YLE:n Eero Mäntymaa kiirehti suojelemaan SDP:n päättömyyksiä laukonutta kansanedustajaa

19
”Suomalais-irakilaiseksi rauhanvälittäjäksi” tituleerattu, tuoreeltaan SDP:n kansanedustajaksi valittu Hussein Al-Taee on vuosien saatossa päästänyt suustaan mitä värikkäimpiä lausuntoja ja silti yhteistä arvopohjaa tuntuu löytyvän joka suuntaan, aina Yleisradiota myöden. YLE:n toimittaja Eero Mäntymaa onkin siirtynyt suojelemaan mm. Saudi-Arabian kuninkaan hirttämistä vaatinutta Al-Taee’a.

Hussein Al-Taeen näkemykset nousivat esiin Anter Yasan blogissa vaalien jälkeisenä maanantaina ja ovat herättäneet melkoisesti keskustelua ja jopa vertailua Perussuomalaisten Jussi Halla-ahon takavuosien kirjoituksiin, joista Halla-aho on tikunnokassa toistuvasti.

Al-Taeen tapauksen myötä selvinnee, kuinka ehdoton SDP on ihmisarvon jakamattomuuden kohdalla…

Lähde: Anter YasaTwitter

19 KOMMENTIT

 1. Oli se puhunut ihan järkeviäkin, kuten Israelin ja USA:n tuesta ISIS:kselle. USA ja Israel halusivat tuhota Assadin Syyrian, joten ei siinä pitäisi olla mitään ihmeellistä. Venäjä tuli vaan väliin ja lopetti sen operaation. Assad hallitsee vieläkin Syyriaa. Ikävä nähdä nykysuomen ottavan paskamedioiden linjaa.

 2. Syyriaa ei enää ole. Venäjä, Iran ja Turkki jakavat sen. Neuvottelevat parhaillaan maan uudesta nimestä. Etkö tiedä?

 3. Tottahan se on että Mossad ja CIA ovat Isiksen luojia. Israel on hoitanut haavottuneita Isis-terroristeja. Jenkit lennätti vastaavia taistelijoita Obaman aikana Albaniaan sieltä valuvat ympäri EU:ta

 4. Ihan sama. Eeero Mäntymaa karkoitetaan yhdessä musu-kavereidensa kanssa kun Suomi siivotaan jääkärimarssin hengessä.

 5. Nyt on suvakeille paha rasti.. maahanmuuttanut kiiltokuvapoju onkin toisinajattelija. Iran/Venäjä sympatiat ja Israel/USA antipatiat ovat kyllä sellainen ajatusrikos, ettei sitä pureksimatta niellä.

  Toisinajattelijan on ajateltava toisin, jos aikoo globalisti puolueessa jatkaa.. Tai nyt olisi hyvä hetki loikata Persuihin nii saataisiin säpinää hallitusneuvotteluihin

  • Persut nyt eivät Israelin arvostelijaa ota ainiin nyt se katuu. Mutta siis tämäkin persulehti pitää Israelin ja Isisin vertaamista ihmisarvon jakamattomuuden loukkauksena….

   • Mielenkiintoinen tilanne! -uskon kuitenkin vakaasti että siionin virsiä veisaava yksipuoluejärjestelmämme tästä selviää.

 6. Miten meillä voi olla kansanedustajana henkilö joka on eri mieltä itsensä kanssa?

  Jos olisin eri mieltä itseni kanssa niin kaiketi olisin eläkkeellä 😀

 7. Eero Mäntymaa on varsinainen paskanlevittäjä ympäri vuoden. Maajussit sentään kiusaavat vain kerran pari vuodessa kunnon ihmisiä lehmän kusen ja paskan sekoituksella eli cocktaililla, joka saa maan tuottamaan viljaa, jota sitten syödään kun ei muutakaan voida.

  Toivottavasti uusi arvopohja -hallitus nostaa suomalaisten syömä -kustannuksiakin tuntuvasti tai jotain vielä dramaattisempaa, sillä Suomi ahmii 3,8 maapalloa ja jos mikä hävettää niin, että ei öitään saa nukutuksi.

  Ehdotankin uutta lanseerausta ”Nenäpäivän” tilalle. Nimittäin ”Hirttopäivä”, jolloin mahdollisimman moni suomalainen menee metsään tai kaupungeissa puistoon ja hirttää itsensä syystä, että ilmastonmuutos lakkaa muuttumasta ja suomalaisia ”rasisteja” ja täällä syntymämaassaan ulkomaalaisten murhattavana olisi vähemmän aivan kuten oikean Rasistinen YK ja Sionistit sen sanovat.

  Sillä jonkun feissarin bannit ja ”fannit” ovat ihan nössöä ja aikaa vievää ”kamaa” korjata pois se suurin vääryys pois maailmasta… Eli valkoiset ihmiset, jotka eräässä valkoisessa terroristi -maassa laumoittain syöksyvät vaarallisin asein eli lehtiharavoin raapimaan nurmikkoaan maanisesti hautoen hiljaisessa mielessään uusia vaarallisia konnankoukkujaan eli uusia ”vihapuheita” ja ”julmia aikeita” toisrotuisten päänmenoksi tavalla, jossa tämä suomalainen terroristi heittäytyy urhin asemaan pää auki kännykkä ja rahat ryöstettynä mukamas ulkomaan pellen toimesta, joka on tietysti suuri valhe ja vääryys, joka lähtee vain valkoisen miehen ja naisen epärellisyydestä ja pahansuopaisuudesta, joka saakin suomalaisen poliisin taholta sen oikean kohtelun muodossa: ”MENE KOTIISI, ÄLÄKÄ ENÄÄ SYNTIÄ TEE!!!”

 8. Entäs Solmu ”ideologia” Salminen? Totaalinen vitsi koko ukko. Käsittämätöntä, että tommosia huuhaa ukkoja tosissaan pidetään joidenkin toimitusten listoilla. Pelottavaa on ,että jotkut ottaa ne tosissaan

 9. SDP:n johto unohti kertoa goimille miten ulkoisesti ohjatussa yksipuoluejärjestelmässä toimitaan?

  Al-Taeen on syytä ymmärtää ettei ”sananvapauden mallimaaksi” päästä jos kaikista aiheista ruvetaan totuuksia kertoilemaan -vain jonninjoutavat lätinät esimerkiksi ”ilmastonmuutoksesta” tai kellojen kääntelystä ja muusta turpa tukkoon ettei kenellekään tule paha mieli.

 10. Ai Isisin ja Israelin vertaaminen jasamastaminen siis ”päätöntä”? Petranmielestä sellaisten puhujia pitäisi vainita tai haukkua?

 11. Kas kun juutalaiset eivät ole jo vaatineet vaalien mitätöimistä sosiaalidemokraattien antisemitismi vuoksi kun ovat niin kovin herkkähipiäistä kun on kyse juutalaisten eduista.Mäntymaa on hyödyllinen idiootti muslimeille.

 12. Jaahah. Onkohan siis vaadittu demarien taholta Zuckerberg-puheiden anteeksipyytelyä? Kurdiporukat nyt ovat viimeisiä jeesustelemaan näillä asioilla. Lännen puudelit. Al Qaida on USA:n perustama ja myös suureksi osaksi satua. ISIS = Israel Secret Intelligence System. Tämähän on yleistä tietoa. Noista kirjoiituksistahan suri osa oli täyttä asiaa

 13. Netanjahuhan on sotarikollinen. Lisäksi terroristin jälkikasvua. Juhli yhdessä vanhojen terroristien (Peres etc) suuren terrori-iskun muistopäivää v. 2006. King Davidin hotellin iskussa kuoli yli 90 ihmistä, paljon siviilejä. Peres, Ben Gurion, Shamir, Peres, Sharon, Olmert, Begin, kaikki joukkomurhaajia ja terroristeja. Mikä tässä on päätöntä? Näiden esi-isät keksivät terrorismin Venäjällä 1800-luvulla ja pommittivat tsaareja

 14. 1954 Mossad jäi kiinni siitä, että oli iskenyt englantilaisiin ja amerikkalaisiin kohteisiin Egyptissä. Teattereita ja kirjastoja pommitettiin terroristien toimesta. Juoakka tunnetaanns. Lavon-skandaalina, kun ministeri Lavon otti vastuun asiasta. Kuitenkin mukana olivat olleet myös Ben Gurion ja Peres. Arabiterroristiej piti saada syyt ja samalla syyt sotaan. Kaikesta huolimatta Israel sai Suezin sotansa ja USA sekä Ranska + Britannia pelasivat nöyrästi Israelin eduksi. Myös 11/9/2001 iskut ovat selkeästi Mossadin työtä. Länsi sotii silti Israelin sotia. Olemme orjia.

  Kurdien järjestöjä moni arvelee Mossadin luomuksiksi

 15. Enmuista, oliko tuon kurdidemarin kirjoituksessa väite, että natseja ja islamisteja yhdistäisi juutalaisten kansanmurha. Natsit eivät kuitenkaan murhanneet juutalaisia, vaan tosiasiassa Lännen ja idän voittajat murhasivat saksalaisia sodan jälkeenkinvielä 10 miljoonaa tai enemmän. Sotaa ennen jo murhattiin arabeja ja sittemmin on murhattu kansanmurhanomaisesti. Palestiinalaisia jo 1940-luvulla ja muita myöhemmin. Koko kurdien tukemninen perustuu paperiin, joka laadittiin Israelissa 80-luvun alussa. Siinä suunniteltiin vauraiden arabimaiden balkanisointia ja suistamista kaaokseen. Arabikevään avulla homma saatettiin loppuun, mutta sitä toteutettiin jo Irakissa. Kansanmurhia siellä täällä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.