Video: Miten ruotsalainen ”bättre folk” suhtautuu monikulttuurisuuteen?

7
Ruotsissa ollaan tunnetusti monissa asioissa rutkasti Suomea ja muuta maailmaa edellä. Yksi tällainen asia on eittämättä monikulttuurisuus. Oheisella videolla ruotsalaiset poliittiset aktivistit harrastavat kulttuurivientiä paremman väen asuinalueelle ja reaktiot ovat hivenen ristiriidassa esimerkiksi Ruotsin vaalitulosten kanssa.

Lähde: Youtube

7 KOMMENTIT

  1. Ja minä kun luulin että konstaapelit Kling ja Klang ovat vain Peppi Pitkätossu-kirjojen hahmoja!!!!

  2. Polpo hyökkäsi heti kun heränneet yrittivät valistaa ihmisiä yhteiskunnan tilasta.

    Suomen polpo on kurssitettu Ruåtsin polpon opeilla.

  3. Mutta kumpi noista oli se joka osaa lukea? Asia tulee paljon ajankohtaisemmaksi siinä vaiheessa, kun noita vinkujia yritetään kouluttaa poliiseiksi. Lähtökohta olisi kyllä paljon helpompi, kun kengännro valmiiksi tangeeraa IQ:ta

  4. Aika nuivaa, kaunis ja vahva rukous suurelle allahille nyt vain kuuluu normaaliin ruotsalaiseen arkeen joten parempi vain hyvien ihmisten tm opetella uimaan ja tottua pallittomien eunikkien älyvapaaseen ujellukseen.

  5. Tällainen auto ja ämyrit jokaiseen pikkusievään nukkumalähiöön ja etenkin vihervasemmistokommari alueilla aamukrapulaa hoitamaan jo ennen kukonlaulua. YES! REALITEETTITERAPIAA

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.