Kokoomuslaispoliitikko uhkasi Laura Huhtasaaren ja tämän perheen henkeä

18
Kunnallispolitiikassa toimiva kokoomuksen porilainen miespoliitikko uhkaili keskiviikkona perussuomalaisten varapuheenjohtajan ja kansanedustajan Laura Huhtasaaren sekä tämän perheen henkeä. Asiasta kertoi Suomen uutiset.

Mies toimitti uhkauksensa kertomalla surma-aikeistaan hätäkeskukseen. Miehen sijainti selvitettiin uhkauspuhelun yhteydessä ja poliisi otti miehen kiinni.

Vuoden 2019 eduskuntavaalien alla on nähty jos jonkinlaista haitantekoa ja väkivaltaa aina pahoinpitelyistä sellaisen yrityksiin ja uhkailuista ilkivaltaan. Presidentti Sauli Niinistö vetosi aiemmin tällä viikolla vaalirauhan puolesta ja kaikki eduskuntapuolueet ovat tuominneet väkivallan.

Lähde: Suomen uutiset

18 KOMMENTIT

   • Jaksatte olla värillisen adoptio lapsen kimpussa vuosikaudet. No, rökitätte kyllä myös tupamäen adoptio tytärtä, joka on ehdokkaana.
    ”Ei me olla rasisteja, jokaisen vaan pitää olla olminkalpea ja vaalea”

 1. Kokoomuksella on yhteinen arvopohja äärivasemmiston kanssa. Taas se on todistettu.
  Petteri Orpon on syytä osoittaa aktiivista katumista huonosta puolueen johtamisestaan ja erota kokoomuksen satulasta.
  Yksikään puolue ei voi tehdä hallitus yhteistyötä väkivalta-puolue kokoomuksen kanssa profiloitumatta väkivaltaiseksi.

 2. Jänskää vaan, että käytännössä kaikki uhkailu ja häirintä on kohdistunut kansallismielisiin. Tekijöinä joko matut, viherkommarianarkistit tai sitten vaikka Kockoomus, kuten tässä tapauksessa.

  Meidän kaikkien rakastama valtavalemedia ei tietenkään uutisoi yksityiskohtia, kun tilanne on näin päin.

  • Ehdotus: lakkautetaan noista kahdesta vain toinen ja se, joka on saanut enemmän konkreettista pahaa aikaan.

 3. nimi julkiseksi niin nähdään kuka tappaa ja kenet. pääsee kansallismieliset vähä kurmoottaa tollasta mulkkua kun tiedetään kuka on. vanha viidakon sanonta. voipi tollanen leikki kapsahtaa omaan nilkkaan ja pahasti. jos laura tuntee tarvitsevansa turvamiestä olen valmis siihen hommaan

 4. Vieläkö joku väittää, että kansallismieliset ovat väkivaltaisia fasisteja ja natseja?

  Kokoomus tosiaankin on ”lähentynyt” äärivasemmistoa ja vihreitä.

 5. Hallitusta kun korjattiin, niin sale anoi ymmärtää tv:ssä ettei ketään saa syrjiä missään tapauksessa paisi jos saa siihen luvan tai jopa kehoitetaan syrjimään? Siksi salenpuheita voi pitää pehmoisina!

 6. Kerrankin rehellinen kokoomukselainen, joka sanoo aikeensa suoraan ja kiertelemättä. Puolue edistyy ja lopettaa kohta valehtelun kokonaan?

 7. Ilmankos Orpo on ollut hiljaa viimeaikojen ”vaali väkivallasta” Kokoomuksen arvopohja on todella valikoivaa. sale voisi myös suosittaa omilleen peiliinkatsomista ja katumusharjoituksia kuten kehoitti Halla-ahoa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.