT

 1. Jumalauta, oikeus toteutui. Mutta kun miljardeja kavalletaan, niin kavaltaja palkitaan.

 2. Miten niin.näpistyksen yritys? Mies vain perui ”osto” päätöksensä johon asiakkaalla on oikeus. Ostoskori sattui unohtumaan kun meni kauppaan. niin silloinhan tasku on oiva apu kuljetella ostoksia.

 3. Tulipahan mieleen poliisista ja pullista tapaus kultaiselta 80-luvulta, jolloin Ääneskosken poliisilaitoksella konstaapeli söi huumepullia. Meni niin sanotusti pilveen ja ajeli poliisiautolla miten sattuu ja lopulta komeasti Suolahden poliisiaseman autotallin oveen.
  Juttu meni näin:
  ” Eräs Sukevan keskusvankilassa istuva vankeusvanki oli haastettu käräjille, minkä vuoksi hänet oli tuotu Äänekosken poliisiputkaan odottamaan jutun käsittelyä. Mies pyysi tyttöystäväänsä tulemaan tapaamaan poliisilaitokselle. Mukaan piti ottaman kahvia ja vähän pullaa. Leivontaohjeet oli annettu tarkasti etukäteen.
  Sukevan mies odotti kahvia ja pullaa turhaan, sillä Äänekosken poliisilaitoksella ollut komisario kielsi jyrkästi kaikkien elintarvikkeiden viemisen vangille. Asiasta nousi melkoinen rähäkkä, jolloin pullat joutuivat lopulta roskakoriin.
  Paikall oli kuitenkin sellaisen kotikasvatuksen saanut virkamies, jonka mielestä leipäviljaa ei pitänyt tuhlata mokomalla tavalla.
  Pullapussi jäi pöydälle ja pieni välikohtaus unohtui iltapäivän kuluessa. Kun tuli kahviaika, pullat olivat kuin tarjottimella. Parempi ne oli syödä kuin heittää roskien mukana kaatopaikalle.” :

 4. Oliko kyseesä voipulla, vai viineri, tämä on perin oleellinen seikka, kun aikanaan asiaa hovioikeudessa käsitellään, lupaa ylempiin oikeusasteisiin tuskin heruu…

  • Vihapulla, josta seuraa kovennettua. Lisäksi ei osoittanut riittävää röyhkeyttä ja malttia rikoksenteossa, josta seuraa rehelliselle suomalaiselle annettava lisämuistutus.

 5. Poliisit ja pullat, historia ei muutu.
  Toiseksi, tuon G+ jakopaikan linkin voi poistaa koska kyseistä palvelua ei ole enää olemassa.

 6. ”Todisteaineisto” tietenkin katosi poliisin omaan suuhun. Taas polpolta meni arvokasta aikaa todellisen rikollisuuden kitkemisessä. Eli netin syynäämisestä, jossa rehottaa kaikenlainen laittomuus ja kurittomuus. Nimittäin vihapuhe… ja jos joku nyt luuli, että kyseessä olisi ollut alaikäisiin tyttölapsiin kohdistuvaa kontaktin luonti niiden tekemänä, joiden nimeä ei saa sanoa. Erehtyy karvaasti ja kalkkisesti.

  Sillä rikostentorjunnassakin pitää sentään olla jonkinlainen prioriteetti eli kiireellisyys järjestys, sillä eihän poliisi voi kaikkea tehdä sillä onhan meitä kanta suomalaisia sentään kokonaista 5 miljoonaa ja poliisiseja aivan liian vähän huomioonottaen sen kuinka rikollista mielenlaatua valkoisella ”ylioikeutetulla” alioikeuksiin raahattavilla ”turvallisuusriskeillä” on syntyjänsä, sillä mikä pahinta on se, että pahimmat heistä ovat saaneet kunnollisen kotikasvatuksen ja uskovat Jumalaan sekä jaottelevat ihmiset kahteen ”kastiin” naisiksi ja miehiksi, tytöiksi ja pojiksi, pettureiksi ja isänmaallisiksi ja rehellisiksi ja epärehellisiksi sekä vielä kaiken kruuna se, että seksi kuuluu kotipiiriin kysyttäessä ja kun on EI! saatu niin avioliitto on tullut täytetyksi kuin entinen mäyrä, joka jäi auton alle.

 7. Oliko kyseessä viharikos, kenties vihapuherikos(kiroili) tai rikos ihmiskuntaa vastaan, koska poliisi otti asian noin vakavasti. Oliko pullien jauhot puhtaista pusseista vai kenties pimeiltä markkinoilta ja tärkein OLIKO jauhot VALKOISIA. Varsiryhmä otakoon tarkempaan tarkasteluun että saadaan oikeat mittasuhteet tähän kammottavaan rikoskeseen.

 8. Mä muistan kun eilisen päivän Iltasanomien otsikon. ”Poliisi söi vangin pullat, autolla metsään.” Iltaoksennuksen otsikko oli siten väärä jo silloinkin, jos ne ajoivat vaan ovea päin. Muistaakseni kytät olivat syöeet vanginpullat kahvitauolla. Oli vähän niinku ”donitsi meininkii” jostain jenkki leffasta. Heh, vedin hyvät naurut jo silloin.

 9. Miksi ette tee juttua Ranskan keltaliiveistä?

  Niin monissa kaupungeissa happeningiä.

  Kantaranskalaiset saaneet tarpeekseen kurjistamisesta.Haluavat eeustakin eroon-ihmekkös tuo.
  Taitaa olla 15. Viikonloppu.
  En usko, että tuota pysäyttää mikään,Ranskan kansalaiset ottaa maansa takaisin.

  Massat heräävät maailmassa.Hyvä niin, koska tämä on meidän yhteinen Tellus.
  Olimme reissussa Euroopassa, tv:ssä näytettiin Ranskan ja muidenkin maiden keltaliivitapahtumista.
  Heh…entä Suomessa esim.veronmaksajien maksamalla YLE:llä.Noup, rien.

 10. Poliisin ensisijainen tehtävä on suojella todella suuria rikollisia.

  Vain pikkurikolliset jäävät kiinni.

  Toisaalta, eihän poliisi edes yritä selvittää esim. pyörävarkauksia.

  Mihin poliisia tarvitaan? Keräämään rahaa valtiolle ja pelotteeksi tavallisille ihmisille.

  • Juupa.. ja mitenkähän käy, olisivat näyttäneet naamansa niin olisi paljastunut että kyseessä ei ole Odinit vaan säälittävät marsun joukot jotka haluaa pilata kaikkien isänmaalllisten maineen, kuten tekivät jo keltaliiveille.

  • Vapaamuurarit voivat olla maailman laajin lasten rituaaliteurastajien ryhmittymä. Miksi muuten eniten rappioituneet (eli rappareiden infiltroimat) maat ovat pahimpia lasten terrorisointi-maita?? Alla yksi rappareiden uhri kertoo kokemuksistaan, tuore video:

   https://www.youtube.com/watch?v=nryh8AjbbLk

   PS. Tuossa taitaa olla selitys sille, että kun maamme täyttyy joukkoraiskaus-arabeilla, hallitusvalta pitää tilannetta ihan normaalina – koska itse joukkoraiskaavat lapsia rappari-kulttimenoissaan, joissa kutsuvat lusiferi-jumalaansa esille?

   • Suurin osa meneillään olevista konflikteista maailmalla on vapaamuurarien käsikirjoittamia ja ohjaamia. Sekä Trump että Kim Jong.un ovat vapaamuurareita. Suuri osa joukko ampumisista on lavastettuja.

    Poliittiset puolueet ovat tyhjän täytettä typerälle massalle. Rikollinen eliitti riitelee keskenään vain siitä miten ryöstösaalis jaetaan.

    Masonic one party state.

    Todella suuria rikollisia ei oteta koskaan kiinni koska ovat vapaamuurarien suojeluksessa.

    Poliisit ja rikolliset kuuluvat samoihin salajärjestöihin. Pyramiidin huipulla he sopivat asioista sulassa sovussa keskenään.

    Ainoa todellinen ratkaisu on se mitä kirjassa Turner Diaries tapahtuu. Kirja on kuvitteellinen mutta kirjan kirjoittaja William Pierce halusi Turner Diaries teoksellaan ilmoittaa että tämä on konkreettisesti ainoa vaihtoeehto mikä meillä on jos me haluamme että valkoisia on vuoden 2050 jälkeen vielä maapallolla. Valkoiset joka on se todellinen kutistuva vähemmistö ajetaan niin ahtaalle että meillä ei käytännössä ole muuta vaihtoehtoa kuin toimia kuten tuossa kirjassa.

    Näillä eduskuntavaaleilla on yhtä paljon merkitystä kuin jos laittaisi vähän talkkia kakkavuoren päälle.

 11. Kaksikko ryösti kaupan Paraisilla – poliisilla käynnissä suuri etsintäoperaatio.

  Mutta oliko käynnissä suuroperaatio joukkoraiskaajien löytämiseksi? Oliko?

  Ei ollut!

  • ”Kajaanin viinakaupan ryöstöstä ja siihen liittyneestä mellakoinnista ei kerrottu lehdissä mutta asiasta levisi liioiteltujakin huhuja ympäri Pohjois-Suomea. Sotaylioikeus tuomitsi kesäkuun alussa 1942 ryöstöstä kuusi pataljoonan sotilasta kuritushuonerangaistuksiin joiden pituudet vaihtelivat 10 kuukaudesta 6 vuoteen. Tuomituista yksi oli korpraali ja loput sotamiehiä. Heidän tuomionsa muuttuivat lopulta ehdonalaisiksi niin, että kaikki palasivat jo syksyyn 1942 mennessä rintamalle.”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.