Oulun lapsiraiskausjutuista ensimmäinen tuomio

12
Oulussa tapahtuneista, koko maata järkyttäneistä lapsiin kohdistuneista raiskaustapauksista on tänään annettu ensimmäinen tuomio. 

44-vuotias Muso Asoev tuomittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon.

Teot, joista Asoev tuomittiin, tapahtuivat viime kesä-syyskuun välisenä aikana ja uhriksi oli valikoitunut 10 vuotias tyttö, joka käräjäoikeuden mukaan poti erityistä luottamusta. Käräjäoikeus näki tämän raskauttavana tekijänä.

Oulussa tuli viime vuoden lopulla ja osin tämänkin vuoden puolella ilmi tusinatolkulla lapsiin kohdistuneita ahdistelu-, ja raiskaustapauksia, joista epäiltyinä on sekä yksittäin että ryhmissä vierasmaalaisia maahantulijoita.

Lähde: YLE

 

12 KOMMENTIT

  1. Hyvä että tuomittiin ,mutta aivan liian lievän sai .Mini pitäisi olla aina vähintään 7 vuotta kun kysymyksessä on lapsi ,eikä mahdollisuutta aikasempaan vapauttamiseen saa olla.

  2. Kysymys Nergiltä: miksi tämä päästettiin suorittamaan agendaansa vaikka tiesit asiasta jo etukäteen???

  3. Liian helpolla pääsi. Oikea tuomio olisi kiinnittää jalkapuuhun torille ihmisten syljettäväksi ja lyötäväksi ja sitten ripustaa kaulastaan roikkumaan kunnes henki lähtee.
    Henkirikoksista tulisi samaten seurata välitön kuoleman rangaistus.

  4. 3v8kk kuinkahan paljon se hyvittää tytön tuskaa. Tarviikohan tyypin istua puoltakaan tuosta jonka jälkeen on valmiina entistä kovempiin seikkailuihin. Kuinkahan rikkinäinen tytön koko loppuelämä tulee olemaan. Media varmaan tuo taas näkyviin raiskaajan uskonnollisen yhteisön mahdollisesti kokeman ahdistelun ja pelon, mutta tyttöjen kokemuksista ja tulevaisuudesta ei puhuta mitään. He eivät ole ansainnet yhtään ruutuaikaa vaikka muuten kyllä vaahdotaan tasa-arvosta. Ehkäpä joku raiskatun videohaastattelu vaihtoehtomediassa voisi valottaa hieman kolikon toistakin puolta. Sillä voisi myös toimia varoittavana esimerkkinä ja ehkäistä muita tekemästä samoja virheitä. Tässä voisi olla vaihtoehtomedialla iskun paikka!

  5. Voi herranen aika näitä naurettavia ”tuomioita” tässä maassa, 10v lapsen viattomuus loppuelämäksi tuhottu ja kehdataan antaa tämmösiä ”voi voi sua raukkaa päänsilitys tuomioita” kertakaikkiaan kuvottavaa

  6. Suvakkien ilme ei värähdäkään raiskatun lapsen puolesta ja hänen kokemansa kovan kohtalon takia. EI! Heidän lämpimät ja osaaottavat ajatuksensa on muslimi lapsenraiskaajan tykönä kostunein ”silmin”.

  7. Oulun Puskaradiossa tiedetään, että 44-vuotias Muso Asoev olisi mahdollisesti työskennellyt päiväkodissa Oulun Tuirassa. Tämä selittäisi tapaukseen liittyvän salailun, josta MTV3 uutisoi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.