Puola kieltäytyy noudattamasta EU:n uusia tekijänoikeuslakeja

9
Puolasta kantautuu jälleen ”kummia”. Maan johto on ilmoittanut, ettei Puola aio noudattaa Euroopan unionin asettamia uusia tekijänoikeuslakeja ja perustelee kantansa sananvapauden puolustamisella. 

Puolassa vallankahvassa olevan ”Laki ja oikeus”-puolueen puheenjohtaja Jaroslaw Kaczynskin mukaan uudet tekijänoikeuslait ovat uhka vapaudelle sillä ne ”kieltävät tiedonvälityksen ja meemit”.

Täysin maa ei aio uusien lakien ulkopuolelle jäädä, vaan kertoo noudattavansa niitä sellaisilta osin, kuin ne ”turvaavat vapautta”. Yhdysvaltalainen sanomalehti epäilee puheiden olevan vain nuorten äänten kalastelua EU-vaalien alla ja toisaalta myöskin vastapainoa ”Laki ja oikeus”-puolueen saamalle kritiikille sen väitetyistä toimista sananvapautta vastaan.

Lähde: Yhdysvaltalainen sanomalehti (lehti kieltää artikkelinsa levityksen EU-alueella, joten linkkiä tai muutakaan tunnistetta ei voida tarjota)

Aiheeseen liittyvää:

Toteamus ”Jokaisella on oikeus sananvapauteen” todettiin Facebookin yhteisönormien vastaiseksi

 

9 KOMMENTIT

 1. ”Lähde: Yhdysvaltalainen sanomalehti (lehti kieltää artikkelinsa levityksen EU-alueella, joten linkkiä tai muutakaan tunnistetta ei voida tarjota)”

  Täh? Ei ole totta. Lehdet kieltävät uutisartikkeleihinsa linkkaamisen. EUroistoliitto on jo täällä!

 2. Puola on jo kokenut totalitarismin ikeen eikä halua sitä enää niskaansa.
  Sen sijaan Suomessa kokoomus, keskusta, vihreät, sdp, vasemmistoliitto, rkp, siniset ja kd haluavat totalitaristisen valtiomallin jonka pyramidin huipulla he paremmat ihmiset olisivat. Pitkän tyhjän tilan jälkeen olisi vasta kansa, mutta nämä ylimieliset idiootit luulevat tekopyhyydessään leijuvansa ilmassa.

 3. Ihanaa kansallistottelemattomuutta, mutta olisiko suomelian kastroiduilla lökäpöksypäättäjillä mitään edellytyksiä tuollaiseen? No ei. Taitaa vain ruskea kaksihaarainen kieli mennä solmuun

  • Vastahan MEP Henna Virkkunen radiossa selitti, että kaikki EU:n lainsäädäntö ei ole aivan ideaalista, mutta pitää vain säätää, kun parempaakaan ei komissiolta saada.
   Lammaskansa tietenkin äänestää tuo Ajatusten Tonavan jatkoon, kuinkas muutenkaan.

 4. Seuraava eduskunta on kopio edellisestä. 95-99% on selkärangattomia parasiitteja.

  Tuleva eduskunta pilaa Suomen poliittisen ilmaston. Ja siihen ovat myös syyllisiä äänestäjät!

  Verotuksella eduskunta varastaa kansalta.

  Lampaat ansaitsevat tulla teurastetuksi. Määkivä lammaslauma suorastaan haluaa tulla teurastetuksi.

  Vapaamuurarit ja juutalaiseliitti käyttävät valtioita työvälineinä tavoitteidensa saavuttamiseksi.

  Kansallinen sekä ylikansallinen poliisi suojelevat näitä rikollisia. Ne ovat heidän palveluksessa.

  Suomen hallituksella ja EU hallinnolla on vain tarjota vihatekoja Suomen kansaa vastaan. Ei mitään muuta.

  Sen sijaan että täällä netissä roikutaan toistamassa samoja asioita mitkä on jo erittäin hyvin tiedossa – olisi syytä aktivoitua ja siirtyä suoraan toimintaan.

  Me tiedämme jo kaiken oleellisen vihollisesta. Oli sitten kyse petturi ministereistä, Bilderberg kokouksista, CFR:n toiminnasta, EU:n poliisivaltiosta, YK:n linjauksista ym. – niiden toiminta on kaikki suunnattu meitä vastaan.

  Me olemme vain hyväksikäytettävän maksajan asemassa.

  Pelokkaina kuitenkin esim. kansalliset vetäytyvät ja välttelevät siirtymistä suoraan toimintaan. Odottavat että ehkä seuraavat vaalit muuttavat tilanteen paremmaksi. Odottavat että uuden blogin perustaminen joka taas paasaa samoista asioista muuttaa tilannetta.

  Sitten on näitä runsaasti jotka vaativat että ei pidä ryhtyä mihinkään koska se voi kääntyä meitä vastaan. Se on kuulemma vallanpitäjien ansa, johon ei pidä astua. Ne yrittävät kuulemma houkutella meitä tekemään jotain josta sitten voivat meitä syyttää ja vaatia sitä sun tätä. Ei pidä tehdä mitään radikaalia, koska se kuulemma taas kääntyy meitä itseämme vastaan.

  Eli näiden jarrumiesten mielestä pitää vain odottaa että käy samoin kuin Ruotsissa, että yhtenä päivänä herätään siihen todellisuuteen että Ruotsia ei ole enää olemassa. Samoin pitää käydä Suomessa näiden ”kansallismielisten” jarrumiesten mielestä. Vielä senkin jälkeen jatkuu hokeminen: ei pidä tehdä mitään mikä voi kääntyä meitä vastaan.

  Nk. kansallismielisten parissa on levinnyt typerääkin typerämpi tapa yrittää jaotella poliittisesti korrektiin ja poliittisesti epäkorrektiin tomintaan. Eli tehdään sitä mitä vihollinen haluaakin: itse sidomme kätemme selän taakse.

  Aina on olemassa sellainen mahdollisuus että vihollinen yrittää soluttautua meidän joukkoihin, sellaista maailmaa ei ole olemassa etteikö näin voisi käydä. Mutta niin kauan kuin meitä ei vihollinen ohjaile – me pidämme ohjakset omissa käsissämme – me olemme lähempänä voittoa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.