Brittiparlamentin alahuone äänesti sopimuksettoman brexitin ”estävän” lain puolesta

  5
  Iso-Britannian parlamentti jakautuu ala- ja ylähuoneeseen. Alahuone, House of commons äänesti viimeyönä maan sopimuksettoman EU-eron ”estävän” lain puolesta, tarkoituksenaan ohjata pääministeri Theresa Mayta pyytämään EU:lta lisäaikaa sopimuksen vuolemiseksi ja seuraavaksi lakiehdotus siirtyy ylähuoneen äänestykseen.

  Todellisuudessa EU on laittanut sopimuksen aikaansaannille takarajan, jonka puitteissa sopimus joko saadaan aikaiseksi tai ei saada. Päivämäärät ovat selvillä ja joko perjantaina tai maanantaina ylähuoneen äänestykseen päätyvä lakiehdotus antaisi vain lakiin perustuvan ohjeistuksen lisä-ajan pyytämisestä pääministerille.

  EU on kantansa kertonut

  Nykysuomi kertoi toissa viikolla Mayn edellisen lisäajan pyynnön onnistuneen osittain ja britit saivat hetken kerätäkseen rivinsä jonkin pöydällä olevan sopimuksen taakse.

  Toistaiseksi ei olla nähty edistystä sen suhteen, että kaksikamarinen parlamentti saisi enemmistölle kelpaavan sopimuksen aikaiseksi ja sopimuksettoman brexitin takaraja 12.4 lähestyy uhkaavasti.

  Uusi laki ei todennäköisesti ”estäisi” mitään

  12.4 on briteille merkittävä päivä, sillä mikäli parlamentti ei hyväksy minkäänlaista erosopimusta ennen mainittua päivämäärää, brexit tapahtuu skalpellin sijaan moottorisahalla leikaten.

  Kuten sanottua, pääministeri May on jo kertaalleen pyytänyt lisäaikaa, tuolloin 22.6 saakka, mutta EU ei tähän suostunut ja vaikka parlamentti hyväksyisikin jonkin sopimusluonnoksen, jatkoaikaa tulisi vain 22.5 saakka.

  Alahuoneen yhden äänen enemmistöllä läpi äänestetyn lain on vielä läpäistävä parlamentin ylähuone astuakseen voimaan ja siellä vastaanotto voi olla kovin kylmä. Mikäli lakiehdotus hyväksytään, Mayn on pyydettävä jälleen jatkoaikaa sopimusneuvotteluihin, vaikka EU:n signaalit ovatkin sen myöntämistä vastaan.

  Tällä hetkellä näyttää siltä, että sopimukseton brexit astuu voimaan 12.4.

  Lähde: The Guardian

  Aiheeseen liittyvää:

  Brexitille jatkoaikaa – Määrä riippuu siitä, hyväksyykö brittiparlamentti erosopimuksen

  5 KOMMENTIT

  1. Helvetti sentään mitä venkoilua. Kansa äänesti BREXIT. Olis piätnyt erota heti ilman mitään neuvotteluita ja näyttää keskaria Eu:lle. Briteillä on sentään ydinaseita.
   Politikot ja virkamiehet ovat Britanniassakin yhteiskunnan alinta paskaa niinkuin kaikkialla maailmassa. Maapallon kansat voisivat luoda valtioistaan paratiisit välittömästi vain päästämällä päiviltä kaikki jotka haluavat hallita muita ihmisiä.

  2. Alla on joitakin poimintoja britti-patriootti David Noakesin sivustolta ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruth.org.uk/lisbontreaty7.html . Vastaava pätee Suomenkin osalta sovellettuna.

   SEVEN DEADLY LISBON TREATY CLAUSES

   From Edward Heath’s Treaty of Accession of 1972, to the Reform or Lisbon Treaty 2008, politicians have lied about the content of the EU’s six Constitutional Treaties.

   1. A dictatorship: an executive of unelected politburos

   Page 18 Article 9: Defines the Executive of the EU: three unelected politiburos on the soviet model. The only chance we have of representation is in the European Council, which starts off as being one Prime Minister per country (but can be chosen by EU politicians). But they (eg David Cameron) are the very same EU Bilderbergers who illegally forced us into the EU against our wishes in the first place: they are already bought and paid for by the EU.

   Below the politiburos is the European Court of Justice, the one that ruled in case EUCJ 274/99 that it is illegal to criticise the EU. When EU Budget Director Marta Andreasen was fired for revealing that 95% of the EU’s expenditure could not be accounted for, this court ruled she should be denied compensation because she told the truth. This is the court that interprets and enforces these treaties.

   At the bottom is the powerless sham EU Parliament, the only vote we will get. It is the Soviet system, but with a more tyrannical constitution, 2,000 controlling pages long instead of the Soviet 80 pages.

   3. The EU is a Military Union: scores of clauses including:

   Page 39 10A-c-3 ”Member States shall make civilian and military capabilities available to
   the Union for the implementation of the common security and defence policy,”

   4. Petitions: We are told what to ask for

   Wonderful. We may petition the EU government. But we are only allowed to ask for more laws to complete the EU dictatorship. We are forced to petition for the EU, Soviet style.

   6. We may not oppose the EU

   7. We are forced to obey the treaties

   Summary…These clauses, and hundreds of similar ones in the 2,000 pages of the six treaties, overwhelmingly abolish British sovereignty, and therefore the British nation.

  3. Ei tarvitse yhtään ihmetellä Brexitin kompurointia ja loputtomia vaikeuksia saattaa se päätökseen kuten kansanäänestyksessä Isossa-Britanniassa päätettiin muutama vuosi sitten.

   Koko globalistien armeija ylimpine vaikuttajineen niin Isossa-Britanniassa kuin kaikkialla maailmassa ovat tehneet ja tekevät hartiavoimin työtä heitelläkseen kapuloita Brexitin rattaisiin mitä matalamielisimmillä tavoilla ja keinoin niin, että itse Isossa-Britanniassa toimivat globalisti poliitikot syyllistyvät kevyesti maanpetokseen konnankoukkuineen.

   Mm. ent. Englannin pääministeri työväenpuolueen Tony Blair on käynyt salavihkaa tai ei ”neuvottelemassa” EU-juopon Junckerin kanssa ja neuvomassa häntä kuinka vaikeuttaa Brexitiä ”sisäpiirintiedoilla” ero prosessia tekemällä EU:n puolelta kaikki mahdollisimman hankaliksi neuvotella sekä olla antamatta mitään periksi käytäessä sopimusneuvotteluja ja niissä keskusteltavista ero ehdoista.

   Lisäksi heti kansanäänestyksen KYLLÄ -tuloksen jälkeen käynnistettiin Isossa-Britanniassa samanlaisia ”
   ”oikeustaisteluita” viemällä poliittinen äänestystulos oikeusistuimen kaadettavaksi, koska se on ”laiton” käyttäen aivan samaa kaavaa jota myös Yhdysvalloissa globalistit, kommunistit ja demokraattinen puolue yrittivät mitätöidä presidentinvaalien tuloksen, jonka voitti presidentiksi näin noussut Donald Trump.

   EU:n toimia ja mentaliteettia voidaan aivan hyvin verrata Venäjän vastaavaan kun kysessä on Ukraina ja sen itsenäistyminen, koska sen geopoliittinen sijainti on Venäjän kannalta tärkeä varsinkin kun läntinen sotilasliitto NATO on sanansa syöneenä ottamassa Ukrainaa jäsenvaltioksi ja EU samoin jäsenvaltiokseen, joka vm. vielä on suurimpia syypäitä Ukrainan kriisiin rohkaisemalla ja lupaamalla ”tukea”, jota on Brysselin ”poskisuutelijoilta” vielä syytä vähemmän odottaa kuin Puolalla 1.9.1939 Ranskalta ja Iso-Britannialta, joilla sentään oli käytettävissään armeijat Saksan Puolaan aloittaman hyökkäyksen alla kun länsivallat kehoittivat Puolaa olemaan taipumaton Saksan uhkailujen edessä, koska he lupaavat välittömästi julistaa sodan Saksalle ja tulla Puolan avuksi.

   Suomen osalta voidaan sanoa, ettei kuten kaikki täysipäiset sen tietävät ei EU:sta eikäpä vielä NATO:stakaan ole paskan hyötyä Suomelle suhteessa Venäjään. Päinvastoin asemoitumalla vastikkeettomasti vihollisvaltioksi Suomi on vain siirtänyt ”koordinaatit” oletusarvoisesti nille leveysasteille, missä tämä syyntakeettomien poliitikkojen ja sotilaspäällystön hulluinhuone sijaitsee ja siitä ei kärsi muut kuin Suomen kansa, sillä ”tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”!

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.