Reijo Tossavainen: Äänestetään Suomi takaisin. Yhdessä.

13

Perussuomalaisten pahin poliittinen vastustaja on nukkuvien puolue. Siksi aina kun tapaat jonkun, niin kysäise onko hän äänestänyt. Jos on, niin kiitä.

Jos ei ole, niin kannusta häntä äänestämään. Silloin ei useinkaan riitä, että sanot että ”mene äänestämään”. Kehoitus tehoaa paljon paremmin, jos perustelet miksi äänestäminen on järkevää.

Kannattaa myös ehdottaa sopivia ehdokkaita. Sekin helpottaa äänestämään lähtemistä.

Nykyään on järkevää hyödyntää täysimääräisesti myös sosiaalista mediaa. Ole siis nyt erityisen aktiivinen esimerkiksi Facebookissa. Jos et itse kirjoita, niin jaa silloin muiden hyviä mielipiteitä.

Tehdään töitä yhdessä. Äänestetään Suomi takaisin.

.…………….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Kiitos.

13 KOMMENTIT

  • Imaami sanoi tv ohjelmassa Sharialakia Tanskassa: ”Ei Eurooppaa vallata sotimalla vaan asuttamalla.” Voiko totuuden selvemmin sanoa. Vieläkin löytyy sinisilmäistä, olevinaan sivistynyttä porukkaa Suomestakin jotka eivät tätä ymmärrä.

   • Toi on jo tapahtunut. Nyt pitäisi laittaa jarrut täysille ton asian kanssa ja kyllä sen saisi estettyäkin kun palauttaa kaikki.

 1. Luulleko joku saatanaan vatipää tosissaan että ihmiset jotka ei äänestä, eivät tiedä poliitiikasta mitään, ja heille pitää oikein kertoa ketä äänestää, ite satun tietämään valitettavasti liikaakin joka puolueesta siksi haistatan paskat jokaiselle.

  • Aina vaan jaksaa hämmästyttää poliittisten egotrippaajien touhut. Pienpuolueita olisi tarjolla protestiääniä varten. Missä tilanteessa olisi Italia, jos siellä oltaisiin ajateltu noin? Jos kaikki puolueet ovat roskaa, niin pitäisi edes pyrkiä perustamaan oma.

   Ei olla enää Konsensus-Suomessa, jossa valtiota hoiti käytännössä yksi ja sama puolue ja homma toimi äänestämättä. Nyt on kyseessä oikeasti koko maan ja sen väestön kohtalo.

   Mutta, jos tiedät paremman tavan vaikuttaa poliittisesti, niin kerro ihmeessä?

   • Yksikään puolue ei voi muuttaa suomen tilannetta, tämä maa tarvitsee sisällissodan jossa kuona siivotaan joka nurkista, ja kerroppa pieni/iso puolue edustajineen joka tuota ajaa, oleppa hyvä.

 2. ”Siksi aina kun tapaat jonkun, niin kysäise onko hän äänestänyt. Jos on, niin kiitä.”

  Entä, jos on äänestänyt jotakuta vasemmistopuolueista, kuten Kokoomus, Keskusta, Sosiaalidemokraatit, Vihreät, Kristillisdemokraatit, Liberaalit, Siniset jne?

 3. Käytiinpähän äänestämässä eduskunnan ulkopuolista, isänmaallista porukkaa.

  Eikös seuraava pääministeri ole jo päätetty eli se siitä äänestämisellä vaikuttamisesta?

  Joissain gallupeissa oli , että seuraava kansan mielestä sillee vähänkö ehkä niinku kiva hallitusvaihtoehto olisi demarit, vihreät, vasemmisto- Suomi nousuun tällä porukalla.

  Uskoisko galluppeihin? No niinku emmä kyl taida.

  Suomi alkaa vaikuttaa ”avomielisairaalalta” kohta kaikessa .

  Jumalan siunausta Suomelle.Saas nähdä, onko se sallittu, että Suomi tuhotaan.Jos ei ole sallittu, niin apua tulee?
  Totuuden henki johda meitä.Käynnissä on ”endgame” kaikessa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.