PewDiePie hylkäsi Youtuben ja siirtää striiminsä toiseen palveluun

Yksi maailman suosituimmista striimaajista on moninaisten sensuuri-kohujen jälkeen jättänyt Youtube-videopalvelun ja siirtää striiminsä DLive-palveluun. 

PewDiePie lähtee suuren kohun saattelemana ja tekee saapuessaan DLiveen melkoisen aallon, sillä striimaaja on luvannut jakaa 50 000 dollaria DLiveen siirtyvien 100 ensimmäisen käyttäjän kesken.

Youtube on viime vuosina joutunut alituisen arvostelun kohteeksi sensuurikäytännöistään. Palvelusta poistetaan valtavat määrät materiaalia väärien mielipiteiden, ”sopimattoman kielenkäytön” ja jopa ”naamarajan” perusteella. Yksi tunnetuimmista sensuurin uhriksi joutuneista on ollut Alex Jonesin ”Infowars”-kanava, joka käsitteli erilaisia salaliittoteorioita ja kärkkäällä tavalla myöskin politiikan uutisia.

Lähde: Twitter

6 thoughts on “PewDiePie hylkäsi Youtuben ja siirtää striiminsä toiseen palveluun

 • 11.4.2019 at 11:13
  Permalink

  Sitä saa mitä tilaa. Totalitarismi saa lopulta turpaansa aina.

  Reply
  • 13.4.2019 at 00:48
   Permalink

   Paitsi tämä artikkeli ei pidä millään tavalla edes paikkansa. PewDiePie tekee jatkossa normaalien YouTube videoiden lisäksi live pelaamista DLiven kautta. Mitään kohuakaan ei ole taustalla ja kaikki väitteet PewDiePieta vastaan aika hyvin kumottu. Tekisi hyvää niin tavallisten kansalaisten sekä etenkin toimittajien välillä tutustua itse aiheeseen mistä puhuisi.

   Myös hyvä puhua kahdesta täysin erilaisesta ihmisestä samassa yhteydessä kun heillä ei ole toisiinsa minkaanlaista asiayhteyttä. Näillä toki saadaan hyvin vääränlaisia mielikuvia aikaiseksi ja manipuloidaan hölmöjä.

   Reply
 • 11.4.2019 at 11:19
  Permalink

  50K $ jaet6aan siis ensummäisen 100 STRIIMAAJAN kesken…

  Reply
 • 11.4.2019 at 13:38
  Permalink

  Youtube on valkoisenaan ”raatomatoja” aivan kuin mätänemistilassa oleva peura. Yhteys tökkii ja hidastelee ei 5G puutteesta, vaan siksi, että ”langoilla istuu parvittain punavihreitä harakoita” nyysimässä sitä mitä kukakin katsoo ja lataa sensuroimis tarkoituksessa kansallismielisen, globalismin vastaisen, monikulttuurisuus aatteen- ja kulttuurimarxistisen vastaisen aineiston raakkamisen pois palvelusta, joka ”ilmestyessään markkinoille” oli vapaan internetin eräitä riemuvoittoja antaen tuolle tavisten medialle jotain sellaista, jota ei ennen ole ollut olemassa nostaen jotkit pieneerit ja lahjakkuudet aina ammattitasolle saakka.

  Nyt tuo kaikki on mennyttä niin twitterin, facebookin ja youtuben osalta niin, että nuo kaikki ”palvelut” ovat vain kiinalainen irvikuva sananvapaudesta, oikeudesta tuottaa itse aineistoa, kunhan se ei ole OIKEIDEN hyvien tapojen vastaisia, muutoin julkista siveyttä rienaavia tai raakuutta sisältävää, jotka kaikki voidaan rajata marginaaliryhmien sairaiden perversioden piiriin kuuluviksi.

  Nyt sen sijaan kommunistit, vihreät, feministit, qeer – +LGBT -liike, muslimit, mustat, latinot, juutalaiset, ISIS, globalistit, valtamedia, anarkistit, EU, YK ja vieläpä SPR saavat sen sijaan kylvää rasistista vihaa valkoisia, kansallismielisiä, isänmaallisia, kristittyjä, valkoisia hetero miehiä ja aivan tavallisia työtätekeviä kunnon ihmisiä vastaan avointa vihaa ja kehoituksia tapaa edm. tahot kuin kapiset koirat, koska se on kuulemma ”oikein” ja ”suotavaa” vain siksi, että he ovat tämän kohtalon ansainneet ainoastaan siksi, että he ovat olemassa ja hengittävät, jonka ílmaston muutos -uskovaiset sanovatkin maapallon ns. ”ilmaston lämpenemisen” olevan yksinomaan tästä ”syystä” johtuvaa niin, että edm. ihmisten tulee luopua lasten teostakin eli tehdä psyykkinen abortti tuhoamalla syyttä suotta seuraava valkoinen sukupolvi, jonka varassa loppujen lopuksi koko maailma seisoo jaloillaan ja kestää vielä toisrotuisten sekä ”valkoisten neekereiden” vähämieliset ja umpi -hullut elkeet, jotka ovat selitettävissä vain jälleen kerran kommunismin mielitaudilla, jotka ovat aikojen kuluessa johtaneet maailman eri puolilla olevat kansakunnat tuhoon ja kuolemaan raunioittaen kaiken niin fyysiset kuin henkisetkin arvot rappeuttaen kaiken pölyäväksi tuhkaksi jättäen maankin hedelmättömäksi ja saastuttaen niin vedet kuin luonnonkin.

  Reply
 • 11.4.2019 at 13:45
  Permalink

  Kohta alkaa nillitys, onko PewDiePie:lla oikeutta sabotoida tällä tavalla kivapuhekanavien toimintaa… Voiko yksityishenkilöllä olla oikeus päättää toiminnastaan joka lähentelee vastuullista sensuuria harrastavien corporaatioiden oikeuksia?

  Reply
 • 12.4.2019 at 14:22
  Permalink

  Niin saisiko vielä tälle pääväitteelle lähteen, kun tuota twitter-lähdettäkin oli referoitu aika heikosti? Nykyään näemmä täytyy faktat tarkastaa ihan itse ja todeta että aika metsään meni ainakin tämä artikkeli.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.