Ruotsissa asuvista lähes 29% ulkomaalaistaustaisia

17
Vuoden 2018 lopussa 29% Ruotsissa asuvista omaa vierasmaalaiset juuret. Määrä on yli kaksinkertaistunut nykyiseen noin kolmeen miljoonaan vuosituhannen vaihteen 1,4 miljoonasta. Samalla aikavälillä taustaltaan ruotsalaisten määrä on vähentynyt 24 000 henkilöllä.

Syyt ulkomaalaistaustaisten ihmisten räjähdysmäiseen kasvuun löytyvät maahanmuutosta, sillä viimeisen 20 vuoden aikana Ruotsiin pyrkiville ulkomaalaisille on myönnetty yli kaksi miljoonaa oleskelulupaa, joista suurin osa pysyvinä.

Vuonna 2015 iskenyt turvapaikanhakijoiden vyöry on näkynyt myöskin länsinaapurissamme. Ruotsista esimerkiksi turvapaikkaa haetaan eniten Syyriasta, Afganistanista ja Irakista ja noin 60% turvapaikanhakijoista on miehiä.

Ruotsin viranomaisten tilastokeskuksen luvut ovat eittämättä hätkähdyttäviä ja vertaansa vailla, ainakin pohjoismaissa. Esimerkiksi Suomessa vuoden 2017 lopulla ulkomaalaistaustaisia oli noin 385 000, eli noin 7% väestöstä.

Lähde: Samhällsnytt, tilastokeskus

 

17 KOMMENTIT

 1. Hejsan, hoppsan, falle-ralle-ra, ja kaikki hyvin Svea-mamman maassa.
  Kalifaatti näyttääkin syntyvän pohjolaan.

   • Kaija et kauas ampunut. Se hirviö on todellakin itse perkele joka ilmenee islaminen kautta. Se viekoittelee kaikki, kuten on saanut lirkuteltua paavin, Obaman ja suurimman osan EU:n päättäjistä puolelleen. Monet niistä ovat saatanan käsikassaroita, joista pahimmat tulee luultavasti olemaan paavi ja piilokommunisti prinssi Charles, joka on myös kehunut olevansa Vlad seivästäjän (Draculan) jälkeläinen. Mutta ei tarvitse pelätä (pelko ruokkii saatanaa) , sillä loppu on lähellä ja Jeesus tulee auttamaan ja pelastamaan hyvät ihmiset jotka turvaavat Häneen ja Kaikkivaltiaaseen.

    • ”Jeesus tulee auttamaan ja pelastamaan hyvät ihmiset jotka turvaavat Häneen ja Kaikkivaltiaaseen.”

     Kaikki helvetin hulluus tällä planeetalla on lähtöisin uskonnoista.

 2. Kun vierailin pikkupoikana Ruotsissa maa näytti siistiltä. Oli rauhallista ja vanhemmat hamstrasivat sikäläistä voita ja muita herkkuja kotiin viemiseksi. Sitten en käynytkään vuosikymmeniin ennen kuin 90-luvun alussa. Silloinkin maa oli vielä ihan jees.
  Vuonna 2006 Ruotsi näytti jo ihan muulta kuin Ruotsilta. Vieläkin oksettaa.

  • Ei Eurooppaa vallata sotimalla, vaan asuttamalla, sanoi imaami tv:ssä ”Sharialakia Tanskassa” –ohjelmassa. Yksikin Euroopan maa, jossa muslimien osuus väestöstä kohoaa yli 30 %:iin, on tulevaisuudessa menetetty sivilisaatio. Islamin opetukset ovat ristiriidassa jokaisen eurooppalaisen valtion perustuslakien kanssa, puhumattakaan eurooppalaisista elämänarvoista. Poliittinen korrektius tuhoaa länsimaat askel askeleelta.

   Iranilaistaustainen Alan Salehzadeh: ”Poliittinen islam on huomattavasti vaarallisempi ideologia kuin natsismi.”

   Natsihallinnon jälkeen ihmeteltiin, miksi hyvät ihmiset sallivat kaiken tapahtua.
   Saksalainen pappi Martin Niemöller (1892-1984): ”Paha maailmassa etenee usein juuri siksi, että hyvä ei tee mitään vastustaakseen sitä. Kuten Martin Luther King Jr. on sanonut: ”Lopussa me emme tule muistamaan vihamiehiämme sanoja, vaan ystäviemme vaikenemisen.”

 3. tämä 7% on myös liikaa….koska ovat pummilla, ei maa jossa on puolimiljoonaa työtöntä pysty elättämään maahantunkeutujia. 2 miljoonaa työtätekevää elättää loput, ja meitä pottunokkia on karvikset mukaanlukien 5,4 miljoonaa..

 4. Ruotsi on menetetty. Ainoa hyvä puoli on se että emme tulevaisuudessa koskaan häviä Ruotsille jääkiekossa!
  Karvaranteista ei saa kiekkojoukkuetta kuin Ö-sarjaan.

  • Ahvenanmaan pitäisi solidarisuudesta täyttää alueensa maahantulijoilla niin että näitä on 29% Ahvenanmaan asukasluvusta.

 5. Mitäs kun Ruotsin fattasta loppuu fyrkat?
  Nuo 3 000 000 voivat VAPAASTI TULLA SUOMEEN KELAN ASIAKKAIKSI!

  • Mahdollinen skenaario, mutta mahdollinen:

   Nato antaa käskyn miljoonalle Ruotsiin ujutetulle arabi-natosotilaalleen kansanvaeltaa Suomeen ”jotakin projektia varten”.

   Nato on jo huijannut Suomeen sijoitetulle hybridisotakeskukselleen täyden koskemattomuuden ja oikeusturvan vaikka teloittaisi puolet maamme asukkaista ”rasisteina”.

   Sanoinko jo, että mahdollinen skenaario?

 6. Kun monikulttuurisuutta mainostetaan hienona ja rikastuttavana asiana, niin luulisi Ruotsista kuuluvan hyviä uutisia. Ikävä kyllä uutisten perusteella mieleen tulee enemmän Libanon 70 – 80-lukujen taitteessa kuin tarujen El Dorado.

  • Niin, Juha Sipiläkin sanoi 5.9.2015 luvatessaan Kempeleen kotinsa turvapaikanhakijoille, että ”Haluan olla rakentamssa Suomesta monikulttuurista Suomea.” Hyvä kysymys, missä maassa tämä on onnistunutta? Kansainvälisyys on aivan eri asia. Miten Saksassakin on käynyt: Tania Kambouri, Naispoliisin rankka arki monikulttuurisessa Saksassa (2018), asiatietoa mm. Ayaan Hirsi Ali, Neitsythäkki (2005),uusin Harhaoppinen (2017), Juha Ahvio, Eurooppa ja Suomi islamisoituvat (2017)

 7. Ruotsalaiset ovat jo vähemmistönä esim Malmön kaupungissa!

  https://mvlehti.net/2015/01/25/mamut-valloittivat-ruotsin-ruotsalaiset-vahemmistona-jo-malmossa/

  Se mitä juuri nyt on tapahtumassa Etelä-Afrikassa – jolle maailma on kääntänyt selkänsä – mustat aikovat tappaa kaikki valkoiset. Kyse on kansanmurhasta.

  Mustat aikovat ottaa valkoisten maat ja omaisuuden eikä Etelä-Afrikan valtiojohto edes yritä peitellä että valkoiset halutaan tappaa.

  Näin valkoisille tulee käymään myös länsieuroopan kaupungeissa ellei matuvyöryä pysäytetä nyt.

  https://suidlanders.org/

 8. Mutta vain 3 miljoonaa, silti Ruotsissa raiskataan eniten koko maailmassa, vai onko Ruotsissakin vain ilmoituskynnys madaltunut?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.