Macron antoi sotilaille luvan ampua keltaliivejä, mikäli henkiä on uhattuna

27
Ranskan presidentti Emmanuel Macron on saanut käsiinsä varsin sitkeän ongelman, nimittäin ympäri maan levinneet keltaliivien mielenosoitukset. Mellakoiksi äityneet, alunperin polttoaineiden hinnoista leimahtaneet mielenosoitukset ovat jatkuneet kuukausia, eivätkä osoita laantumisen merkkejä. Nyt presidentti Macron on antanut luvan ampua mielenosoittajat, ”mikäli henkiä on uhattuna”.

Itse mielenosoituksia kaitsemaan ja julkisia rakennuksia suojelemaan määrätyt sotilaat ovat joukko-osastosta, jota normaalisti käytetään terrorismin torjuntaan. Nyt tähtäimen läpi näkyy kuitenkin toisenlainen ”vihollinen”.

Pariisin alueesta vastaava kenraali General Bruno Leray on kertonut sotilaiden saaneen tiukat ohjeet siitä, kuinka mielenosoittajien kanssa tulee toimia, mutta ettei tulen avaaminen mielenosoittajia vastaan ole poissuljettu vaihtoehto.

Macronia on arvosteltu sotilaiden lähettämisestä mielenosoittajia vastaan ja kriitikot näkevätkin, ettei sotilailla ole tarvittavaa koulutusta hoitaa yleisesti ottaen poliisille kuuluvat työtehtävät. Sotilaiden käyttöä siviilejä vastaan pidetään myöskin arveluttavana.

Leray sen sijaan on saanut kritiikkiä ulostulonsa puolesta. Kenraali on todennut, ettei näkemystensä jakaminen ollut poliittinen kannanotto, vaan varoitus.

Lähde: Politico

27 KOMMENTIT

 1. No siitähän onki jo menny muutama vuosikymmen täällä euroopassa, kun johtajat viimeksi ammuttivat kansalaisia…

 2. Tivottavasti armeija liittyy keltaliiveihin ja niittaa tuon potentiaalisen kansanmurhaajan ennenkuin on liian myöhäistä.

 3. Eräs A. Stubido hihittelee myhäillen kulisseissa, kun hänen villit fantasiansa ASEISTA joita käytettäisiin sekä siviili- että sotialspuolella toteutuu. A Stubido on EU:n investointpankin varajohtajana junaillut valtavasti resursseja ”suurten poikien leikkeihin”, eli EU:n sisäisten joukkojen asevarusteluun.

 4. Macronin pelle se pitäisi armeijan ampua eikä omia kansalaisiaan jotka vain toteuttavat tyytymättömyyttään maan suvakkipaska teemaan, A Stupido voisi saada myös harhsluodista, ihan turha pelle.

 5. Keinotekoinen oikeisto-vasemmisto jaottelu ei enää toimi ranskassa ja siellä on ymmärretty missä se todellinen vihollinen piileskelee. Tämä on juuri sitä mitä globalistipellet pelkäävät! Hienoa!

 6. Armeija kansaa vastaan; ihan kuin entisessä Neuvostoliitossa!
  Saapas nyt sitten nähdä, ammutaanko siellä se kaiken muuttava laukaus. Yksi riittää.

 7. Kansanmurhaaja Macron alkaa paljastaa todellista nahkaansa. Eipä tuossa taida enää paljon kansalaisten ihmisoikeudet muutenkaan painaa, kun äijä on puuhastellut eurooppalaisten kansanmurhaa väestönvaihdon kautta koko pienen ja säälittävän uransa.

 8. Emmanuel Macron on globalistinen murhaaja. Tätä käskyä ja tulevia täysin ihmisoikeuksien ja demokratian vastaisia sotilaallisia toimia ja voimankäyttöä niin, että tuli avataan väkijoukkohin voi täysin verrata Kiinan Tianjin aukion aukion verilöylyyn v. 1989 kesäkuun alussa, jolloin Kiinan armeja puuttui verisesti tappamalla sadoittain opiskelija mielenosoittajia, jotka vaativat demokratiaa Kiinaan ja vapaampia yhteiskunnallisia oloja, jota voi kaiketi kuvailla ”ihmiskasvoiseksi kommunismiksi”. jota Tsekkoslovakiassa v. 1968 myöskin mielenosoituksissa vaatineet opiskelijat ja myöhemmin työläistenkin liittyessä mukaan vaatimuksiin Varsovan liiton maat Neuvostoliiton johdolla tekivät sotilaallisen intervertion, joka sai nimekseen ”Brezhnevin oppi” silloisesta Neuvostoliiton kommunistiesen puolueen pääsihteerin Leonid Brezhnevin (1906-1982) mukaan.

 9. EU on rauhan projekti.
  Tässä saamme jälleen kerran todistuksen siitä, kun jokainen tietää mistä käskyt marionetti macronille tulee.

  Tämä on alkua siihen mihin koko EU on ajautumassa ja miten kansalaisia tullaan jokaisessa EU maassa käsittelemään.

  Tervetuloa totalitarismi.

  • Narsistit riehuvat aina kun tavikset sen sallivat, vapaaehtoisesti tai kansojen nylkemistä toivovien pakottamina.

 10. Joku voisikin alkaa valmistaa tähtäinkuviolla varusteltuja liivejä. Luoti sydämeen säästää globalistivaltiolle kalliiksi tulevia hoitokustannuksia, mikäli liivi jää kitumaan.

  Suomessa valtio on tilannut ainakin ruumissäkkejä hyvissä ajoin eli kuvion toistuminen on täällä jo otettu huomioon.

 11. Macronin poliisit ovat puhkoneet ihmisten silmiä isoja määriä projektiiliammuksilla. Sen lisäksi savu- ja kyynelkaasukranaatit ovat katkoneet raajoja. Poliisi on myös hakannut ihmisiä henkihieveriin. Macron on lähettänyt jo aiemminkin Eu-lipulla varustettuja panssariajoneuvoja ihmisiä vastaan.
  On erittäin kuvaavaa että yksikään Eu maa ei ole tuominnut Macronin tekosia. Se on mitä kovin todiste siitä että EU on Deep Staten prokekti ja käskyt tulevat pyöreästä pöydästä. Kaikkien Eu maiden hallitukset ja eduskunnat ovat nukketattereita kansojen kusettamiseksi. Ranskan keltaliivit ovat heränneet totuuteen ja Macronin on käsketty tappaa heidät.
  Suomenkaan poliittinen eliitti ei epäröi hetkeäkään käskyä tapattaa omia kansalaisiaan jos Deep Staten käskee.

 12. 100% todiste siitä että keltaliivit ovat oikealla asialla!

  Macron on pankkivallan sätkynukke, Rothschildien luottomies.

  Ja koska raha ei ollut tarpeeksi voimakas ase lannistaa kansa, nyt sitä yritetään lannistaa asevoimilla.

  Tämä tulee johtamaan siihen että kansa jyrätään verisesti asevoimilla tai laajaan kansannousuun Ranskassa joka laittaa Macronin ja muun rikollisen eliitin giljotiinille.

  Jos Ranskassa syntyy kansannousu sen pitäisi levitä myös muihin EU maihin.

  Toivottavasti keltaliivit eivät peräänny uhkailun ja pelottelun edessä.

  Itsepuolustukseksi saa aina ampua takaisin, vaikka viranomaisia.

  Viranomaiset ovatkin niitä suurimpia rikollisia..

  .

  • Kyllä, europirut vastuuseen, Katainen syytteeseen ja Macron koekäyttämään vanhaa ranskalaista keksintöä?

   Ehkä siinä olisi Euroopan pelastus?

 13. Rikollinen eliitti näyttää todelliset kasvonsa. Tältä näyttää kun omaa kansaa väkivaltaisesti alistetaan.

  Ei tästä ole pitkä matka enää sisällissotaan. Eikä ranskalaisilla siinä ole enää mitään hävittävää.

  JUMALAUTA, täytyy lopullisesti lopettaa vikiseminen jostain posken kääntämisestä ym.

  Tuossa on lopputulos kun te käännätte poskenne.

  Aseita kansalle ja valta kansalle!

  Kaikki kunnia ja tuki keltaliiveille.

 14. Ei tässä kannata enää mitään pidätellä. Antaa palaa vaan täysillä. Sotilaallinen järjestäytyminen ja poliisilaitosten riisuminen aseista. Suojelevat rikollisia ja tappavat kansalaisia.

 15. Uskaltaako Makarooni micro aivo Macron kävellä Pariisin keskustassa tai yleensä ulkona? Veikkaan että ei ja syy on siihen hyvä.

 16. Jos joku tai jotkut ammutaan hengiltä noissa pippaloissa, ei enää pata porise, vaan kiehuu yli. Macron on vähän tyhmä, kun kuvittelee voivansa pakolla pysäytää protestoivan kansan. Yksikin ruumis voi saada epävarmatkin barrikadeille.

 17. Alas tyranni Macron! Alas globalistipirut! Alas sadisti Stubb! Eurokommunistiset sortajat päätyvät lopulta sinne mihin muutkin Euroopan viimeiset kommarit kuten Ceacescu.

 18. Tosta käskystä kansa raivostuu,varsinkin jos/kun se ensimmäinen laukaus kajahtaa!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.