Poliisi vaitonainen Vantaalla tapahtuneesta, useita partioita vaatineesta ”väkivallanteosta”

7
Itä-Uudenmaan poliisi sai aamulla vähän kahdeksan jälkeen tehtävän Vantaalle Karhunkierrokselle. Ilmoituksen mukaan paikalla oli tapahtunut väkivallanteko, mutta poliisi on äärimmäisen vaitonainen yksityiskohdista, eikä medioille ole annettu minkäänlaista lisätietoa tapahtumista.

Poliisin tiedotteen mukaan tehtävälle osallistui useita Itä-Uudenmaan poliisin partioita sekä myös sairaankuljetuksen yksiköitä. Sivullisille ei tehtävästä koitunut virkavallan näkemyksen mukaan vaaraa ja epäilty tekijä on nyt poliisin hallussa.

Tapaus siirtyy nyt Itä-Uudenmaan poliisin tutkintaan ja jatkuu teknisellä tukinnalla ja asianosaisten kuulusteluilla. Poliisi lupaa tiedotteessaan tiedottaa asiasta lisää jahka tutkinta etenee.

Lähde: Poliisi

Aiheesta lisää:

Lisätietoa Vantaan väkivallanteosta – Ulkomaalaistaustaista epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja huumerikoksesta

7 KOMMENTIT

 1. USA:ssa toimittajat suoltavat vastaavista tapahtumista livestream-lähetyksiä jotta totuus tulee esiin

  ”Perustietoa turvapaikanhakijoille / Basic information for asylum seekers”

 2. Mitä tämä sivullinen tarkoittaa. Onko poliisi ryhtynyt selvännäkijäksi?

  Tietääkö poliisi ennalta kuka on sivullinen ja kuka ei?

  Myös kaikki jotka eivät olleet turvakodissa kun Haagan puukottajaterroristi iski olivat siis sivullisia?

  Nythän Suomessa onkin turvallista kun me tiedämme että me olemme sivullisia, esim. Turun puukotusterrorissa ne jotka sijaitsivat yli 100 m puukotuksesta olivat poliisin mukaan sivullisia tällä samalla pilipali poliisin logiikalla.

 3. Kuten aina sama kuvio toistuu taas.

  Poliisi tulee laskemaan veitsen iskuja, luodin reikiä ja laittaa uhrit ruumispusseihin.

  Parempi ratkaisu on kun ihmiset saavat hankkia itsepuolustukseksi aseita ja näin kykenevät todella torjumaan väkivallanteon ja jopa ennalta ehkäisemään väkivallan uhan.

  Suomi on sosialistinen harvainvalta. Ministereillä on turvamiehet mutta kansa ei saa hankkia edes välineitä omalla kustannuksella omaksi turvaksi.

 4. Näin vaalien alla polpo peittelee kaiken joka vahigoittaisi nykyisiä hallituspuolueita. Käsky tullut suoraan huipulta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.